NY Rangers – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Buffalo – Washington 3:4 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – Columbus 4:3 (po pr.)
Colorado – Philadelphia 6:3 (kon.) | Calgary – Arizona 4:2 (kon.) | Boston – NY Islanders 6:3 (kon.)
Detroit – Tampa 1:2 (po pr.) | Vegas – Chicago 5:4 (po pr.)
po s.n. (1:2)
Buffalo Sabres
3:4 (1:1, 2:2, 0:0 - 0:0)
Washington Capitals
Sobota 26.03.2022, 00:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexandr OVEČKIN - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Washington Capitals.
    Autorem vítězné branky je ALEXANDR OVEČKIN.
     
    65:00
    No, tak tohle bylo hodně těsné! Washington prodloužení uzavřel přečíslením dva na jednoho – nejprve to dvakrát zkusil Kuzněcov a jako poslední se ještě puk pokusil dorazit Ovečkin, který ho ale poslal přímo do položeného Tokarskiho! Velká smůla pro Caps!
     
    64:00
    Ohlášena poslední minuta prodloužení!
     
    59:00
    Ohlášena poslední minut a třetí třetiny!
     
    57:53
    Anebo taky ne, moc nechybělo a mohlo být hotovo už teď! Před pravou tyčí byl úplně volný Mittelstadt a po jeho jedovatém zakončení, které Samsonov pokryl, následovala hodně nepříjemná skrumáž! Perné chvíle pro Capitals.
     
    52:03
    Do čtyř půjdou domácí, konkrétně se na trestnou za nedovolené bránění přesune Mark Pysyk (BUF).
     
    50:20
    Třetí únik dnešního večera a ani tentokrát z toho nebyl gól! Jonsson Fjällby nic neřešil a zkusil Tokarskiho překonat jednoduchou střelou z mezikruží, jenže jeho muška nebyla ideální!
     
    45:22
    Sabres trestuhodně zahodili asi největší šanci, kterou dnes uvidíme! Samsonov byl v těžké situaci nucen vyjet daleko od svého brankoviště, přičemž puk se po jeho zákroku odrazil na hůl úplně volného protihráče na mezikruží... jenže ten pak prázdnou klec úplně přestřelil!
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    36:59
    Uvidíme hru ve čtyřech na obou stranách. Jeff Skinner (BUF) je trestán za držení, Garnet Hathaway (WSH) po následné odplatě míří ven za hrubost.
    36:47 Alexandr OVEČKIN - 3:3
     
    36:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé! Kuzněcov vyhrál vhazování a okamžitě poslal puk na hůl ALEXANDERA OVEČKINA, který rychlostí světla zakončil do vzdálenějšího horního rohu. Gólman Buffala neměl šanci adekvátně zareagovat, v KeyBank Center začínáme zase od začátku – 3:3! Asistence: Jevgenij Kuzněcov.
     
    33:15
    A pozor, málem bylo srovnáno! Tokarski nenápadnou bekhendovou střelu Wilsona vytěsnil samotnou špičkou betonu!
    32:55 Victor OLOFSSON - 3:2
     
    32:55
    Sabres právě vstřelili branku!
    Kolaps Washingtonu vede k další brance, domácí jdou poprvé v utkání do vedení! Asplund nahrál ke vzdálenější tyči Mittlestadtovi a ten následně pryž posunul k opačnému konci brankové konstrukce na volného VICTORA OLOFSSONA, který bez větších obtíží puk uklidil do úplně prázdné svatyně – 3:2! Asistence: Casey Mittelstadt, Rasmus Asplund.
     
    31:48
    Samsonov prožívá hodně nepříjemné chvíle mezi třemi tyčemi, obrana Caps se po inkasovaném zásahu stále nevzpamatovala a nechává svého brankáře na holičkách!
     
    30:55
    Mohlo to být 3:2! Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho a Krebs místo střely zvolil přihrávku na Tucha, která ale nebyla přesná! Velká škoda pro Buffalo!
    30:23 Jeff SKINNER - 2:2
     
    30:23
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tlak Buffala přinesl ovoce, obrana Capitals se pod náporem rozpadla a skóre je opět nerozhodné! Samuelsson poslal puk z jednoho kruhu na druhý, kde byl připravený JEFF SKINNER a ten si přesnou ranou mezi betony ruského gólmana Capitals zadělal na hattrick – 2:2! Asistence: Mattias Samuelsson.
    24:06 Nick JENSEN - 1:2
     
    24:06
    Washington právě vstřelil branku!
    Nedáš? Dostaneš! Washington se jen pár desítek sekund po spálené šanci Buffala vrací do vedení! Orlov přihrávkou poslal do zakončení NICKA JENSENA, který následně z prostoru za kruhem pro vhazování puk poslal přesně do bližšího horního růžku domácí svatyně – 1:2! Asistence: Dmitrij Orlov, Conor Sheary.
     
    23:27
    Do úniku tentokrát vyrazil Jeff Skinner, který si Samsonova položil a chtěl puk uklidit k pravé tyči! Ruský gólman ale jeho zakončení natáhl do cesty beton!
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    18:16
    Poprvé se trestá, po souboji ve středním pásmu je vyloučen český zadák Michal Kempný (WSH). Sudí ho na trestnou lavici poslal za sekání.
    15:49 Jeff SKINNER - 1:1
     
    15:49
    Sabres právě vstřelili branku!
    V KeyBank Center máme zničehonic vyrovnáno! Na střeleckou listinu se zapisuje JEFF SKINNER, který se od mantinelu přesunul na mezikruží a Samsonova překvapil poměrně rutinním zakončením ke vzdálenější tyči. Ruský gólman měl zřejmě potíž se zorientovat ve šrumci, který se odehrával před jeho klecí – 1:1! Asistence: Tage Thompson.
     
    13:28
    Ovečkin se dostal do úniku a těsně před brankovištěm byl odstaven od kotouče po zákroku dojíždějícího hráče! Ruský fantom si myslel, že bude nařízeno trestné střílení, sudího ale situace nechala chladným.
    09:15 Anthony MANTHA - 0:1
     
    09:15
    Washington právě vstřelil branku!
    Krásná rychlá akce hostů vede k první brance, Capitals jsou zkraje desáté minuty do vedení! Wilson poslal puk na kruh Bäckströmovi, který následně našel před brankovištěm úplně volného ANTHONYHO MANTHU a ten položeného Tokarskiho bez větších obtíží překonal zakončením po víko – 0:1! Asistence: Nicklas Bäckström, Tom Wilson.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 16. J. Skinner (Tage Thompson), 31. J. Skinner (M. Samuelsson), 33. V. Olofsson (Mittelstadt, R. Asplund) – 10. Mantha (Bäckström, T. Wilson), 25. Nick Jensen (D. Orlov, Sheary), 37. Ovečkin (Kuzněcov), rozh. náj. Ovečkin

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Tage Thompson (BUF)
    1:0   Nicklas Bäckström (WSH)
    2. série:
    1:0   Casey Mittelstadt (BUF)
    1:1   Jevgenij Kuzněcov (WSH)
    3. série:
    1:1   Alex Tuch (BUF)
    1:2   Alexandr Ovečkin (WSH)


    Buffalo Sabres: Tokarski (C. Anderson) – Dahlin, Jokiharju, Bryson, M. Samuelsson, C. Miller, Pysyk (A) – J. Skinner, Tage Thompson, Tuch – Krebs, Cozens, Hinostroza – R. Asplund, Mittelstadt, V. Olofsson – Girgensons (A), Eakin, Okposo (A).
    Trenér: Don Granato.

    Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Fehérváry, Carlson (A), D. Orlov, Nick Jensen, Irwin, J. Schultz, Kempný – Ovečkin (C), Kuzněcov, Marcus Johansson – Mantha, Bäckström (A), Sheary – McMichael, Eller, T. Wilson – Jonsson Fjällby, Hathaway.
    Trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Hebert, Walsh – Gibbons, Fournier.

    Diváci: 9 740
    bahis siteleri