Boston – Toronto 4:6 (kon.) | Tampa – Carolina 4:3 (po pr.) | Florida – Montreal 7:4 (kon.)
Columbus – NY Islanders 3:4 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 2:3 (kon.) | Nashville – Ottawa 4:1 (kon.)
Minnesota – Philadelphia 4:1 (kon.) | Calgary – Colorado 1:2 (kon.) | Anaheim – Dallas 2:3 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:4 (1:2, 1:2, 1:0)
New York Islanders
Středa 30.03.2022, 01:12 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:30 Oliver BJORKSTRAND - 3:4
     
    44:30
    Columbus právě vstřelil branku!
    Larsenova družina je na kontakt! Mylně se Varlamov domníval, že přihrávka projde mezikružím až do pravého kruhu. Právě zde černou gumu převzal OLIVER BJORKSTRAND a prudkou ránou po ledě zamířil nechytatelně k pravé tyči. Bez asistence.
    33:32 Vladislav GAVRIKOV - 2:4
     
    33:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ještě není hotovo! Domácí mají dnes nečekanou ofenzivní zbraň. Kde se vzal, tu se vzal u vyražené Voráčkovy střely znovu VLADISLAV GAVRIKOV, který sice dorážku usměrnil bekhendem mimo tři tyče, avšak gólman Varlamov si puk smolně srazil do brány pravým betonem. Asistence: Jakub Voráček a Patrik Laine.
    29:10 Zach PARISE - 1:4
     
    29:10
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté dělají další důležitý krok směrem k vítězství. Dobson ukázal obrovský přehled ve hře. Nezazmatkoval a od modré naopak vymyslel exkluzivní křižný pas k pravé tyči na ZACHA PARISEHO, jemuž stačilo jenom nastavit hokejku a nasměrovat kotouč za brankovou čáru. Asistence: Noah Dobson a Mathew Barzal.
    23:47 Anthony BEAUVILLIER - 1:3
     
    23:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Svěřenci kouče Trotze odskakují na rozdíl dvou branek! Beauvillier nejprve vymyslel parádní žabičku, po níž Nelson pálil do břevna. Puk se posléze odrazil k levému mantinelu, kde znovu úřadoval ANTHONY BEAUVILLIER, z velkého úhlu zvládl překonat bezmocného Merzlikinse i s přispěním levé tyčky. Asistence: Brock Nelson a Anders Lee.
    15:09 Josh BAILEY - 1:2
     
    15:09
    Islanders právě vstřelili branku!
    Obrat dokonán, Isles vedou! Skvělou práci odvedl Pageau. Centr třetí lajny najel do útočného pásma, u levého mantinelu udělal otočku a ve finále parádním pasem nabídl gól jako na zlatém podnose JOSHI BAILEYMU, ten tváří v tvář brankáři zamířil neomylně do pravého horního rohu. Asistence: Jean-Gabriel Pageau.
    11:47 Brock NELSON - 1:1
     
    11:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno! Z levého kruhu nahrával do předbrankového prostoru Barzal, načež kapitán Lee pravou bruslí šťastně přikopl puk za sebe BROCKU NELSONOVI. Americký útočník se výborně srovnal a střelou bez přípravy trefil odkrytý prostor brány u bližší tyčky. Asistence: Anders Lee a Mathew Barzal.
    07:20 Vladislav GAVRIKOV - 1:0
     
    07:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí přežili hru ve čtyřech a vzápětí sami udeřili! Peeke nabil na modrou Lainemu, jehož ránu ještě Varlamov vyrazil, ale pouze na hokejku krajana v dresu soupeře VLADISLAVA GAVRIKOVA, na jeho dorážku již Rus neměl nárok. Asistence: Patrik Laine a Andrew Peeke.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 8. Gavrikov (Laine, Peeke), 34. Gavrikov (J. Voráček, Laine), 45. O. Bjorkstrand – 12. Nelson (A. Lee, Barzal), 16. Bailey (Pageau), 24. Beauvillier (Nelson, A. Lee), 30. Parise (Dobson, Barzal)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Bérubé) – Peeke, Gavrikov, Bean, Kukan, A. Boqvist, G. Carlsson – Laine, Roslovic, J. Voráček – O. Bjorkstrand (A), Sillinger, Nyquist (A) – Danforth, Kuraly, E. Robinson – Činachov, B. Gaunce, Bemström.
    Trenér: Brad Larsen

    New York Islanders: Varlamov (Schneider) – Dobson, Chára, Pulock, Pelech, Greene, G. Hutton – Beauvillier, Nelson (A), A. Lee (C) – Wahlstrom, Barzal, Parise – Palmieri, Pageau, Bailey (A) – Bellows, Cizikas, M. Martin.
    Trenér: Barry Trotz

    Rozhodčí: Chmielewski, St. Pierre – Nagy, Cherrey

    Diváci: 15 557
    bahis siteleri