Boston – Toronto 4:6 (kon.) | Tampa – Carolina 4:3 (po pr.) | Florida – Montreal 7:4 (kon.)
Columbus – NY Islanders 3:4 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 2:3 (kon.) | Nashville – Ottawa 4:1 (kon.)
Minnesota – Philadelphia 4:1 (kon.) | Calgary – Colorado 1:2 (kon.) | Anaheim – Dallas 2:3 (kon.)
konec
Minnesota Wild
4:1 (2:0, 2:0, 0:1)
Philadelphia Flyers
Středa 30.03.2022, 02:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:23 Gaudreau neproměnil sólo ve vlastním oslabení
     
    48:23
    Hned po buly se do sóla dostal domácí Gaudreau, v plné rychlosti nasazoval bekhendový blafák, jenže na zádech už měl obránce a ten jej rozhodil, že z obrovské šance nakonec nebylo nic.
     
    48:14
    Fleury ještě před odpískáním vytáhl pěkný zákrok lapačkou proti střele zblízka, a nyní se už musí chystat na oslabení. Dvě minuty za sekání dostal Jon Merrill.
    44:21 Morgan FROST - 4:1
     
    44:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a snižují. Po nahození na Fleuryho se puk najednou vykutálel před brankoviště a pohotový MORGAN FROST zblízka doklepával do odkryté části branky – 4:1. Bez asistence.
     
    43:00
    Je tu ale přesilovka pro Philadelphii, 2+2 za vysokou hůl dostal Tyson Jost.
    38:49 Kevin FIALA - 4:0
     
    38:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak se nakonec vylučovat nebude, neboť domácí situaci dotáhli do zdárného konce. Do pravého rohu dostal přihrávku KEVIN FIALA a i z takřka nulového úhlu dokázal pod horní tyčkou najít mezírku, kudy dostal puk za Jonese – 4:0. Asistence: Dmitrij Kulikov, Frédérick Gaudreau.
     
    31:45
    Hosté přerušili kombinaci Minnesoty v útočném pásmu, rozhodčí přerušili hru a dvě minuty za krosček dostal Rasmus Ristolainen.
     
    26:08
    Už se pískalo a dvě minuty za vysokou hůl dostal Patrick Brown.
     
    23:15
    Je tu první přesilovka pro Philadelphii, dvě minuty za hákování dostal Ryan Hartman.
    23:05 Čtvrtý gól Minnesoty nebyl uznán pro Hartmanův atak Jonese
     
    23:05
    Domácí dostali počtvrté puk za Jonesova záda, rozhodčí ale ihned rozpažili a vysvětlení bylo takové, že Ryan Hartman atakoval gólmana a znemožnil mu tak chytat. Domácí nevyužili trenérskou challenge, stav tedy zůstává 3:0.
    21:35 Jordan GREENWAY - 3:0
     
    21:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    No a už je to o tři branky. Po přechodu modré čáry vystřelil Eriksson En, jeho pokus Jones pouze vyrazil před sebe a JORDAN GREENWAY se dostal k bekhendové dorážce. Ta sice nebyla až tak moc prudká, přesto prošla do sítě a je to 3:0. Asistence: Joel Eriksson Ek, Marcus Foligno.
    16:23 Kirill KAPRIZOV - 2:0
     
    16:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Přesilovka je rychle využitá a domácí vedou o dvě branky! Puk se dostal na hůl KIRILLA KAPRIZOVA, ten si sjel k levému kruhu, kde udělal lehký úkrok doleva a poměrně nenápadnou střelou, procedil puk pod rukou gólmana Jonese do sítě. Ten měl navíc ztížený výhled a stav je tedy už 2:0. Asistence: Jared Spurgeon, Joel Eriksson Ek.
     
    16:04
    Je tu první přesilovka utkání, zahrají si i domácí. Dvě minuty za držení dostal Ivan Provorov.
    14:29 Matt DUMBA - 1:0
     
    14:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je tu úvodní gól a domácí vedou, Ti se v útočném pásmu dostali k rychlé kombinaci, po rychlé výměně puku dostal finální pas před branku MATT DUMBA a okamžitou střelou, kteou opřel o tyčku, překonal Jonese – 1:0. Asistence: Matthew Boldy, Fréderick Gaudreau.
     
    09:12
    Jak Nicolas Deslauriers, tak i Nick Seeler dostali pětiminutové tresty za bitku.
    09:12 Ostrá bitka mezi Deslauriersem a Seelerem
     
    09:12
    Je tu bitka, do které se hned po buly pustili domácí Deslauriers a hostující Seeler. Oba se do sebe pustili opravdu ostře a domácí hráč to odnesl krvavým šrámem v obličeji.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 15. Dumba (Boldy, F. Gaudreau), 17. Kaprizov (Spurgeon, J. Eriksson Ek), 22. Greenway (J. Eriksson Ek, M. Foligno), 39. K. Fiala (D. Kulikov, F. Gaudreau) – 45. Frost


    Minnesota Wild: M.-A. Fleury (C. Talbot) – Spurgeon (C), J. Middleton, Dumba (A), J. Brodin, D. Kulikov, Merrill – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek, Greenway – Boldy, F. Gaudreau, K. Fiala – Deslauriers, Jost, Duhaime.
    Trenér: Dean Evason

    Philadelphia Flyers: M. Jones (Sandström) – York, Provorov (A), Ristolainen, Sanheim, Seeler, Yandle – Atkinson (A), Farabee, J. van Riemsdyk – Konecny, K. Hayes (A), Lindblom – Tippett, Frost, J. Cates – MacEwen, P. Brown, Hodgson.
    Trenér: Mike Yeo

    Rozhodčí: Hanson, Luxmore – Berg, Knorr

    Diváci: 17 874
    bahis siteleri