Fiorentina – Empoli 1:0 (kon.) | Udinese – Cagliari 5:1 (kon.) | Atalanta BC – Neapol 1:3 (kon.)
Sampdoria – AS Řím 0:1 (kon.) | Juventus – Inter 0:1 (kon.)
konec
Udinese Calcio
5:1 (2:1)
Cagliari Calcio
Neděle 03.04.2022, 15:00Italská Serie A • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto utkání je to dnes ode mne vše. Děkuji vám za pozornost a někdy příště se budu opět těšit, na počtenou. (17:03:39)
     
    Statistiky utkání

    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 19:15.
     
    Duel Udinese s Cagliari tak končí vysokou výhrou Furlanků v poměru 5:1! Domácí celek vedl již po první půli 2:1 a v druhém poločase hře zřetelně dominoval. Fotbalisté ze Sardinie nestíhali a mohou být rádi, že v této pětačtyřicítce inkasovali "jen" třikrát. Svůj hattrick dnes zkompletoval Beto, dalším střelcem Černobílých byl v druhé půli Nahuel Molina. Udinese si tak dnes připíše zcela zasloužené tři body do tabulky a vzdálí se boji o záchranu, do kterého naopak Cagliari zapadne ještě víc.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Sudí Abisso už pokynem ruky povzbuzuje brankáře Alessia Cragna k rozehrávce a naznačuje, že nebude nastavovat nic navíc, duel končí.
     
    90
    Mato Jajalo následně zahrál ve středu hrací plochy, kde přihrál do vápna soupeře a Ilja Nestorovski vypálil přibližně z penalty na levé straně. Jeho projektil však šel jen do boční sítě svatyně Cagliari!
     
    90
    Udinese může kupředu na os hřiště, jenže volí znovu přihrávku dozadu na Rodriga Becaa, který si vymění pár krátkých přihrávek s Tolgayem Arslanem.
     
    89
    Bram Nuytinck má balon na půlícím kruhu a očividně s kombinací nikam nespěchá, několikrát si vymění míč s Rodrigem Becaem.
     
    89
    Brandon Soppy při svém průniku po pravé straně rukou lehce strčil do Dalberta, což sudímu Abissovi stačilo k tomu, aby odpískal faul.
     
    88
    Utkání už se vyloženě dohrává, o výsledku je dávno jasno, Bram Nuytinck si vymění balon s brankářem Marcem Silvestrim.
     
    87
    Na zemi je další hráč, tentokrát Rodrigo Becao, kterého už trochu z frustrace srazil na trávník João Pedro.
     
    86
    Brandon Soppy nyní fauloval ve středu hrací plochy, kde podkopl nohu Marku Rogovi. Sudí Abisso píská faul, ačkoliv Soppy zasáhl i balon.
     
    85
    Fotbalisté ze Sardinie se nakonec dostali s míčem jen do zámezí. Po autu si Bram Nuytinck vymění párkrát balon s brankářem Marcem Silvestrim.
     
    84
    Hráči Udinese se dopustili lehčího faulu a kupředu tak mohou zase fotbalisté Cagliari, kteří však musí začít od vlastní šestnáctky, kde má míč na kopačce Dalbert.
     
    83
    Zbytek utkání tak bude Cagliari dohrávat v deseti. Kupředu se nyní žene po pravé straně Rodrigo Becao, jenž čeká na spoluhráče, který se mu uvolní pro přihrávku.
     
    82
    Tohle je červená karta! Alberto Grassi si naběhl do vápna soupeře a pak před Matem Jajalem padl k zemi, aniž by se ho soupeř dotkl. Sudí Abisso však stál k jeho smůle přímo za ním a vše viděl! Ukazuje Grassimu žlutou kartu za filmování a jelikož je to jeho druhá žlutá v utkání, následuje také červená!
     
    82
    Keita Baldé a Alberto Grassi kombinovali v prostoru před šestnáctkou Udinese. K zakončení však jejich akce nedospěla.
     
    81
    Marco Silvestri rozehrává standardku od vlastního vápna po ofsajdu Joaa Pedra. Jeho pas míří na levou stranu, kde je Marvin Zeegelaar.
     
    80
    Edoardo Goldaniga si nyní na pravé straně potáhl míč kolem jednoho soupeře, další ho však už srazil k zemi. Sudí Abisso aspoň píská faul.

    Petr Šatalík

    Branky: 38. Becao, 45. Beto (Pereyra), 49. Beto (Success), 59. N. Molina (Success), 73. Beto (Pussetto) – 32. João Pedro (Dalbert)

    Karty:   41. Walace (UDI), 61. Pereyra (UDI) – 20. Dalbert (CAG), 34. Grassi (CAG), 60. Baselli (CAG)   82. Grassi (CAG)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 19:15.
    Udinese Calcio: Silvestri – Becao, Nuytinck, Zeegelaar – N. Molina (70. Soppy), Pereyra (C), Walace (62. Jajalo), Makengo (70. T. Arslan), Udogie – Beto (75. Nestorovski), Success (63. Pussetto).
    Náhradníci: Gasparini, D. Padelli – Benković, N. Pérez, Soppy, Samardžič, T. Arslan, Jajalo, Nestorovski, Pussetto.

    Trenér: Gabriele Cioffi.

    Cagliari Calcio: Cragno – Goldaniga, Lovato (76. Walukiewicz), Altare (54. Baselli) – Bellanova, Grassi, Deiola (54. K. Baldé), Dalbert – Zappa (63. Rog) – João Pedro (C), Pereiro (76. Carboni).
    Náhradníci: S. Aresti, B. Radunović – Walukiewicz, Obert, Carboni, Lykogiannis, Rog, Baselli, K. Baldé, Luvumbo, Ceter.

    Trenér: Walter Mazzarri.

    Rozhodčí: Abisso – Dei Giudici, Di Monte.
    bahis siteleri