Fiorentina – Empoli 1:0 (kon.) | Udinese – Cagliari 5:1 (kon.) | Atalanta BC – Neapol 1:3 (kon.)
Sampdoria – AS Řím 0:1 (kon.) | Juventus – Inter 0:1 (kon.)
konec
Udinese Calcio
5:1 (2:1)
Cagliari Calcio
Neděle 03.04.2022, 15:00Italská Serie A • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Příjemné nedělní odpoledne přeji všem příznivcům kvalitního fotbalu. Italská Serie A dnes pokračuje dalšími pěti zápasy. My se v rámci 31. kola zaměříme na souboj Udinese s Cagliari.
     
    Udinese

    Udinese aktuálně patří až 15. příčka Serie A, když na své konto zatím nastřádalo třicet bodů. Drží se tak osm bodíků nad čárou ponoru. Černobílí za sebou mají i podstatně lepší sezóny, letos se ale budou soustředit pouze na zachování příslušnosti v elitní italské soutěži.
    Forma Furlanků je průměrná, dalo by se říct, že remízová. Udinese totiž z posledních pěti duelů vydolovalo šest bodů, přičemž třikrát zaznamenalo právě nerozhodný výsledek. Co se týče předchozích dvou utkání, tak Černobílí nejprve v domácím prostředí remizovali 1:1 s AS Řím a v posledním zápase padli na půdě Neapole 1:2.
     
    Cagliari

    Cagliari se v současné chvíli nachází na 17. – tedy poslední nesestupové pozici v italské nejvyšší soutěži. Na svém kontě má zatím pětadvacet bodů. Na sestupové příčky má náskok pouhé tři bodíky a tak dnes potřebuje bodovat, pokud chce mít jistotu, že se neocitne pod čárou ponoru.
    Forma celku ze Sardinie není příliš dobrá. Z posledních pěti zápasů získalo Cagliari jen čtyři body, navíc předchozí tři duely prohrálo. Nejprve padlo doma 0:3 s Laziem, následně prohrálo 0:2 ve Spezii a naposledy těsně podlehlo opět před vlastními tribunami těsně 0:1 průběžně vedoucímu AC Milán.
     
    Poslední vzájemný duel

    Oba celky se utkaly již v podzimní části soutěže. Tedy... podzimní. Hrálo se již v prosinci. Tehdy na půdě Cagliari zvítězilo Udinese jednoznačně 4:0. Furlanci dali svou první branku již ve 4. minutě a ve 45. pak přidali druhou do šatny. Ve druhé půli skórovali ještě dvakrát a v celkovém součtu tak slavili výrazné vítězství, pod které se dvěma góly podepsal Gerard Deulofeu.

    18.12.21 Cagliari – Udinese 0:4
     
    Úvodní sestavy:

    Udinese Calcio: Rozestavení 3-5-2: Silvestri – Becao, Nuytinck, Zeegelaar – N. Molina, Pereyra (C), Walace, Makengo, Udogie – Beto, Success.

    Náhradníci: Gasparini, D. Padelli – Benković, N. Pérez, Soppy, Samardžič, T. Arslan, Jajalo, Nestorovski, Pussetto.
    Trenér: Gabriele Cioffi.

    Cagliari Calcio: Rozestavení 3-4-1-2: Cragno – Goldaniga, Lovato, Altare – Bellanova, Grassi, Deiola, Dalbert – Zappa – João Pedro (C), Pereiro.

    Náhradníci: S. Aresti, B. Radunović – Walukiewicz, Obert, Carboni, Lykogiannis, Rog, Baselli, K. Baldé, Luvumbo, Ceter.
    Trenér: Walter Mazzarri.

    Rozhodčí: Abisso – Dei Giudici, Di Monte.
     
    Oba celky už jsou na hrací ploše a zní znělka Serie A. Utkání začne za malou chvilku.
     
    Proběhl úvodní los, oba celky si ještě prohodí strany a utkání může odstartovat.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Duel byl zahájen, úvodní výkop měli hráči Udinese, kteří se okamžitě s míčem natlačili kupředu. Zpoza vápna vystřelil přízemní ranou Walace, jenže brankář Alessio Cragno byl na místě a balon chytá.
     
    1
    Furlanci se opět tlačili po levém křídle rychle kupředu, jejich akce ale zakončením na bránu neskončila, Alessio Cragno bude moc vykopávat od své klece.
     
    2
    Gabriele Zappa se tlačil na pravé straně kupředu, jenže defenziva Udinese ho dokázala zdvojit a míč mu odebrala.
     
    3
    Furlanci zatím napadají vysoko, což dělá defenzivě Cagliari problém, nyní celek ze Sardinie nedokázal rozehrát, vhazovat bude Edoardo Goldaniga.
     
    4
    Marvin Zeegelaar posílá balon za sebe do vlastního pokutového území, kde bude hrát brankář Marco Silvestri, jenž přihrává doprava na Iyenoma Destiny Udogieho.
     
    5
    Marco Silvestri si rozehrávku od své svatyně zopakuje, tentokrát z pevného postavení. Udinese se vysunulo kupředu po pravé straně, kde hraje Walace.
     
    5
    Isaac Success poslal kolmou přihrávku kupředu, tu však nikdo z jeho spoluhráčů nepřečetl a balon tak končí v zámezí.
     
    6
    Od své klece tak mohl rozehrát Alessio Cragno, Udinese se však znovu dostalo na míč a Iyenoma Destiny Udogie se tlačí vpřed na levém křídle.
     
    7
    Po faulu před vápnem Cagliari bude standardku rozehrávat brankář celku ze Sardinie Alessio Cragno, jenž poslal míč vysokým obloukem na půli soupeře.
     
    8
    Furlanci vrací míč do hry na vlastní polovině hrací plochy. S kombinací zatím příliš nespěchají, balon má obránce Marvin Zeegelaar.
     
    8
    Udinese nakonec nedokázalo rozehrát. Marvin Zeegelaar vrátil autem míč do hry, jenže se dlouho nepokračovalo, na zemi se octil Alberto Grassi, který naznačuje, že má zdravotní potíže.
     
    9
    Alberto Grassi je zpět na nohou a Cagliari vrací míč sportovně soupeři. Nyní však parádní kolmou přihrávku poslal Isaac Success a Beto prošel defenzivou Cagliari jako nůž máslem. Jeho zakončení z penalty však nebylo přesné.
     
    10
    Furlanci nadále kombinují na půli soupeře, Walace vysouvá na levém křídle Iyenomu Destiny Udogieho, který však skrz defenzivu soupeře neprošel.
     
    11
    Nyní se po pravím křídle prohnal Dalbert, jenž ve vápně Udinese pálil na přední tyč, brankář Marco Silvestri skvělým zákrokem vyráží míč na rohový kop!
     
    12
    Cagliari z rohového kopu nedokázalo ohrozit klec protivníka. Následný centr, jenž hledal Joãa Pedra, byl příliš dlouhý a skončil v rukavicích Marca Silvestriho.
     
    13
    Gabriele Zappa nyní na pravém křídle poslal míč do šestnáctky soupeře, ale defenziva Udinese ho tentokrát zvládla odvrátit. Další vysoký balon následně sbírá Marco Silvestri,
     
    14
    João Pedro leží na půlící čáře a očividně není v pořádku, k zemi se skácel sám, bez přičinění soupeře. Je ale při vědomí, nechává si obstříknout stehno.
     
    15
    João Pedro odkulhal do zámezí, Udinese už vrací míč do hřiště a sportovně ho odevzdává brankáři Cagliari Alessiu Cragnovi.
     
    16
    Walace poslal vysoký míč kupředu, jenže Isaac Success ho nedokázal zpracovat, takže kupředu mohou hráči Cagliari.
     
    17
    Fotbalisté ze Sardinie se však na levém křídle daleko nedostali a Nahuel Molina se žene na druhou stranu hrací plochy.
     
    17
    Beto ideálně nezpracoval centr z pravé strany, který na něj mířil. Udinese následně ještě obléhalo vápno soupeře, ale zakončit nedokázal ani Roberto Pereyra.
     
    18
    Isaac Success nyní šikovně ve vápně Udinese prodlužoval za sebe, kam si nabíhal Nahuel Molina, tomu však k míči dva kroky chyběly.
     
    19
    Udinese vrátilo míč autem do hry. O ten se postaral Marvin Zeegelaar. Následně však Furlankům akce nevyšla a balon má ve vlastním pokutovém území Alessio Cragno.
     
    20
    Dalbert je první, kdo uvidí žlutou kartu, ve středu hrací plochy dojel skluzem Isaaca Successe, kterého podrazil a žlutý kartonek ho nemine.
     
    21
    Edoardo Goldaniga má balon na pravé straně hrací plochy, následně jej předal na Gabrieleho Zappu, jenž byl soupeřem sražen k zemi, sudí Abisso píská faul.
     
    22
    João Pedro byl ve výskoku faulován obráncem Bramam Nuytinckem a sudí Abisso píská další faul. Kopat se bude z půlící čáry.
     
    23
    João Pedro si naběhl za obranu Udinese na centr Dalberta a šikovně hrudí sklepl míč do druhé vlny pro své spoluhráče. Píská se mu však ofsajd.
     
    24
    Udinese šikovně zatlačilo na protivníka na levém křídle, odražený míč se dostal k Jean-Victoru Makengovi, jenž ho halfvolejem poslal kousek nad břevno svatyně Cagliari.
     
    25
    Cagliari chvilku drželo balon na levé straně hrací plochy, jenže míč mu následně utekl do zámezí a po autu Udinese byl faulován Isaac Success.
     
    26
    Furlanci se snažili projít po levém křídle kupředu, Iyenoma Destiny Udogie si však ukousl velké sousto. Dva soupeře přejít dokázal, třetího nikoliv.
     
    27
    Fotbalisté Udinese se drželi ve středu hřiště, Jean-Victor Makengo však nyní nedokázal propasírovat balon ke svým spoluhráčům, navíc fauloval.
     
    27
    Nahuel Molina a Walace kombinovali na pravém křídle, jenže bránící hráči Cagliari je vytlačili na půli hřiště, zpětný pas nachází Brama Nuytincka.
     
    28
    Beto dostal nabito před šestnáctku Cagliari a jeho sražená rána končí těsně vedle pravé tyče svatyně protivníka. Udinese bude zahrávat roh.
     
    29
    Udinese se pokusilo zahrát signál, jenže rozehrávka Roberta Pereyry na Molinu byla předem čitelná a Cagliari zatím dokáže soupeře stínovat.
     
    29
    Nakonec se však Jean-Victor Makengo dostal ke dvěma zakončením v šestnáctce Cagliari. Defenziva mužstva ze Sardinie však ani jeden nenechala projít na svou klec.
     
    30
    Na druhé straně Udinese faulovalo a Cagliari zahrává zajímavou standardní situaci, Gastón Pereiro však poslal míč přímo do náruče Marca Silvestriho.
     
    31
    Rodrigo Becao v pádu rozehrával od vlastní svatyně a mohl být hodně rád, že sudí Abisso odpískal ruku Raoula Bellanovy, jinak by mělo Udinese velký problém.
     
    32
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Cagliari jde překvapivě do vedení! Celek ze Sardinie se natlačil do šestnáctky soupeře na pravé straně, Dalbert nádherně předložil míč na penaltu a JOAO PEDRO trefil technickým projektilem krásně do levé šibenice, Marco Silvestri se natahoval marně! Cagliari vede 1:0! Asistence: Dalbert.
    32. João PEDRO - 0:1
     
    33
    Fotbalisté ze Sardinie dostali po prvním gólu novou krev do žil a na levé straně nyní kombinují Raoul Bellanova a Alberto Grassi.
     
    34
    Tohle byl hodně ostrý zákrok. Alberto Grassi zezadu sjel skluzem Roberta Pereyru, jenž se skácel k zemi jako podťatý strom. Sudí Abisso ukazuje Grassimu žlutou kartu.
     
    35
    Udinese je před šestnáctkou soupeře, kombinace mu však nevyšla a odkop musí na polovině hrací plochy zachytávat Bram Nuytinck.
     
    36
    Beto při zakončení na hranici velkého vápna podklouzl, míč ale zvládl předat na Isaaca Successe, jehož ránu k pravé tyči skvěle chytá Alessio Cragno.
     
    37
    O chvilku později se Udinese dostalo k rohovému kopu, ten však nedokázalo zahrát tak, aby z toho byly nějaké starosti pro Alessia Cragna.
     
    38
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Teď už je ale srovnáno na 1:1! Nahuel Molina nejprve poslal centr do šestnáctky soupeře na pravém křídle, balon však prošel vápnem Cagliari bez toho, aby jej někdo zasáhl. Následně se míč vrátil do pokutového území centrem z levé strany, brankář Alessio Cragno zastavil zakončení Iyenomy Destiny Udogieho i první dorážku. Na další pokus z nohy RODRIGA BECAA z bezprostřední blízkosti pod horní tyč už ale dosáhnout nedokázal! Udinese srovnává na 1:1.
    38. Rodrigo BECAO - 1:1
     
    39
    Alessio Cragno rozehrává od vlastní svatyně. Posílá výkop až na půlící čáru, kde však João Pedro složil k zemi Brama Nuytincka a píská se faul.
     
    40
    Rodrigo Becao bude rozehrávat standardní situaci z poloviny hrací plochy, míč posílá kupředu vysokým obloukem.
     
    41
    Žlutou kartu nyní vidí Walace, jenž ve středu hrací plochy podkopl nohu Dalbertovi. Sudí Abisso neváhá a ukazuje mu žlutý kartonek.
     
    42
    Beto prošel parádně po levé straně, jeho přihrávku před bránu vyrazil Alessio Cragno před sebe, kde pálil na poloprázdnou klec Roberto Pereyra, jenž ji však ostrou ranou přestřelil!
     
    43
    Dalbert a Rodrigo Becao se srazili v dalším ostrém střetu na polovině hrací plochy a sudí Abisso si je oba volá na kobereček k sobě.
     
    44
    Marco Silvestri dostal zpětnou přihrávku od Brama Nuytincka a nyní posílá balon výkopem na levou stranu hrací plochy.
     
    45
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Udinese dává gól do šatny a otáčí vývoj utkání! Iyenoma Destiny Udogie si na levé straně naběhl s míčem a poslal přihrávku až k brankové čáře, odkud parádně odcentroval Roberto Pereyra. Na malém vápně Cagliari zůstal zcela zapomenutý BETO, jenž z bezprostřední blízkosti uklidil míč do sítě! Udinese poprvé v utkání vede – 2:1! Asistence: Roberto Pereyra.
    45. BETO - 2:1
     
    45+1
    Fotbalisté Cagliari ještě rychle rozehrávají a pokusí se s nepříznivým vývojem utkání něco udělat, moc času jim však nyní nezbývá.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První půle souboje Udinese s Cagliari nabídla poměrně zajímavý fotbal. Půl hodiny se však nemohl ani jeden z týmů prosadit, ačkoliv domácí Furlanci měli jistou převahu. Poprvé však zahřmělo na druhé straně, kde se po přistrčení Dalberta prosadil technickým pokusem João Pedro. Udinese však jeho branka nakopla, Za šest minut srovnal z dorážky Rodrigo Becao a v 45. minutě otočil vývoj utkání trefou z bezprostřední blízkosti Beto. Celek ze Sardinie tak bude na startu druhé pětačtyřicítky ztrácet na soupeře jednu trefu.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:08.
     
    Oba celky se už vrací na hrací plochu, druhý poločas odstartuje za malou chvilku.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    João Pedro rozehrál úvodní výkop druhé půle. Fotbalisté Cagliari museli na domácí Udinese chvilku čekat, nyní se však už hraje.
     
    46
    Celek ze Sardinie se snaží prosadit po pravé straně, balon má na kopačce Gabriele Zappa, jenž ho ovšem skrz chumel soupeřů prostrčit kupředu nedokázal.
     
    47
    Matteo Lovato musí rozehrávat od vlastní klece, posílá balon na pravé křídle kde může hrát Gabriele Zappa, jenž má ovšem proti sobě dva soupeře.
     
    48
    Beto nyní dostihl prudký kolmý pas kupředu a z pravé strany centroval na zadní tyč, Isaac Success však svůj projektil na klec soupeře namířit nedokázal.
     
    48
    João Pedro se zase snažil prosadit na levé straně, Bram Nuytinck mu však ukopl míč tak šikovně, že z toho bude dokonce odkop od klece Udinse, nikoliv roh.
     
    49
    Raoul Bellanova se na levém křídle protlačil kupředu nedokázal, takže přenáší hru doprava, kde kombinují Gastón Pereiro a Gabriele Zappa.
     
    49
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Udinese vede už 3:1! Isaac Success zpracoval vysoký míč na polovinu hřiště, šikovně ho prostrčil na BETA a ten šel od půlky hřiště sám na bránu Cagliari. Brankáře Alessia Cragna propálil ranou z penalty na pravou tyč a Furlanci vedou už o dvě branky! Asistence: Isaac Success.
    49. BETO - 3:1
     
    50
    Udinese se nepřestává tlačit kupředu, autu na pravé straně se ume Nahuel Molina. Následně však kombinace Furlankům nevyšla.
     
    51
    Vysoký nákop kupředu na Joãa Pedra defenziva Udinese nechala projít k brankáři Marcu Silvestrimu, jenž pohotově schoval míč do koše.
     
    52
    Dalbert se snažil projít kupředu na levém křídle, čistým způsobem jej však odzbrojil pohotový Rodrigo Becao, jenž otáčí hru na druhou stranu.
     
    53
    Raoul Bellanova poslal centr z levé strany na zadní tyč v šestnáctce soupeře, kde jej Gastón Pereiro přistrčil hlavou za sebe na Gabrieleho Zappu, jenž svou tvrdou ranou těsně minul delší tyč svatyně Udinese!
     
    54
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Alessandro Deiola, přichází Keita Baldé.
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Giorgio Altare, přichází Daniele Baselli.
     
    55
    Gastón Pereiro dostal přihrávku z pravé strany před šestnáctku soupeře a přenáší míč doleva na Raoula Bellanovu.
     
    56
    Cagliari vytvořili ve vápně Udinese pořádný závar, v němž se akrobatickým zakončením na penaltě blýskl Keita Baldé. Marco Silvestri se však předvedl také, protože jeho tvrdou ránu chytá!
     
    57
    Také druhý nově příchozí hráč, Daniele Baselli se snažil předvést, jeho průnikový pas do šestnáctky soupeře však defenziva Udinese zachytila.
     
    58
    Gastón Pereiro se dostal na hranici velkého vápna ke střele, jeho pokus byl lehce tečován, takže Marco Silvestri nakonec nemusel zasahovat. Cagliari bude kopat roh.
     
    58
    Cagliari nedokázalo z rohového kopu zahrozit na přímo, přesto má míč stále na kopačce útočící Dalbert, jenž je u levého rohového praporku.
     
    59
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Udinese vede již 4:1! Beto získal míč v osobním souboji a dokázal ho přistrčit na Isaaca Successe, jenž pak krásnou průnikovou přihrávkou vysunul kupředu NAHUELA MOLINU! Ten se podíval a ranou z dobrých pětadvaceti metrů krásně přeloboval Cragna a trefil se ještě výstavně pod horní tyč! Furlanci již vedou o tři branky!
    59. Nahuel MOLINA - 4:1
     
    60
    Daniele Baselli si po obdržené brance neodpustil pár peprných výroků směrem k sudímu, za což nyní vidí žlutou kartu.
     
    61
    A žlutí se znovu, tentokrát na druhé straně, kde Roberto Pereyra nešetrně podkopl Daniele Baselliho a vidí za to žlutý kartonek.
     
    62
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Walace, přichází Mato Jajalo.
     
    63
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Isaac Success, přichází Ignacio Pussetto.
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Gabriele Zappa, přichází Marko Rog.
     
    64
    Na pravé straně se snažil projít obranou Cagliari Ignacio Pussetto, jeho přihrávku však defenziva celku ze Sardinie zvládla zastavit.
     
    65
    Beto se nyní dokázal prosadit v přehuštěném vápně soupeře, jeho přízemní projektil však byl ve finále slabý a Alessio Cragno jej rukou chytá.
     
    66
    Na pravé straně nyní kombinují hráči Cagliari, Raoul Bellanova sem poslal křižný centr a a balon tak má Edoardo Goldaniga.
     
    67
    Kupředu se nyní vydal na levé straně hrací plochy Roberto Pereyra, jehož akce však k žádnému zakončení nevedla.
     
    68
    Beto dostal ve vápně soupeře parádní přihrávku, prvním dotykem si však balon předkopl až moc a jeho následné zakončení z bezprostřední blízkosti těsně minulo klec Cagliari!
     
    69
    Míč na levém křídle hráčům Udinese utekl do zámezí, takže hrát budou moci fotbalisté Cagliari, ještě předtím se však bude střídat.
     
    70
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Nahuel Molina, přichází Brandon Soppy.
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Jean-Victor Makengo, přichází Tolgay Arslan.
     
    71
    Právě nově příchozí Tolgay Arslan dostal balon na hranici velkého vápna, jenže defenziva Cagliari mu stihla mičudu odkopnout od kopačky.
     
    72
    Přesto se Udinese k zakončení nakonec dostalo, z hranice velkého vápna na levé straně pálil snad Mato Jajalo, jeho ránu však Alessio Cragno vyráží do bezpečí.
     
    73
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Udinese zvyšuje na 5:1! Ignacio Pussetto si ve vápně soupeře navedl míč na levou stranu a pak odcentroval na malé vápno, kde se hlavou prosazuje opět BETO, jenž tak kompletuje svůj dnešní hattrick! Obrana Cagliari v druhé půli nestíhá a na výsledku je to znát. Asistence: Ignacio Pussetto.
    73. BETO - 5:1
     
    74
    Po pravé straně nyní vyrazil kupředu Gastón Pereiro, jehož finální přihrávku však zastavují fotbalisté Udinese.
     
    75
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Beto, přichází Ilja Nestorovski.
     
    76
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Matteo Lovato, přichází Sebastian Walukiewicz.
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Gastón Pereiro, přichází Andrea Carboni.
     
    77
    João Pedro nyní dostal přihrávku do šestnáctky soupeře, ta mu však mířila za paty, takže vystřelit na klec soupeře nemohl.
     
    78
    Brandon Soppy vybojoval balon na pravé straně hrací plochy a posílá jej dozadu na Marvina Zeegelaara, který spolupracuje s Nuytinckem.
     
    79
    Ilja Nestorovski si na levém křídle narazil balon s Iyenomem Destinym Udogiem, jenž si však míč následně příliš předkopl.
     
    79
    Udinese zaútočili po levém křídle, vysoký míč sklepl Ignacio Pussetto pod sebe, dva metry před velkým vápnem pálil Ilja Nestorovski, jeho pokus však šel vysoko nad klec soupeře.
     
    80
    Edoardo Goldaniga si nyní na pravé straně potáhl míč kolem jednoho soupeře, další ho však už srazil k zemi. Sudí Abisso aspoň píská faul.
     
    81
    Marco Silvestri rozehrává standardku od vlastního vápna po ofsajdu Joaa Pedra. Jeho pas míří na levou stranu, kde je Marvin Zeegelaar.
     
    82
    Keita Baldé a Alberto Grassi kombinovali v prostoru před šestnáctkou Udinese. K zakončení však jejich akce nedospěla.
     
    82
    Tohle je červená karta! Alberto Grassi si naběhl do vápna soupeře a pak před Matem Jajalem padl k zemi, aniž by se ho soupeř dotkl. Sudí Abisso však stál k jeho smůle přímo za ním a vše viděl! Ukazuje Grassimu žlutou kartu za filmování a jelikož je to jeho druhá žlutá v utkání, následuje také červená!
     
    83
    Zbytek utkání tak bude Cagliari dohrávat v deseti. Kupředu se nyní žene po pravé straně Rodrigo Becao, jenž čeká na spoluhráče, který se mu uvolní pro přihrávku.
     
    84
    Hráči Udinese se dopustili lehčího faulu a kupředu tak mohou zase fotbalisté Cagliari, kteří však musí začít od vlastní šestnáctky, kde má míč na kopačce Dalbert.
     
    85
    Fotbalisté ze Sardinie se nakonec dostali s míčem jen do zámezí. Po autu si Bram Nuytinck vymění párkrát balon s brankářem Marcem Silvestrim.
     
    86
    Brandon Soppy nyní fauloval ve středu hrací plochy, kde podkopl nohu Marku Rogovi. Sudí Abisso píská faul, ačkoliv Soppy zasáhl i balon.
     
    87
    Na zemi je další hráč, tentokrát Rodrigo Becao, kterého už trochu z frustrace srazil na trávník João Pedro.
     
    88
    Utkání už se vyloženě dohrává, o výsledku je dávno jasno, Bram Nuytinck si vymění balon s brankářem Marcem Silvestrim.
     
    89
    Brandon Soppy při svém průniku po pravé straně rukou lehce strčil do Dalberta, což sudímu Abissovi stačilo k tomu, aby odpískal faul.
     
    89
    Bram Nuytinck má balon na půlícím kruhu a očividně s kombinací nikam nespěchá, několikrát si vymění míč s Rodrigem Becaem.
     
    90
    Udinese může kupředu na os hřiště, jenže volí znovu přihrávku dozadu na Rodriga Becaa, který si vymění pár krátkých přihrávek s Tolgayem Arslanem.
     
    90
    Mato Jajalo následně zahrál ve středu hrací plochy, kde přihrál do vápna soupeře a Ilja Nestorovski vypálil přibližně z penalty na levé straně. Jeho projektil však šel jen do boční sítě svatyně Cagliari!
     
    90+1
    Sudí Abisso už pokynem ruky povzbuzuje brankáře Alessia Cragna k rozehrávce a naznačuje, že nebude nastavovat nic navíc, duel končí.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Duel Udinese s Cagliari tak končí vysokou výhrou Furlanků v poměru 5:1! Domácí celek vedl již po první půli 2:1 a v druhém poločase hře zřetelně dominoval. Fotbalisté ze Sardinie nestíhali a mohou být rádi, že v této pětačtyřicítce inkasovali "jen" třikrát. Svůj hattrick dnes zkompletoval Beto, dalším střelcem Černobílých byl v druhé půli Nahuel Molina. Udinese si tak dnes připíše zcela zasloužené tři body do tabulky a vzdálí se boji o záchranu, do kterého naopak Cagliari zapadne ještě víc.
     
    Statistiky utkání

    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 19:15.
     
    Z tohoto utkání je to dnes ode mne vše. Děkuji vám za pozornost a někdy příště se budu opět těšit, na počtenou. (17:03:39)

    Petr Šatalík

    Branky: 38. Becao, 45. Beto (Pereyra), 49. Beto (Success), 59. N. Molina (Success), 73. Beto (Pussetto) – 32. João Pedro (Dalbert)

    Karty:   41. Walace (UDI), 61. Pereyra (UDI) – 20. Dalbert (CAG), 34. Grassi (CAG), 60. Baselli (CAG)   82. Grassi (CAG)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 19:15.
    Udinese Calcio: Silvestri – Becao, Nuytinck, Zeegelaar – N. Molina (70. Soppy), Pereyra (C), Walace (62. Jajalo), Makengo (70. T. Arslan), Udogie – Beto (75. Nestorovski), Success (63. Pussetto).
    Náhradníci: Gasparini, D. Padelli – Benković, N. Pérez, Soppy, Samardžič, T. Arslan, Jajalo, Nestorovski, Pussetto.

    Trenér: Gabriele Cioffi.

    Cagliari Calcio: Cragno – Goldaniga, Lovato (76. Walukiewicz), Altare (54. Baselli) – Bellanova, Grassi, Deiola (54. K. Baldé), Dalbert – Zappa (63. Rog) – João Pedro (C), Pereiro (76. Carboni).
    Náhradníci: S. Aresti, B. Radunović – Walukiewicz, Obert, Carboni, Lykogiannis, Rog, Baselli, K. Baldé, Luvumbo, Ceter.

    Trenér: Walter Mazzarri.

    Rozhodčí: Abisso – Dei Giudici, Di Monte.
    bahis siteleri