Fiorentina – Empoli 1:0 (kon.) | Udinese – Cagliari 5:1 (kon.) | Atalanta BC – Neapol 1:3 (kon.)
Sampdoria – AS Řím 0:1 (kon.) | Juventus – Inter 0:1 (kon.)
konec
Udinese Calcio
5:1 (2:1)
Cagliari Calcio
Neděle 03.04.2022, 15:00Italská Serie A • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Mato Jajalo následně zahrál ve středu hrací plochy, kde přihrál do vápna soupeře a Ilja Nestorovski vypálil přibližně z penalty na levé straně. Jeho projektil však šel jen do boční sítě svatyně Cagliari!
     
    82
    Tohle je červená karta! Alberto Grassi si naběhl do vápna soupeře a pak před Matem Jajalem padl k zemi, aniž by se ho soupeř dotkl. Sudí Abisso však stál k jeho smůle přímo za ním a vše viděl! Ukazuje Grassimu žlutou kartu za filmování a jelikož je to jeho druhá žlutá v utkání, následuje také červená!
     
    76
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Matteo Lovato, přichází Sebastian Walukiewicz.
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Gastón Pereiro, přichází Andrea Carboni.
     
    75
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Beto, přichází Ilja Nestorovski.
    73. BETO - 5:1
     
    73
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Udinese zvyšuje na 5:1! Ignacio Pussetto si ve vápně soupeře navedl míč na levou stranu a pak odcentroval na malé vápno, kde se hlavou prosazuje opět BETO, jenž tak kompletuje svůj dnešní hattrick! Obrana Cagliari v druhé půli nestíhá a na výsledku je to znát. Asistence: Ignacio Pussetto.
     
    70
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Nahuel Molina, přichází Brandon Soppy.
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Jean-Victor Makengo, přichází Tolgay Arslan.
     
    68
    Beto dostal ve vápně soupeře parádní přihrávku, prvním dotykem si však balon předkopl až moc a jeho následné zakončení z bezprostřední blízkosti těsně minulo klec Cagliari!
     
    65
    Beto se nyní dokázal prosadit v přehuštěném vápně soupeře, jeho přízemní projektil však byl ve finále slabý a Alessio Cragno jej rukou chytá.
     
    63
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Isaac Success, přichází Ignacio Pussetto.
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Gabriele Zappa, přichází Marko Rog.
     
    62
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Walace, přichází Mato Jajalo.
     
    61
    A žlutí se znovu, tentokrát na druhé straně, kde Roberto Pereyra nešetrně podkopl Daniele Baselliho a vidí za to žlutý kartonek.
     
    60
    Daniele Baselli si po obdržené brance neodpustil pár peprných výroků směrem k sudímu, za což nyní vidí žlutou kartu.
    59. Nahuel MOLINA - 4:1
     
    59
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Udinese vede již 4:1! Beto získal míč v osobním souboji a dokázal ho přistrčit na Isaaca Successe, jenž pak krásnou průnikovou přihrávkou vysunul kupředu NAHUELA MOLINU! Ten se podíval a ranou z dobrých pětadvaceti metrů krásně přeloboval Cragna a trefil se ještě výstavně pod horní tyč! Furlanci již vedou o tři branky!
     
    56
    Cagliari vytvořili ve vápně Udinese pořádný závar, v němž se akrobatickým zakončením na penaltě blýskl Keita Baldé. Marco Silvestri se však předvedl také, protože jeho tvrdou ránu chytá!
     
    54
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Alessandro Deiola, přichází Keita Baldé.
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Giorgio Altare, přichází Daniele Baselli.
     
    53
    Raoul Bellanova poslal centr z levé strany na zadní tyč v šestnáctce soupeře, kde jej Gastón Pereiro přistrčil hlavou za sebe na Gabrieleho Zappu, jenž svou tvrdou ranou těsně minul delší tyč svatyně Udinese!
    49. BETO - 3:1
     
    49
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Udinese vede už 3:1! Isaac Success zpracoval vysoký míč na polovinu hřiště, šikovně ho prostrčil na BETA a ten šel od půlky hřiště sám na bránu Cagliari. Brankáře Alessia Cragna propálil ranou z penalty na pravou tyč a Furlanci vedou už o dvě branky! Asistence: Isaac Success.
    45. BETO - 2:1
     
    45
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Udinese dává gól do šatny a otáčí vývoj utkání! Iyenoma Destiny Udogie si na levé straně naběhl s míčem a poslal přihrávku až k brankové čáře, odkud parádně odcentroval Roberto Pereyra. Na malém vápně Cagliari zůstal zcela zapomenutý BETO, jenž z bezprostřední blízkosti uklidil míč do sítě! Udinese poprvé v utkání vede – 2:1! Asistence: Roberto Pereyra.
     
    42
    Beto prošel parádně po levé straně, jeho přihrávku před bránu vyrazil Alessio Cragno před sebe, kde pálil na poloprázdnou klec Roberto Pereyra, jenž ji však ostrou ranou přestřelil!
     
    41
    Žlutou kartu nyní vidí Walace, jenž ve středu hrací plochy podkopl nohu Dalbertovi. Sudí Abisso neváhá a ukazuje mu žlutý kartonek.
    38. Rodrigo BECAO - 1:1
     
    38
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Teď už je ale srovnáno na 1:1! Nahuel Molina nejprve poslal centr do šestnáctky soupeře na pravém křídle, balon však prošel vápnem Cagliari bez toho, aby jej někdo zasáhl. Následně se míč vrátil do pokutového území centrem z levé strany, brankář Alessio Cragno zastavil zakončení Iyenomy Destiny Udogieho i první dorážku. Na další pokus z nohy RODRIGA BECAA z bezprostřední blízkosti pod horní tyč už ale dosáhnout nedokázal! Udinese srovnává na 1:1.
     
    36
    Beto při zakončení na hranici velkého vápna podklouzl, míč ale zvládl předat na Isaaca Successe, jehož ránu k pravé tyči skvěle chytá Alessio Cragno.
     
    34
    Tohle byl hodně ostrý zákrok. Alberto Grassi zezadu sjel skluzem Roberta Pereyru, jenž se skácel k zemi jako podťatý strom. Sudí Abisso ukazuje Grassimu žlutou kartu.
    32. João PEDRO - 0:1
     
    32
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Cagliari jde překvapivě do vedení! Celek ze Sardinie se natlačil do šestnáctky soupeře na pravé straně, Dalbert nádherně předložil míč na penaltu a JOAO PEDRO trefil technickým projektilem krásně do levé šibenice, Marco Silvestri se natahoval marně! Cagliari vede 1:0! Asistence: Dalbert.
     
    24
    Udinese šikovně zatlačilo na protivníka na levém křídle, odražený míč se dostal k Jean-Victoru Makengovi, jenž ho halfvolejem poslal kousek nad břevno svatyně Cagliari.
     
    20
    Dalbert je první, kdo uvidí žlutou kartu, ve středu hrací plochy dojel skluzem Isaaca Successe, kterého podrazil a žlutý kartonek ho nemine.
     
    11
    Nyní se po pravím křídle prohnal Dalbert, jenž ve vápně Udinese pálil na přední tyč, brankář Marco Silvestri skvělým zákrokem vyráží míč na rohový kop!
     
    9
    Alberto Grassi je zpět na nohou a Cagliari vrací míč sportovně soupeři. Nyní však parádní kolmou přihrávku poslal Isaac Success a Beto prošel defenzivou Cagliari jako nůž máslem. Jeho zakončení z penalty však nebylo přesné.
     
    1
    Duel byl zahájen, úvodní výkop měli hráči Udinese, kteří se okamžitě s míčem natlačili kupředu. Zpoza vápna vystřelil přízemní ranou Walace, jenže brankář Alessio Cragno byl na místě a balon chytá.

    Petr Šatalík

    Branky: 38. Becao, 45. Beto (Pereyra), 49. Beto (Success), 59. N. Molina (Success), 73. Beto (Pussetto) – 32. João Pedro (Dalbert)

    Karty:   41. Walace (UDI), 61. Pereyra (UDI) – 20. Dalbert (CAG), 34. Grassi (CAG), 60. Baselli (CAG)   82. Grassi (CAG)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 19:15.
    Udinese Calcio: Silvestri – Becao, Nuytinck, Zeegelaar – N. Molina (70. Soppy), Pereyra (C), Walace (62. Jajalo), Makengo (70. T. Arslan), Udogie – Beto (75. Nestorovski), Success (63. Pussetto).
    Náhradníci: Gasparini, D. Padelli – Benković, N. Pérez, Soppy, Samardžič, T. Arslan, Jajalo, Nestorovski, Pussetto.

    Trenér: Gabriele Cioffi.

    Cagliari Calcio: Cragno – Goldaniga, Lovato (76. Walukiewicz), Altare (54. Baselli) – Bellanova, Grassi, Deiola (54. K. Baldé), Dalbert – Zappa (63. Rog) – João Pedro (C), Pereiro (76. Carboni).
    Náhradníci: S. Aresti, B. Radunović – Walukiewicz, Obert, Carboni, Lykogiannis, Rog, Baselli, K. Baldé, Luvumbo, Ceter.

    Trenér: Walter Mazzarri.

    Rozhodčí: Abisso – Dei Giudici, Di Monte.
    bahis siteleri