Winnipeg – Los Angeles 2:3 (kon.) | Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 4:5 (0:1 po s.n.)
Carolina – Minnesota 1:3 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:6 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:6 (kon.)
San Jose – Dallas 4:5 (kon.) | Buffalo – Florida 3:5 (kon.) | Ottawa – Detroit 5:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 3:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:5 (1:4, 1:0, 2:1)
Dallas Stars
Neděle 03.04.2022, 04:41 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji Vám pěkný zbytek prvního dubnového víkendu, který určitě ještě bude obohacen mnoho sportovními přenosy. Od klávesnice se s Vámi loučí Adam Sedlák. Napočtenou. (07:21:55)
     
    Československá stopa v utkání:

    Tomáš Hertl (CZE, SJS) – 0+0, 0 účast, 3 střely na bránu, 2 TM, čas na ledě 19:41

    Andrej Sekera (SVK, DAL) – 0+0, +1 účast, 0 střel na bránu, 2 TM, čas na ledě 12:55

    Radek Faksa (CZE, DAL) – 0+0, 0 účast, 0 střel na bránu, 0 TM, čas na ledě 16:22
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Kaapo Kähkönen (FIN, SJS) – 12 zákroků, 4 OG, úsp. 71,43%, odchytal 20:00

    James Reimer (USA, SJS) – 12 zákroků, 2 OG, úsp. 93,33%, odchytal 38:40

    Scott Wedgewood (CAN, DAL) – 25 zákroků, 4 OG, úsp. 85,71%, odchytal 60:00
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Tyler Seguin (CAN, DAL) – (0+3)
    2. Joe Pavelski (USA, DAL) – (1+1)
    3. Brent Burns (CAN. SJS) – (1+0)
    Pojďme si ještě jednou připomenout last minute branku Jasona Roberstona
     
    Statistické okénko:

    Střely na branku: 28 – 29.
    Zblokované střely: 15 – 12.
    Vhazování: 22 – 25.
    Hity: 27 – 19.
    Trestné minuty: 6 – 2.
    Využití přesilovek: 0/1 – 0/2.
     
    Dnešní utkání je u konce! Nutno si říci, že jsme byli svědky opravdu velmi kvalitní podívané, a to především díky devíti brankám dohromady z obou stran. V první periodě jsme byli svědky velmi svižného hokeje z obou stran, který ale nabral na nejvyšších obrátkách zhruba sedmé minuty. Nejprve se dokázali ve velké euforii prosadit domácí, a to zásluhou bývalého hráče Tučňáků Nicka Bonina. Na vyrovnání jsme ale čekali nějakých pětadvacet sekund, jelikož se bleskově dokázal prosadit Vladislav Naměstnikov. Posléze přišli dvě rychlé branky Stars, jež celý průběh klání otočili. V režii tohoto byli střelci Jani Hakanpää a John Klingberg. Na samém konci třetiny ještě dodatečně upravil Jason Robertson. I druhá perioda se nesla ve velmi rychlém duchu, což už od úvodu oba celky potvrzovaly. Ač jsme byli svědky šancí na obou stranách, tak se po neúspěšné přesilovce hostí, prosadili domácí Žraloci. Sice s velkým štěstím, ovšem na to se historie ptát nebude. Brent Burns totiž vyslal na branku Scotta Wedgewooda spíše takovou přihrávku. Tu si ale srazil až do sítě Ryan Suter, čímž si vstřelil ukázkový vlastenec. V následujících pasážích už tolik šancí k vidění nebylo. Poslední dvacetiminutovka nám nakonec nabídla ještě velmi pěkné drama. Zpočátku se sice prosadil Joe Pavelski, ovšem v 55. a 59. se dokázali Sharks prosadit, díky Johnu Leonardovi a Loganu Couturovi. Následný tlak už ale na vyrovnání nestačil. Konečný stav 4:5.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Tomáš Hertl se ještě dostal ke střele, ovšem tento pokus dokázal velmi přesně zblokovat Jamie Benn a myslím si tedy, že o výsledku utkání je už rozhodnuto.
     
    59:30
    Domácí jsou v obrovském tlaku, ovšem všechny pokusu lítají nepřesně. Přesným příkladem byla střela Maria Ferrara, jež zamířila až na nejvyšší bod tvrzeného skla.
     
    59:10
    James Reimer je opět na střídačce! Žraloci pokračují v šesti hráčích!
     
    58:50
    Jason Robertson se sice chtěl rozjet do útočného pásma, ovšem od svého trenérského štábu dostal jasný pokyn k tomu, aby puk vyhodil, a proto tedy tak i učinil.
     
    58:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Wow! Tak to je neuvěřitelné! Žraloci se přeci jen dotahují na rozdíl pouhé jediné branky! LOGAN COUTURE předvedl neuvěřitelný tah na branku, čímž dokázal touš protlačit až za záda Scotta Wedgewooda 4-5! Asistence: Alexander Chmelevski, Noah Gregor.
     
    58:10
    Opravdu velmi tvrdý pokus od Brenta Burnse skončil nakonec pouze na zadním hrazení, jelikož touš dokázal tečovat někdo z bránících hráčů.
     
    57:59
    Matt Nieto se již dostával do zajímavé příležitosti, ovšem na hranici mezikruží ho od puku odstavil v souladu s pravidly obránce Andrej Sekera.
     
    57:19
    Hra se teď přelévá z jedné strany na druhou, což zapříčiňuje zatím parádní vizitku dnešnímu utkání.
     
    56:58
    V dobré šanci se objevil Luke Glendening, který ale z pravé strany nakonec zamířil jen do lapačky Jamese Reimera, jenž zde pochopitelně podrží puk.
     
    56:08
    V samostatném úniku se objevil Michael Raffl, ovšem zamířil pouze do brankáře Jamese Reimera, což znamenalo vychýlení jeho branky z osy, a to díky až moc rychlím bruslím. Následuje krátká pauza, po které uvidíme buly v útočném pásmu hostí.
     
    55:54
    Mužstva se teď tahají spíše za kratší konec v celkovém součtu, což je ale dáno tím, že aktuálně probíhají již opravdu poslední čtyři minuty základní hrací doby.
    55:21 John LEONARD - 3:5
     
    55:21
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Že bychom ještě byli svědky dramatu? Nahození od Erika Karlssona se totiž sneslo až na připravenou hůl JOHNA LEONARDA, který svým zakončením dokázal překonat Scotta Wedgewooda 3-5! Asistence: Erik Karlsson, Mario Ferraro.
     
    55:12
    Po nahození do útočného pásma od Johna Leonarda se puk objevil až někde v hledišti. Znamená to tedy nejen vhazování ve středním pásmu, ale i to, že někdo z příznivců si domů přiveze cenný suvenýr. Následuje komerční přestávka
     
    54:58
    Přečíslení hostí nakonec neskončilo ani žádným ohrožením soupeřovi svatyně, protože Jason Robertson zamířil svou střelu až do tvrzeného skla, které se svíjí za brankou domácích.
     
    54:17
    Hosté jsou teď po delší době v tlaku při útočném pásmu, ovšem zatím nemohou vyzrát na organizovanou obranu domácích.
     
    53:55
    Po vhazování se dostal ke střele Logan Couture, ovšem z dobré pozice zamířil opět pouze mezi betony Scotta Wedgewooda, jenž si připisuje další úspěšný zákrok. Následuje komerční přestávka.
     
    53:28
    Domácí v plném počtu.
     
    53:13
    Tomáš Hertl se zkoušel prosadit mezi obranou soupeře, ovšem díky jejich rychlému dostoupení, se mu to nepovedlo.
     
    52:51
    Joe Pavelski předvedl pěknou střelu z otočky, která ale nakonec zamířila jen bezpečně do připravené výstroje amerického brankáře.
     
    52:22
    Hosté sice hrají početní výhodu, ovšem aktuální pasáž vypadá trochu jinak. Klání je totiž stejně vyrovnané, jako předtím, a to i přes fakt, že Žraloci hrají pouze se čtyřmi hráči v poli.
     
    51:49
    John Leonard se pokoušel o přijetí rychlé nahrávky od Tomáše Hertla, to se mu ale nepovedlo. Hosté si proto berou puk zpět na své hole.
     
    51:29
    Domácí si opět našli místenku v útočném pásmu, což jim ale zatím rozhodně nezaručuje úspěch. Žádná ze střel totiž zatím nedokáže zamířit úplně přesně na branku Stars.
     
    50:56
    Andrej Sekera teď pouze potvrdil zcela jasný fakt o své zkušenosti. I když byl napadaný dvěma hráči soupeře, tak dokázal s velkým sebevědomím vyjet až na polovinu svého soupeře.
     
    50:19
    Na druhé straně si do solidního sprintu vyšlápl Matt Nieto. Ten ale nakonec úspěšný nebyl, protože vše dokázal včas vyřešit svou hokejkou připravený obránce Miro Heiskanen.
     
    49:51
    Roope Hintz si troufl na opravdu velmi seběvedomé sólo, jež ale nabralo na rychlém konci, neboť ho pohotově dokázal zastavit Mario Ferraro.
     
    49:28
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Tomáš Hertl – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    49:11
    Nicolas Meloche se pokusil svou ranou ze střední vzdálenosti překvapit brankáře v barvách Stars. Na poslední chvíli ale pokus změnil trajektorii, a proto se nebezpečí nekonalo.
     
    48:58
    Alexandr Barabanov se velmi šikovně obtočil kolem branky Stars a následně i pohotově zakončil. Brankář Scott Wedgewood se ovšem neuvěřitelně přemístil a předvedl opravdu úctyhodný zákrok!
     
    48:18
    Po nepřesné nahrávce od Jamieho Benna uvidíme vhazování ve středním pásmu, jelikož puk se ocitl až za tvrzeným sklem ledové plochy.
     
    47:55
    Hosté zatím napadají velmi vysoko, čímž dělají svému soupeři zatím největší problémy. Uvidíme tedy, zda-li tímto stylem budou nadále pokračovat.
    47:44 Joe PAVELSKI - 2:5
     
    47:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    Toto tvrzení je těžké uznat pro průběh utkání, ovšem myslím si, že je rozhodnuto! Hráči z Dallasu se totiž prosazují svou pátou brankou! Tentokrát se ke střele z levé strany dostala legenda, a to paradoxně Žraloků, Joe Pavelski, který zakončil přesně mimo dosah ležícího Jamese Reimera. Asistence: Roope Hintz, Jason Robertson.
     
    47:25
    Hra se teď přelévá z jedné strany na druhou, což zapříčiňuje zatím parádní vizitku dnešnímu utkání.
     
    46:56
    O zajímavé zakončení z nulového úhlu se pokusil Mario Ferraro, ovšem ani po svém zranění příliš nepochodil, protože ho parádně vychytal Scott Wedgewood.
     
    46:24
    Střela Tomáše Hertla nebyla příliš nebezpečná, protože zamířila jen do připravené lapačky Scotta Wedgewooda. Ten zároveň odjíždí na střídačku, protože uvidíme komerční přestávku.
     
    45:55
    Teď to pro domácí vypadalo nadějně, ovšem tak to nakonec neskončilo. Brent Burns napřáhl opravdu velmi usilovně, ovšem jen to na Scotta Wedgewooda nestačí.
     
    45:15
    Domácí jsou v obrovském tlaku, ovšem všechny pokusu lítají nepřesně. Přesným příkladem byla střela Maria Ferrara, jež zamířila až na nejvyšší bod tvrzeného skla. Následuje komerční přestávka.
     
    44:58
    Alexandr Barabanov předvedl opravdu nevídané sólo, za které by se nestyděli ani ty největší hvězdy. Na konci ale přidal nepřesné zakončení, které k tomuto opravdu nesedělo
     
    44:19
    Hosté v plném počtu.
     
    44:18
    Jason Robertson se vydal cestou až do útočného pásma zcela sám, ovšem puk se nakonec dostal z jeho hole, a proto si nezískal ani nějaké zakončení.
     
    43:56
    Tomáš Hertl se zkoušel prosadit mezi obranou soupeře, ovšem díky jejich rychlému dostoupení se mu to nepovedlo.
     
    43:06
    Po odpískání ofsajdu ze strany hostí ještě vystřelil Michael Raffl na branku domácích, následně se tak strhla menší strkanice, ovšem vylučovat se nebude ani na jedné straně.
     
    42:53
    Jani Hakanpää se aktuálně dokázal dostat s pukem až do středního pásma, odkud ho poslal ještě dál k brance hostí. Tímto tedy dokázal svůj celek po delší době osvobodit.
     
    42:19
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Andrej Sekera – 2 min., sekání).
     
    42:10
    Vyhození od Andreje Sekery končí až na icingu, po kterém se hra přesune opět před brankáře Scotta Wedgewooda , jenž rozhodně bude čelit dalšímu nebezpečí.
     
    41:50
    Nepřesná nahrávka od Tomáše Hertla skončila až na hostující střídačce, a to znamená, že uvidíme buly ve středním pásmu
     
    41:26
    Nepřesná nahrávka Maria Ferrara sice skončila na hokejce Alexandra Barabanova, ten ale z dobré pozice jen přestřelil branku domácích, čímž potvrdil trochu upadající formu v posledních utkáních.
     
    40:52
    Po kroužení kolem branky se dostal do šance z otočky Timo Meier, jenž ale opět trefil jen připravenou výstroj Scotta Wedgewood.
     
    40:22
    Hosté aktuálně začínají přebírat iniciativu. Jsou natlačeni v útočném pásmu, kde díky svému pohybu kombinují.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 6:29.
     
    I druhá perioda se nesla ve velmi rychlém duchu, což už od úvodu oba celky potvrzovaly. Ač jsme byli svědky šancí na obou stranách, tak se po neúspěšné přesilovce hostí, prosadili domácí Žraloci. Sice s velkým štěstím, ovšem na to se historie ptát nebude. Brent Burns totiž vyslal na branku Scotta Wedgewooda spíše takovou přihrávku. Tu si ale srazil až do sítě Ryan Suter, čímž si vstřelil ukázkový vlastenec. V následujících pasážích už tolik šancí k vidění nebylo. Můžeme tedy pouze polemizovat nad tím, zda-li se podaří Žralokům ještě skóre otočit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Na konci druhé části se již žádné nebezpečí nekonalo, protože hosté dokázali několikrát puk pohotově vyhodit přes všechny čáry, ale mimo zakázané uvolnění.
     
    39:43
    Rudolfs Balcers se snažil překvapit Scotta Wedgewooda, ovšem jeho úsilí bylo poměrně zbytečné. Pokus tohoto odchovance z Rigy totiž skončil jen ve výstroji bývalého hráče Arizony Coyotes.
     
    39:24
    Hosté se dostali do moci, a proto nikam nespěchají. Jejich fyzická připravenost je aktuálně jednoznačně lepší, protože takto dokáží svého soupeře převyšovat
     
    38:55
    Jacob Peterson se vydal cestou až do útočného pásma zcela sám, ovšem puk se nakonec dostal z jeho hole, a proto si nezískal ani nějaké zakončení.
     
    38:14
    Utkání začíná i pořádně přitvrzovat, jelikož ani jeden z týmů se dnešního klání rozhodně nebojí. Vidět to bylo i na souboji Logana Coutura s Joem Pavelskim, kdy se potkali bývalí spoluhráči, a to právě z kádru Žraloků.
     
    37:54
    Do skvělé příležitosti se dostal Marc-Édouard Vlasic, který ale nakonec nedokázal trefit puk správně, a proto se nedočkal ani žádné brankové příležitosti.
     
    37:17
    Stars se ke konci periody opravdu ochotně drží s pukem v útočném pásmu, a to především proto, že nechtějí přijít o rizikové vedení.
     
    36:55
    Vyhození Ryana Sutera z týmu Stars končí až na zakázaném uvolnění, což znamená že se hra opět přesune před finského brankáře v barvách Žraloků.
     
    36:18
    Protiútok domácích tentokrát poměrně ohrozil hostující svatyni. Scott Wedgewood si totiž příliš neporozuměl se svými obránci, a proto puk sťal až velmi zajímavým zákrokem.
     
    35:56
    Vyhození Denise Gurjanova z týmu Stars končí až na zakázaném uvolnění, což znamená že se hra opět přesune před finského brankáře v barvách Žraloků.
     
    35:15
    Střela Logana Coutura konečně zaplula alespoň do výstroje Scotta Wedgewooda, a to znamená další přerušení hry hned po několika vteřinách, což není zrovna obvyklý jev. Následuje komerční pauza.
     
    34:56
    Domácí se aktuálně drží v útočné třetině, kde by se jednoznačně velmi rádi dostali k další brance. Ta by jim totiž velmi pomohla.
     
    34:21
    Tomáš Hertl našel svou přesnou přihrávkou rozjetého Alexandra Barabanova, který ale nedokázala tento přesný puk usměrnit do branky Stars.
     
    33:50
    Alexandr Barabanov se pokusil o dostižení ztraceného puku, což se mu nakonec povedlo, a to společně se zakončením. To ale zaplavalo jen do výstroje Scotta Wedgewooda.
     
    33:20
    Teď to pro domácí vypadalo nadějně, ovšem tak to nakonec neskončilo. Brent Burns napřáhl opravdu velmi usilovně, ovšem jen to na Scotta Wedgewooda nestačí.
     
    32:59
    Jason Robertson se řítil do nadějného přečíslení, ovšem pravděpodobně nezvolil dobrý výběr bruslí, jelikož upadl již ve středním pásmu.
     
    32:22
    Denis Gurjanov teď nepředvedl dvakrát dobrý úmysl, když málem ztratil puk před vlastní brankou. Požehnání od boha si nakonec ale vysloužil, jelikož vše bylo bezpečně zažehnáno.
     
    31:54
    Vyhození od Nicka Bonina nakonec dojelo až na zakázané uvolnění, odkud se puk přestěhuje zpět do útočného pásma hostujícího celku.
     
    31:16
    Hosté se dostali do moci, a proto nikam nespěchají. Jejich fyzická připravenost je aktuálně jednoznačně lepší, protože takto dokáží svého soupeře převyšovat.
     
    30:55
    Hra se teď přelévá z jedné strany na druhou, což zapříčiňuje zatím parádní vizitku dnešnímu utkání.
     
    30:25
    Hra se teď přelévá z jedné strany na druhou, což zapříčiňuje zatím parádní vizitku dnešnímu utkání.
     
    29:58
    Hostům se zatím ve druhé periodě vůbec nedaří bránit nebezpečné protiútoky domácích, které často končí nějakou šancí a mohou kdykoliv skončit kontaktní brankou.
     
    29:29
    Nahrávka Marca-Édouarda Vlasica sice byla nepřesná a zaletěla až za brankovou čáru, i tak se ale nepíská, jelikož podle čárových rozhodčí se prostě a jednoduše o icing nejednalo.
     
    28:50
    Nepřesná nahrávka Maria Ferrara sice skončila na hokejce Alexandra Barabanova, ten ale z dobré pozice jen přestřelil branku domácích, čímž potvrdil trochu upadající formu v posledních utkáních.
     
    28:16
    James Reimer se v krátké pasáži opět činil, jelikož tentokrát dokázal svou pohotovou lapačkou vychytat rakouského ostrostřelce Michaela Raffla.
    27:53 Brent BURNS - 2:4
    Vyhození od Jakoba Chychruna nakonec dojelo až na zakázané uvolnění, odkud se puk přestěhuje zpět do útočného pásma hostujícího celku.
     
    27:53
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A přeci jen jsme svědky kontaktní branky! A kdo jiný by mohl odstartovat obrat, než ten nejzkušenější, a to tedy BRENT BURNS. Jeho nahození si totiž dokázal jeden z bránících hráčů srazit přímo do vlastní branky 2-4! Asistence: Alexander Chmelevski, Jaycob Megna.
     
    27:42
    Dobrou šanci si opět vytvořili hosté, ovšem střelu Joa Pavelskiho tentokrát dokázal James Reimer vyrazit nad svou vlastní branku.
     
    27:26
    Střela Tomáše Hertla nakonec po teči jednoho z bránících hráčů skončila na ochranné síti. Následuje komerční přestávka, po níž uvidíme buly v útočném pásmu hostí
     
    26:56
    Početní výhoda hostí je též spíše nemastná neslaná, jelikož i celek ze spodních pater tabulky je schopen se dostat do lepší příležitosti, a to i když hraje oslabení.
     
    26:12
    Jason Robertson se vydal cestou až do útočného pásma zcela sám, ovšem puk se nakonec dostal z jeho hole, a proto si nezískal ani nějaké zakončení.
     
    25:58
    Po tvrdém zákroku na Logana Coutura v rohu hřiště se strhla menší strkanice mezi několika hráči. Vše ale rozhodčí urovnali, a proto se nebude vylučovat.
     
    25:18
    Rudolfs Balcers svou střelou dokonce rozviklal hostující branku, která vypadla ze své pozice. Následuje krátká pauza, jenž bude vyplněna spravením této nepříjemné situace.
     
    25:08
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Brent Burns – 2 min., sekání).
     
    24:50
    Rychlý kontr domácích nakonec nebyl nebezpečný, protože Alexandr Barabanov přišel o rozjetý puk opravdu velmi lacině.
     
    24:25
    Vyhození Maria Ferra z týmu Sharks končí až na zakázaném uvolnění, což znamená že se hra opět přesune před finského brankáře v barvách Žraloků.
     
    23:59
    Hra se teď přelévá z jedné strany na druhou, což zapříčiňuje zatím parádní vizitku dnešnímu utkání.
     
    23:19
    Marc-Édouard Vlasic rozjel rychlý útok domácích, ovšem svou nahrávkou nenašel adresátora, a především proto se tak k moci dostali hosté.
     
    22:54
    Domácí si opět našli místenku v útočném pásmu, což jim ale zatím rozhodně nezaručuje úspěch. Žádná ze střel totiž zatím nedokáže zamířit úplně přesně na branku Stars.
     
    22:24
    Celky se teď drží s pukem hlavně ve středním pásmu, jelikož oba nechtějí riskovat zbytečnou branku skoro v polovině tohoto souboje.
     
    21:52
    Po kroužení kolem branky se dostal do šance z otočky Timo Meier, jenž ale opět trefil jen připravenou výstroj Scotta Wedgewood.
     
    21:21
    Domácí se velmi snaží o vstřelení úvodní branky, ale zatím se jim to nedaří, a to především díky jistým zákrokům brankáře Scotta Wedgewooda.
     
    20:51
    Marc-Édouard Vlasic se pokoušel o přijetí rychlé nahrávky od Tomáše Hertla, to se mu ale nepovedlo. Hosté si proto berou puk zpět na své hole.
     
    20:28
    Hosté aktuálně začínají přebírat iniciativu. Jsou natlačeni v útočném pásmu, kde díky svému pohybu kombinují.
     
    20:01
    Střídání v týmu San Jose Sharks: ze hřiště odchází Kaapo Kähkönen, přichází James Reimer.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 5:35.
     
    V první periodě jsme byli svědky velmi svižného hokeje z obou stran, který ale nabral na nejvyšších obrátkách zhruba sedmé minuty. Nejprve se dokázali ve velké euforii prosadit domácí, a to zásluhou bývalého hráče Tučňáků Nicka Bonina. Na vyrovnání jsme ale čekali nějakých pětadvacet sekund, jelikož se bleskově dokázal prosadit Vladislav Naměstnikov. Posléze přišli dvě rychlé branky Stars, jež celý průběh klání otočili. V režii tohoto byli střelci Jani Hakanpää a John Klingberg. Na samém konci třetiny ještě dodatečně upravil Jason Robertson. Uvidíme tedy, s čím týmy vyrukují do druhé části hry.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:59 Jason ROBERTSON - 1:4
     
    19:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak toto je neuvěřitelné! Hráči Stars ještě vyzkoušeli při konečném vhazování hru v šesti hráčích, což se jim vyplatilo! K odraženému puku se dostal JASON ROBERTSON, který pohotově překonal Kaapa Käkhönena 1-4! Asistence: Denis Gurjanov, Tyler Seguin.
     
    19:59
    První třetina už nám žádné nebezpečí nenabídne, protože Timo Meier drží puk v klidu ve středním pásmu.
     
    19:42
    O zajímavé zakončení z nulového úhlu se pokusil Mario Ferraro, ovšem ani po svém zranění příliš nepochodil, protože ho parádně vychytal Scott Wedgewood.
     
    19:22
    Vyhození Denise Gurjanova z týmu Stars končí až na zakázaném uvolnění, což znamená že se hra opět přesune před finského brankáře v barvách Žraloků.
     
    18:57
    Logan Couture se vydal do parádního úniku směrem vpřed, ovšem nakonec se mu nepodařilo zakončit, neboť ho tížila hned dvojice obránců, a to Andrej Sekera společně s Mirem Heiskanenem.
     
    18:19
    Hosté se opět prodrali do útočného pásma, kde zatím spíše chytře drží puk, tak aby v první třetině nejlépe neinkasovali branku.
     
    17:55
    Po nepřesné střele od Radka Faksy můžeme vidět přerušení hry. Nicméně je nutno dodat, že v krátkém prostřihu jsme mohli vidět odchod Scotta Reedyho do útrob šaten. Ten totiž schytal tvrdou ránu do své paže.
     
    17:08
    Celky se teď drží s pukem hlavně ve středním pásmu, jelikož oba nechtějí riskovat zbytečnou branku už skoro ke konci první části tohoto klání.
     
    16:49
    Vyhození Ryana Suttera z týmu Stars končí až na zakázaném uvolnění, což znamená že se hra opět přesune před finského brankáře v barvách Žraloků.
     
    16:28
    Hosté se po delší dobu usadili v útočném pásmu a nutno zmínit, že si vůbec nevedli špatně, ovšem ani jedna ze střel nakonec v síti neskončila.
     
    15:54
    Alexandr Barabanov se pokusil o dostižení ztraceného puku, což se mu nakonec povedlo, a to společně se zakončením. To ale zaplavalo jen do výstroje Scotta Wedgewooda.
     
    15:26
    Matt Nieto se již dostával do zajímavé příležitosti, ovšem na hranici mezikruží ho od puku odstavil v souladu s pravidly obránce Andrej Sekera.
     
    14:54
    Domácí jsou v obrovském tlaku, ovšem všechny pokusu lítají nepřesně. Přesným příkladem byla střela Maria Ferrara, jež zamířila až na nejvyšší bod tvrzeného skla. Následuje komerční přestávka.
     
    14:14
    Tomáš Hertl si troufnul na průnik až do útočného pásma, tam ho ale zastavil Jamie Benn, a to velmi přesným obranným hitem.
     
    13:45
    Domácí se velmi snaží o vstřelení úvodní branky, ale zatím se jim to nedaří, a to především díky jistým zákrokům brankáře Scotta Wedgewooda.
     
    12:53
    Rychlé nahození Tomáše Hertla dokázal vyrazit brankář Scott Wedgewood jen díky svému nachystanému pravému betonu.
     
    12:20
    Hra se teď přelévá z jedné strany na druhou, což zapříčiňuje zatím parádní vizitku dnešnímu utkání.
     
    11:51
    Po nahození do útočného pásma od Radka Faksy se puk objevil až někde v hledišti. Znamená to tedy nejen vhazování ve středním pásmu, ale i to, že někdo z příznivců si domů přiveze cenný suvenýr. Následuje komerční přestávka.
     
    11:26
    Dobrou šanci si opět vytvořili hosté, ovšem střelu Joa Pavelskiho tentokrát dokázal Kaapo Kähkönen vyrazit nad svou vlastní branku.
     
    10:51
    Už to vypadalo na další zajímavou příležitost pro hosty, ovšem vše včas zhatil obranným zákrokem Jaycob Megna.
     
    10:28
    Hosté zatím napadají velmi vysoko, čímž dělají svému soupeři zatím největší problémy. Uvidíme tedy, zda-li tímto stylem budou nadále pokračovat.
    09:53 John KLINGBERG - 1:3
     
    09:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný brankový kolotoč pokračuje! Tentokrát dokázal šikovně svou střelou překonat brankáře domácích JOHN KLINBERG 1-3! Asistence: Roope Hintz, Joe Pavelski.
     
    09:19
    Přečíslení hostí nakonec neskončilo ani žádným ohrožením soupeřovi svatyně, protože Jason Robertson zamířil svou střelu až do tvrzeného skla, které se svíjí za brankou domácích.
     
    08:51
    Týmy si začínají trochu nerozumět ve středním pásmu, jelikož si zde oba vyměňují puky, což tedy zapříčiňuje pomalejší spád hry.
    08:11 Jani HAKANPÄÄ - 1:2
     
    08:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se z ničeho nic dostávají do vedení! JANI HAKANPÄÄ si parádně našel odražený puk, který následně bezpečně poslal do odkryté branky Kaapa Käkhönena 1-2! Asistence: Tyler Seguin, Vladislav Naměstnikov.
     
    07:49
    Hosté jsou teď po delší době v tlaku při útočném pásmu, ovšem zatím nemohou vyzrát na organizovanou obranu domácích.
     
    07:20
    Domácí si opět našli místenku v útočném pásmu, což jim ale zatím rozhodně nezaručuje úspěch. Žádná ze střel totiž zatím nedokáže zamířit úplně přesně na branku Stars.
     
    06:55
    Marc-Édouard Vlasic se pokoušel o přijetí rychlé nahrávky od Tomáše Hertla, to se mu ale nepovedlo. Hosté si proto berou puk zpět na své hole.
     
    06:16
    Domácí se velmi snaží o vstřelení úvodní branky, ale zatím se jim to nedaří, a to především díky jistým zákrokům brankáře Scotta Wedgewooda.
     
    05:56
    Rudolfs Balcers předvedl náramné sólo, které ale zakončil velmi nepřesnou střelou, a to do zadního tvrzeného skla.
     
    05:15
    Hosté se po delší době okázali usadit v útočné třetině, kde se snaží o nějaký překvapivý tah na branku.
     
    04:33
    Po odpískání ofsajdu ze strany hostí ještě vystřelil Michael Raffl na branku domácích, následně se tak strhla menší strkanice, ovšem vylučovat se nebude ani na jedné straně.
     
    03:59
    Domácí se v aktuální chvíli nikam neženou, jelikož velmi jednoduše kombinují u své vlastní branky.
     
    03:29
    Nahození Lukeho Glendenig opět dokázal ukrýt brankář Scott Wedgewood ve své připravené brankářské výstroji.
     
    02:54
    Tomáš Hertl se zkoušel prosadit mezi obranou soupeře, ovšem díky jejich rychlému dostoupení, se mu to nepovedlo.
     
    02:25
    Hosté aktuálně začínají přebírat iniciativu. Jsou natlačeni v útočném pásmu, kde díky svému pohybu kombinují.
     
    01:58
    Noah Gregor se dostal po rychlém založení akce do solidní šance, ovšem brankář Scott Wedgewood ho velmi pohotově dokázal vychytat.
    01:50 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 1:1
     
    01:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak toto bylo opravdu velmi rychlé vyrovnání! Tyler Seguin si za protější brankou zpracoval touš a následně ji poslal před ní, kde číhal nachystaný VLADISLAV NAMĚSTIKOV, který trefil přesně horní roh svatyně Žraloků 1-1! Asistence: Tyler Seguin.
    01:25 Nick BONINO - 1:0
     
    01:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Na první branku jsme opravdu nemuseli čekat moc dlouho! Po rychlé kombinaci v útočném pásmu se k dorážce dostal NICK BONINO, jenž zakončil přesně nad beton brankáře Scotta Wedgewooda 1-0! Asistence: Noah Gregor, Erik Karlsson.
     
    01:20
    Ostrá střela od Maria Ferrara nakonec skončila pouze jen na připravené výstroji neméně připraveného Scotta Wedgewooda.
     
    00:56
    Domácí se teď dokázali usadit v útočném pásmu, kde toho ale zatím moc nepředvedli, jelikož drží puk spíše u mantinelů.
     
    00:29
    Domácí se ihned vydali ostře do útočného pásma, ovšem do šance se zatím nedostali.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy již jsou na ledové ploše. Samotné utkání započne po zaznění státní hymny USA.
     
    Úvodní sestavy:

    San Jose Sharks: Kähkönen (J. Reimer) – B. Burns, Jaycob Megna, E. Karlsson (A), M. Ferraro, Meloche, M.-É. Vlasic – Barabanov, Hertl (A), T. Meier – Balcers, Couture (C), Dahlén – Gregor, Bonino, Nieto – Chmelevski, Reedy, Leonard.
    Trenér: Bob Boughner

    Dallas Stars: Wedgewood (Oettinger) – M. Heiskanen (A), R. Suter, J. Klingberg (A), Harley, Hakanpää, Sekera – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Gurjanov, Seguin, Naměstnikov – A. Radulov, Jamie Benn (A), Peterson – Glendening, Faksa, M. Raffl.
    Trenér: Rick Bowness.
     
    Vzájemné zápasy 21/22

    11.12.2021 San Jose – Dallas 2:1.
     
    Dallas Stars

    Texasané se už několikátým rokem potácejí okolo poslední pozice zaručující postup do vyřazovacích bojů. V západní konference jsou momentálně devátí, přičemž na osmé Vegas ztrácí jediný bod. K dobru přitom mají hned čtyři zápasy. Stars vyhráli pět z šesti předchozích utkání. Ve všech případech šlo o těsné zápasy, poslední výhra byla 3:2 v prodloužení nad Anaheimem. S výjimkou zraněného brankáře Holtbyho má trenér Bowness k dispozici zcela zdravý kádr.

    Nejproduktivnější hráči:
    • J. Pavelski – 66 bodů (24+42)
    • J. Robertson – 61 bodů (31+30)
    • R: Hintz – 56 bodů (29+27).
     
    San Jose Sharks

    Kaliforňané nejspíše dohrají sezónu mezi nejslabší pětkou Západní konference, v rámci které mají druhý nejmenší počet nastřílených gólů. Tři ze čtyř předchozích zápasu San Jose prohrálo. Po nezdaru s Edmontonem zdolalo Anaheim, ale pak nebodovalo jak s poslední Arizonou, tak s vedoucím Coloradem. Na marodce jsou kromě brankáře Hilla obránci Knyžev s Ferrarem a útočníci Labanc, Nieto, Dahlén a Gajdovich.

    Nejproduktivnější hráči:
    • T. Meier – 67 bodů (31+36)
    • T. Hertl – 57 bodů (26+31)
    • L. Couture – 47 bodů (21+26).
     
    Krásné nedělní ráno při sledování kanadsko-americké NHL. Nejlepší hokejová liga naší planety si pro nás dnes přichystala několik fantastických zápasů, přičemž k jedním z nich patří souboj mezi domácími San Jose Sharks a hosty Dallas Stars. Celým přenosem vás provede Adam Sedlák, již od začátku tohoto klání ve 4:30 SEČ.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.

    Adam Sedlák

    Branky a nahrávky: 2. Bonino (Gregor, E. Karlsson), 28. B. Burns (Chmelevski, Jaycob Megna), 56. Leonard (E. Karlsson, M. Ferraro), 59. Couture (Chmelevski, Gregor) – 2. Naměstnikov (Seguin), 9. Hakanpää (Seguin, Naměstnikov), 10. J. Klingberg (Hintz, Pavelski), 20. J. Robertson (Gurjanov, Seguin), 48. Pavelski (Hintz, J. Robertson)


    San Jose Sharks: Kähkönen (21. J. Reimer) – B. Burns, Jaycob Megna, E. Karlsson (A), M. Ferraro, Meloche, M.-É. Vlasic – Barabanov, Hertl (A), T. Meier – Balcers, Couture (C), Dahlén – Gregor, Bonino, Nieto – Chmelevski, Reedy, Leonard.
    Trenér: Bob Boughner

    Dallas Stars: Wedgewood (Oettinger) – M. Heiskanen (A), R. Suter, J. Klingberg (A), Harley, Hakanpää, Sekera – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Gurjanov, Seguin, Naměstnikov – A. Radulov, Jamie Benn (A), Peterson – Glendening, Faksa, M. Raffl.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Grant, Hebbert – Murray, Vagauht

    Diváci: 14 021
    bahis siteleri