Winnipeg – Los Angeles 2:3 (kon.) | Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 4:5 (0:1 po s.n.)
Carolina – Minnesota 1:3 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:6 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:6 (kon.)
San Jose – Dallas 4:5 (kon.) | Buffalo – Florida 3:5 (kon.) | Ottawa – Detroit 5:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 3:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:5 (1:4, 1:0, 2:1)
Dallas Stars
Neděle 03.04.2022, 04:41 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Wow! Tak to je neuvěřitelné! Žraloci se přeci jen dotahují na rozdíl pouhé jediné branky! LOGAN COUTURE předvedl neuvěřitelný tah na branku, čímž dokázal touš protlačit až za záda Scotta Wedgewooda 4-5! Asistence: Alexander Chmelevski, Noah Gregor.
    55:21 John LEONARD - 3:5
     
    55:21
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Že bychom ještě byli svědky dramatu? Nahození od Erika Karlssona se totiž sneslo až na připravenou hůl JOHNA LEONARDA, který svým zakončením dokázal překonat Scotta Wedgewooda 3-5! Asistence: Erik Karlsson, Mario Ferraro.
    47:44 Joe PAVELSKI - 2:5
     
    47:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    Toto tvrzení je těžké uznat pro průběh utkání, ovšem myslím si, že je rozhodnuto! Hráči z Dallasu se totiž prosazují svou pátou brankou! Tentokrát se ke střele z levé strany dostala legenda, a to paradoxně Žraloků, Joe Pavelski, který zakončil přesně mimo dosah ležícího Jamese Reimera. Asistence: Roope Hintz, Jason Robertson.
    27:53 Brent BURNS - 2:4
    Vyhození od Jakoba Chychruna nakonec dojelo až na zakázané uvolnění, odkud se puk přestěhuje zpět do útočného pásma hostujícího celku.
     
    27:53
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A přeci jen jsme svědky kontaktní branky! A kdo jiný by mohl odstartovat obrat, než ten nejzkušenější, a to tedy BRENT BURNS. Jeho nahození si totiž dokázal jeden z bránících hráčů srazit přímo do vlastní branky 2-4! Asistence: Alexander Chmelevski, Jaycob Megna.
    19:59 Jason ROBERTSON - 1:4
     
    19:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak toto je neuvěřitelné! Hráči Stars ještě vyzkoušeli při konečném vhazování hru v šesti hráčích, což se jim vyplatilo! K odraženému puku se dostal JASON ROBERTSON, který pohotově překonal Kaapa Käkhönena 1-4! Asistence: Denis Gurjanov, Tyler Seguin.
    09:53 John KLINGBERG - 1:3
     
    09:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný brankový kolotoč pokračuje! Tentokrát dokázal šikovně svou střelou překonat brankáře domácích JOHN KLINBERG 1-3! Asistence: Roope Hintz, Joe Pavelski.
    08:11 Jani HAKANPÄÄ - 1:2
     
    08:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se z ničeho nic dostávají do vedení! JANI HAKANPÄÄ si parádně našel odražený puk, který následně bezpečně poslal do odkryté branky Kaapa Käkhönena 1-2! Asistence: Tyler Seguin, Vladislav Naměstnikov.
    01:50 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 1:1
     
    01:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak toto bylo opravdu velmi rychlé vyrovnání! Tyler Seguin si za protější brankou zpracoval touš a následně ji poslal před ní, kde číhal nachystaný VLADISLAV NAMĚSTIKOV, který trefil přesně horní roh svatyně Žraloků 1-1! Asistence: Tyler Seguin.
    01:25 Nick BONINO - 1:0
     
    01:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Na první branku jsme opravdu nemuseli čekat moc dlouho! Po rychlé kombinaci v útočném pásmu se k dorážce dostal NICK BONINO, jenž zakončil přesně nad beton brankáře Scotta Wedgewooda 1-0! Asistence: Noah Gregor, Erik Karlsson.

    Adam Sedlák

    Branky a nahrávky: 2. Bonino (Gregor, E. Karlsson), 28. B. Burns (Chmelevski, Jaycob Megna), 56. Leonard (E. Karlsson, M. Ferraro), 59. Couture (Chmelevski, Gregor) – 2. Naměstnikov (Seguin), 9. Hakanpää (Seguin, Naměstnikov), 10. J. Klingberg (Hintz, Pavelski), 20. J. Robertson (Gurjanov, Seguin), 48. Pavelski (Hintz, J. Robertson)


    San Jose Sharks: Kähkönen (21. J. Reimer) – B. Burns, Jaycob Megna, E. Karlsson (A), M. Ferraro, Meloche, M.-É. Vlasic – Barabanov, Hertl (A), T. Meier – Balcers, Couture (C), Dahlén – Gregor, Bonino, Nieto – Chmelevski, Reedy, Leonard.
    Trenér: Bob Boughner

    Dallas Stars: Wedgewood (Oettinger) – M. Heiskanen (A), R. Suter, J. Klingberg (A), Harley, Hakanpää, Sekera – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Gurjanov, Seguin, Naměstnikov – A. Radulov, Jamie Benn (A), Peterson – Glendening, Faksa, M. Raffl.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Grant, Hebbert – Murray, Vagauht

    Diváci: 14 021
    bahis siteleri