Manchester City – Atlético 1:0 (kon.) | Benfica – Liverpool 1:3 (kon.)
konec
Benfica Lisabon
1:3 (0:2)
Liverpool FC
Úterý 05.04.2022, 21:00 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica • Liga mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
    87. Luis DÍAZ - 1:3
     
    87
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Reds dávají v závěru utkání gól na 3:1! A obrovskou zásluhu na tom má Naby Keïta, jenž krásnou individuální akcí prošel středem hřiště a pak ještě stihl přes padajícího Otamendiho poslat průnikový pas na LUISE DÍAZE. Ten dostal míč za obranu Lisabonu, kličkou obešel i brankáře Vlachodimose a pak z levé strany poslal míč do prázdné klece Orlů! Liverpool vede opět o dvě branky! Asistence: Naby Keïta.
    49. Darwin NÚÑEZ - 1:2
     
    49
    Benfica právě vstřelila branku!
    Na startu druhé půle přichází šok, Orli dávají gól! Rafa Silva navedl míč na pravé křídlo a poslal centr na malé vápno, kde předvedl minelu Ibrahima Konaté, jenž nedokázal balon odkopnout a ten se tak na zadní tyči dostal k DARWINU NÚŇEZOVI, jenž ho obstřelem poslal k vzdálenější tyčce svatyně Alissona a snižuje na 1:2! Asistence: Rafa Silva.
    34. Sadio MANÉ - 0:2
     
    34
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Liverpool vede už o dvě branky! Nyní hráči Reds předvedli, jak je fotbal jednoduchý. Luis Díaz dostal vysoký balon na levou stranu do šestnáctky Lisabonu. Rychlým pohybem se dostal za beky Benficy a míč pak krásně sklepl doprava na SADIA MANÉHO, jenž už uklidil míč z bezprostřední blízkosti k pravé tyčce svatyně Orlů. Odisseas Vlachodimos byl bez šance, Reds vedou 2:0! Asistence: Luis Díaz.
    17. Ibrahima KONATÉ - 0:1
     
    17
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Liverpool jde na startu utkání do zaslouženého vedení! Reds zahrávali rohový kop od levého praporku. Andrew Robertson poslal balon vysokou přihrávkou na malé vápno k zadní tyči, Jan Vertonghen na balon nedoskočil a ten tak přistál na hlavě IBRAHIMY KONATÉHO, jenž ho pohodlně z bezprostřední blízkosti uklidil k pravé tyčce svatyně Vlachodimose! Anglický celek vede 1:0! Asistence: Andrew Robertson.

    Petr Šatalík

    Branky: 49. Núñez (R. Silva) – 17. Konaté (Robertson), 34. Mané (L. Díaz), 87. L. Díaz (Keïta)

    Karty:   63. Taarabt (BNF) – 58. Th. Alcântara (LIV)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 7:15.
    Benfica Lisabon: Vlachodimos – Gilberto, Otamendi (C), Vertonghen, Grimaldo – R. Silva, Weigl, Taarabt (70. Meïté), Everton (82. Jaremčuk) – Ramos (86. Mário) – Núñez.
    Náhradníci: Leite – Meïté, Seferović, Jaremčuk, D. Gonçalves, Mário, Lazaro, Radonjić, Bastiao Dias, A. Almeida, Bernardo, Morato.

    Trenér: Nélson Verissimo.

    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold (88. Joe Gomez), Konaté, V. van Dijk (C), Robertson – Keïta (88. Milner), Fabinho, Th. Alcântara (61. Firmino) – M. Salah (61. J. Henderson), Mané (61. Diogo Jota), L. Díaz.
    Náhradníci: Kelleher – Milner, Firmino, Joe Gomez, J. Henderson, Oxlade-Chamberlain, Jones, Minamino, Diogo Jota, Tsimikas, Matip, Elliott.

    Trenér: Jürgen Klopp.

    Rozhodčí: Jesús Gil Manzano – Diego Barbero, Ángel Nevado (všichni Španělsko)

    Diváci: 59 657
    Středa 13.04.2022
    Liverpool - Benfica 3:3

    Branky: 21. Konaté (Tsimikas), 55. Firmino (Diogo Jota), 65. Firmino (Tsimikas) – 32. Ramos, 73. Jaremčuk (Grimaldo), 82. Núñez (Mário)

    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 7:1. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 9:11.
    bahis siteleri