Ottawa – Nashville 2:3 (kon.) | New Jersey – Montreal 4:7 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 3:0 (kon.)
Columbus – Philadelphia 1:4 (kon.) | Carolina – Buffalo 5:3 (kon.) | Dallas – Toronto 3:4 (po pr.)
Chicago – Seattle 0:2 (kon.) | Arizona – Vancouver 1:5 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 2:3 (kon.)
San Jose – Calgary 2:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
Philadelphia Flyers
Pátek 08.04.2022, 01:07 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:55 Travis KONECNY - 1:4
     
    56:55
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Branka platí a Philadelphia tři minuty před koncem třetí části prakticky rozhoduje o svém triumfu! K odraženému puku se před brankou Columbusu dostal nehlídaný TRAVIS KONECNY, který puk procedil do sítě! Asistence: Morgan Frost, James van Riemsdyk.
     
    56:55
    Tak pozor! Hokejisté Flyers se radují, nicméně rozhodčí za brankou rozpažil! Uvidíme, zda puk skutečně přešel brankovou čáru!
     
    51:42
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Adam Boqvist – 2 min., hákování).
     
    48:26
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Gavrikov dlouhou přihrávkou rozjel Danfortha, který se dostal do zakončení a jeho rána rozezvučela brankovou konstrukci!
     
    43:00
    Ve třetí třetině jsme byli svědky prvního přerušení až po třech minutách a hned to byla obrovská šance Flyers. Přihrávku před branku dostal Farabee, ale Merzlikins vytasil neskutečný zákrok!
     
    39:32
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Andrew Peeke – 2 min., nedovolené bránění).
    36:41 Noah CATES - 1:3
     
    36:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hostující celek přidává třetí branku a domácímu Columbusu odskakuje na rozdíl dvou branek. K odraženému kotouči se díky důrazu před brankou dostal NOAH CATES a chytrým dotykem přehodil puk přes brankáře do branky! Asistence: Ivan Provorov, Kevin Hayes.
    33:26 Owen TIPPETT - 1:2
     
    33:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hostující celek otáčí výsledek dnešního souboje! OWEN TIPPETT využil nepovedenou rozehrávku Columbusu v obranném pásmu a zápěstím prostřelil bezmocného brankáře! Asistence: Travis Sanheim, Kevin Hayes.
     
    31:09
    Krátce po skončení přesilové hry měl obrovskou šanci Cam Atkinson, ale Merzlikins se skvěle roztáhl v brankovišti a zakročil lapačkou!
     
    29:00
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Vladislav Gavrikov – 2 min., držení).
    28:00 Kevin CONNAUTON - 1:1
     
    28:00
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Philadelphia vyrovnává z ojedinělého útočného výpadu. Po chybě Columbusu ve středním pásmu se přes modrou dostal KEVIN CONNAUTON, který prostřelil domácího brankáře! Bez asistence.
     
    17:45
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Scott Laughton – 2 min., krosček).
    15:06 Eric ROBINSON - 1:0
     
    15:06
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus se dostává do vedení při vlastním oslabení! Do úniku se po skvělém vstupu do oslabení dostal ERIC ROBINSON, který zakončil nad beton brankáře k tyči! Asistence: Vladislav Gavrikov, Sean Kuraly.
     
    14:47
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Carson Meyer – 2 min., vysoká hůl).
     
    07:33
    Patrik Laine dostal přihrávku mezi kruhy, odkud bez váhání zakončil zápěstím, ale jeho rána těsně minula pravou tyč hostující klece!
     
    03:21
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká James van Riemsdyk.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 16. E. Robinson (Gavrikov, Kuraly) – 28. Connauton, 34. Tippett (Sanheim, K. Hayes), 37. N. Cates (Provorov, K. Hayes), 57. Konecny (Frost, J. van Riemsdyk)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Bérubé) – Peeke, Werenski (A), Bean, Gavrikov, A. Boqvist, Christiansen – Laine, Roslovic, J. Voráček – Bemström, Sillinger, Nyquist (A) – O. Bjorkstrand, Kuraly, Danforth – Meyer, B. Gaunce, E. Robinson.
    Philadelphia Flyers: M. Jones (Hart) – York, Provorov (A), Ristolainen, Sanheim, Attard, Connauton – Atkinson, Frost, Farabee – Tippett, K. Hayes (A), J. van Riemsdyk – Konecny, Laughton (A), N. Cates – P. Brown, N. Thompson, Lindblom.

    Rozhodčí: Dunning, Furlatt – Murray, Berg

    Diváci: 17 118
    bahis siteleri