Tampa – Boston 1:2 (po pr.) | Carolina – NY Islanders 1:2 (kon.) | Florida – Buffalo 4:3 (kon.)
St. Louis – Minnesota 4:3 (po pr.) | Winnipeg – Colorado 4:5 (po pr.) | Dallas – New Jersey 1:3 (kon.)
Pittsburgh – Washington 3:6 (kon.)
po prodl.
St. Louis Blues
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 1:0)
Minnesota Wild
Sobota 09.04.2022, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:27 Robert THOMAS - 4:3
     
    61:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    ROBERT THOMAS si nádherně vyměnil puk s Vladimirem Tarasenkem a pak po jeho kolmé diagonální přihrávce napřáhl na bodu levého kruhu k parádní střele bez přípravy, která nad vyrážečkou Cama Talbota zaplula do bližšího levého horního rohu brány! Blues vyhráli 4:3! Asistence: Vladimir Tarasenko a Colton Parayko.
    50:28 Brayden SCHENN - 3:3
     
    50:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Ville Husso předvedl v rychlém sledu dva skvělé zákroky proti střelám z blízkosti a na opačné straně udeřil BRAYDEN SCHENN, když si z levého křídla sjel před bránu a bekhendem vymetl pravý horní roh brány – 3:3! Asistence: Ivan Barbašev.
    44:16 Justin FAULK - 2:3
     
    44:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    JUSTIN FAULK objel na pravém křídle po rychlém protiútoku dvojici protihráčů a krásnou střelou zápěstím zamířil z pravého kruhu do bližšího pravého horního rohu brány! Blues snížili a jsou zpět v dnešním zápase. Asistence: Nick Leddy.
     
    41:27
    Ville Husso předvedl v rychlém sledu dva nebo tři zákroky proti střelám z mezikruží a na opačné straně mohl skórovat Vladimir Tarasenko, Cam Talbot se ale stačil proti jeho ráně z pravého kruhu přesunout a podržel puk v svém náručí!
    40:18 Jacob MIDDLETON - 1:3
     
    40:18
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JACOB MIDDLETON zvedl hlavu na vrcholu levého kruhu a krásnou střelou zápěstím o vzdálenější pravou tyč poslal puk do sítě! Asistence: Jared Spurgeon a Joel Eriksson Ek.
    38:09 Gólman Cam Talbot senzačně vychytal Pavla Bučněviče!
     
    38:09
    Pavel Bučněvič si najel u pravé tyče na parádní přihrávku zpoza brány a zdálo se, že skóruje do prázdné brány, Cam Talbot ho ale fantasticky vychytal levým betonem! Obrovská šance Blues.
     
    34:36
    Mats Zuccarello si najel v mezikruží na pěknou přihrávku z pravé strany a rychlou střelou zápěstím mířil k levé tyči, Ville Husso ho ale vychytal! Wild jsou lepší a drží těsné vedení.
    30:40 Kirill KAPRIZOV - 1:2
     
    30:40
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domící Niko Mikkola rozehrával z levého rohu obraného pásma naslepo a namazal puk na hůl KIRILLA KAPRIZOVA, který v obrovské šanci nezaváhal a z blízkosti vymetl levý horní roh brány! Pěkný dárek a obrat – 2:1. Bez asistence.
    28:15 Ville Husso teď podržel Blues fantastickým semaforem!
     
    28:15
    Jacob Middleton vypálil bez přípravy na bodu levého kruhu a dobře mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Ville Husso ale vytáhl skvělý semafor! Komerční přestávka.
     
    23:52
    Niko Mikkola míří podruhé v zápase na trestnou lavici, tentokrát za hákování. Přesilová hra hokejistů Wild.
     
    22:01
    Ryan O'Reilly se ocitl u levé tyče ve velké šanci, jenže Cam Talbot ho skvěle vychytal pravým betonem a Wild vyhodili puk na icing! Stále 1:1.
    18:23 Kevin FIALA - 1:1
     
    18:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tyson Jost vystřelil na ose útočného pásma od modré čáry a Ville Husso dobře zasáhl pravým betonem, z dorážky ho ale překonal KEVIN FIALA! Vyrovnáno 1:1! Asistence: Tyson Jost.
     
    12:44
    Niko Mikkola byl vyloučen na dvě minuty za podrážení, zatímco Nick Bjugstad za přihrávání. Hra čtyři na čtyři.
     
    10:22
    Vladimir Tarasenko fauloval v obranném pásmu svého týmu a byl poté vyloučen za nedovolené bránění. Po komerční přestávce budou hrát v početní výhodě Wild.
     
    07:06
    Mats Zuccarello dostal dvě minuty za zdržování hry po zakázaném uvolnění. Hodně kontroverzní vyloučení, po kterém mají Blues druhou přesilovou hru v zápase.
    04:36 Pavel BUČNĚVIČ - 1:0
     
    04:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    PAVEL BUČNĚVIČ si najel v pravém kruhu na krásnou zpětnou diagonální přihrávku Roberta Thomase z levého křídla a střelou bez přípravy zamířil o lapačku Cama Talbota do sítě! Pavel Bučněvič bodoval v pátém zápase za sebou, zatímco Robert Thomas dokonce sedmém! Je to 1:0. Asistence: Robert Thomas a Justin Faulk.
     
    03:19
    Brayden Schenn se málem řítil z pravé strany sám na bránu, Marcus Foligno ho ale ve středním pásmu podrazil a Blues budou hrát úvodní přesilovou hru.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 5. Bučněvič (R. Thomas, Faulk), 45. Faulk (Leddy), 51. B. Schenn (I. Barbašev), 62. R. Thomas (Tarasenko, Parayko) – 19. K. Fiala (Jost), 31. Kaprizov, 41. J. Middleton (Spurgeon, J. Eriksson Ek)


    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Parayko, M. Scandella, Faulk, Leddy, Bortuzzo, Mikkola – Perron, R. O'Reilly (C), Saad – Tarasenko (A), R. Thomas, Bučněvič – Toropčenko, B. Schenn (A), I. Barbašev – N. Walker, L. Brown, MacEachern.
    Trenér: Craig Berube

    Minnesota Wild: C. Talbot (M.-A. Fleury) – Spurgeon (C), J. Middleton, D. Kulikov, J. Brodin, Goligoski, Jordie Benn – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Jost, F. Gaudreau, K. Fiala – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek (A), Greenway – Deslauriers, Bjugstad, Duhaime.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: Sutherland, Kozari – Brisebois, Baker

    Diváci: 18096
    bahis siteleri