Nashville – Florida 1:4 (kon.) | Toronto – Montreal 3:2 (kon.) | Detroit – Columbus 4:5 (po pr.)
NY Rangers – Ottawa 5:1 (kon.) | Seattle – Calgary 1:4 (kon.) | Philadelphia – Anaheim 3:5 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 6:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 4:2 (kon.) | Vegas – Arizona 6:1 (kon.)
Edmonton – Colorado 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – Boston 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Nashville 3:2 (po pr.)
Minnesota – Los Angeles 6:3 (kon.) | Tampa – Buffalo 5:0 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Buffalo Sabres
Neděle 10.04.2022, 23:08 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:09 Ross COLTON - 5:0
     
    42:09
    Tampa právě vstřelila branku!
    Vítěz posledních dvou ročníků završil populárního „bůra“. Stamkos sám před gólmanem zaváhal, ale zpoza brány si výrazně lépe vedl při nahrávce před bránu na ROSSE COLTONA, na jeho střelu k levé tyčce reagoval Anderson příliš pozdě. Asistence: Steven Stamkos a Nick Paul.
    24:28 Nikita KUČEROV - 4:0
     
    24:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    Demolice Šavlí pokračuje. Palát svou střelou neuspěl, avšak kotouč se odrazil příhodně do levého kruhu k McDonaghovi. Navrátilec do sestavy po zranění ukázal obrovský přehled ve hře a místo očekávané rány přenesl hru na pravou stranu. NIKITA KUČEROV obdržel ideální pas do hokejky a z první bezpečně trefil volný prostor hostující svatyně. Asistence: Ryan McDonagh a Ondřej Palát.
    21:12 Brandon HAGEL - 3:0
     
    21:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    Svěřenci kouče Coopera dělají další důležitý krok k vítězství. Hedman po vlastní zblokované bekhendové střele získal kontrolu nad pukem zpět za bránou, odkud vymyslel zajímavou bekhendovou přihrávku před bránu. Cirelli svým zakončením ještě neskóroval, ale BRANDON HAGEL už ano, bekhendem zvedl kotouč nad ležícího gólmana. Asistence: Anthony Cirelli a Victor Hedman.
    09:38 Ondřej PALÁT - 2:0
     
    09:38
    Tampa právě vstřelila branku!
    Druhý gól v rozmezí sedmnácti sekund, Tampa je na koni! ONDŘEJ PALÁT nejprve vystihl rozehrávku po levém mantinelu, načež dojel do kruhu, kde si vyměnil touš s Pointem a ve finále akce překvapil Andersona zakončením na přední tyč. Asistence: Brayden Point.
    09:21 Corey PERRY - 1:0
     
    09:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš v plné parádě! Zatímco Asplund selhal, tak Bolts udeřili! COREY PERRY navzdory faulu Jokiharjua zvládl mezi kruhy vystřelit i v pádu a Craig Anderson k sobě nestihl včas srazit betony! Asistence: Zach Bogosian.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 10. Perry (Bogosian), 10. Palát (B. Point), 22. Hagel (Cirelli, Hedman), 25. Kučerov (McDonagh, Palát), 43. Colton (Stamkos, N. Paul)


    Tampa Bay Lightning: B. Elliott (Vasilevskij) – Rutta, Hedman (A), Černák, Sergačjov, McDonagh (A), Bogosian – Kučerov, B. Point, Palát – Colton, Stamkos (C), N. Paul – Hagel, Cirelli, Killorn – Perry, Bellemare, Maroon.
    Trenér: Jon Cooper

    Buffalo Sabres: C. Anderson (Tokarski) – Jokiharju, Dahlin, Fitzgerald, M. Samuelsson, C. Miller, Bryson – Tuch, Tage Thompson, J. Skinner – Hinostroza, Cozens, Bjork – V. Olofsson, Mittelstadt, R. Asplund – Okposo (A), Krebs, Girgensons (A).
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: St. Pierre, South – Gawryletz, Johnson

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri