Atalanta BC – RB Lipsko 0:2 (kon.) | Barcelona – Frankfurt 2:3 (kon.) | Lyon – West Ham 0:3 (kon.)
Rangers – Braga 3:1 (po pr.)
konec
FC Barcelona
2:3 (0:2)
Eintracht Frankfurt
Čtvrtek 14.04.2022, 21:00 • Camp Nou (Barcelona) • Evropská liga • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    90+12
    Kevin Trapp ještě dostává žlutou kartu za to, že zdržoval hru, když nechtěl vydat balon hráčům Barcelony, ale sudí Dias okamžitě po jejich rozehrávce píská konec tohoto strhujícího zápasu!
    90+11. Memphis DEPAY - 2:3
     
    90+11
    Barcelona právě vstřelila branku!
    A tohle je gól! Nebo není?! Sudí Dias ho nyní uznává! MEMPHIS DEPAY se postavil ke značce pokutového kopu a vystřelil do středu brány, Kevin Trapp dokázal zasáhnout, míč vyrazil do břevna a ten se od něj odrazil kolmo dolů, snad těsně za brankovou čáru svatyně Frankfurtu, protože sudí Dias branku uznává a Barcelona rve mičudu Trappovi z rukou, aby ještě mohla rozehrát.
    90+10.
     
    90+10
    A drama končit nebude, ačkoliv se už hraje přes avizovaný nastavený čas! Ve vzdušném souboji ve vápně Eintrachtu fauloval Evan Ndicka a Barcelona bude kopat pokutový kop! Ndicka navíc vidí druhou žlutou a tím pádem i červenou kartu!
     
    90+9
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Ansgar Knauff, přichází Timothy Chandler.
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Almamy Touré, přichází Makoto Hasebe.
     
    90+7
    Emoce planou na obou stranách, žlutou kartu nyní viděli také oba trenéři, kteří se přihnali téměř až na hřiště se svými poznámkami. Kartu vidí Xavi i Glasner.
     
    90+6
    Ostrým skluzem nyní poslal k zemi Ansgar Knauff Sergia Busquetse na půlící čáře a sudí Dias drží v posledních okamžicích průměr žluté karty na minutu, kterou vytahuje i nyní.
     
    90+5
    Evan Ndicka dostává také žlutou kartu, protože se rozhodl zdržovat rozehrávku Eintrachtu a sudí Dias ukázal, že jeho trpělivost není nekončená.
     
    90+4
    Ousmane Dembèlé nyní hodně ostře protestoval proti rozhodnutí sudího Diase a ten mu za odměnu ukazuje kartonek žluté barvy.
     
    90+3
    Tohle byla možnost, která by pořádně zdramatizovala závěr utkání! Ronald Araújo pálil ve vápně Frankfurtu, jeho pokus srazil Evan Ndicka k tyči, kde hlavou zakončoval Luuk de Jong, jenž ovšem těsně minul brankovou konstrukci Frankfurtu.
    90+1. Sergio BUSQUETS - 1:3
     
    90+1
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tenhle gól už bude platit, Barcelona snižuje na 1:3! Centr z pravé strany srazila defenziva Eintrachtu jen na hranici velkého vápna, odkud se tvrdou ranou z halfvoleje na zadní tyč prosadil SERGIO BUSQUETS, jenž koriguje výsledek a katalánský celek ztrácí na Frankfurt už jen dva góly!
     
    90
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Rafael Borré, přichází Ragnar Ache.
     
    88
    Frenkie de Jong posílal na pravé straně šestnáctky míč do malého vápna, kam mu nabíhal spoluhráč, před nímž na poslední chvíli odkopl balon skvělý Martin Hinteregger!
     
    84
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona vstřelila gól, který ale podle mě ještě bude zkoumat VAR! Centrovaný balon z levé strany do vápna Eintrachtu srazila defenziva Frankfurtu jen k Frenkiemu de Jongovi, jehož lobík na malém vápně usměrnil do sítě na hranici ofsajdu stojící SERGIO BUSQUETS!
     
    83
    Ajdin Hrustic na levé straně hrací plochy ostře dostoupil Ousmana Dembèlé ho a dupl soupeři na chodidlo, za což vidí od Diase žlutou kartu.
     
    80
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Jesper Lindström, přichází Jens Hauge.
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Sebastian Rode, přichází Ajdin Hrustic.
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ferrán Torres, přichází Memphis Depay.
     
    78
    Dajči Kamada se nyní krásně vytočil na levé straně před šestnáctkou Barcelony a poslal projektil na zadní tyč, kterou minul jen velice těsně!
     
    70
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Eric García, přichází Luuk de Jong.
    67. Filip KOSTIĆ - 0:3
     
    67
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Tak to je obrovské překvapení na Camp Nou! Eintracht vede 3:0 a Barcelona je nejspíš venku ze hry v Evropské lize! Dajči Kamada poslal po autu Frankfurtu míč z osy hřiště na levou stranu pokutového území Barcelony, kde míč napálil FILIP KOSTIĆ ostrou přízemní ranou na zadní tyč a trefil přesně za háčky! Orli mají tříbrankový náskok a jsou neskutečně blízko postupu do semifinále Evropské ligy! Asistence: Dajči Kamada.
     
    61
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Pierre-Emerick Aubameyang, přichází Adama Traoré.
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Oscar Mingueza, přichází Sergiño Dest.
     
    59
    Centr do šestnáctky Eintrachtu nyní skončil na ruce Dajčiho Kamady a sudí Dias se jde přesvědčit o tom, zda se nemá pískat pokutový kop.
     
    58
    Filip Kostić následně v rychlém brejku vyslal na pravé straně kupředu Jespera Lindströma, jehož tvrdou ránu vyráží Marc-André ter Stegen, aniž by sám věděl jak! Velké štěstí pro katalánský celek!
     
    56
    Obrovská šance Barcelony! Sergio Busquets našel centrem na zadní tyči Pierre-Emericka Aubameyanga, jenž nejprve hlavičkoval jen do jednoho z bránících hráčů katalánského celku. Mičuda se k němu však vrátila, jenže přízemní projektil Aubameyanga neprošel přes nohy Kevina Trappa, jenž byl s rozštěpem na zemi včas!
     
    52
    Filip Kostić si postavil balon na levé straně vedle vápna Barcelony a tvrdou ranou jej kroutil k zadní tyči, kterou minul jen velmi těsně!
     
    48
    Ousmane Dembèlé si nyní navedl míč na pravé křídlo a vyslal ostrý centr na zadní tyč, ten však minuli jak stoper Martin Hinteregger tak Pierre-Emerick Aubameyang, který se chytá za hlavu. Tohle byla velká šance.
     
    46
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Pedri, přichází Frenkie de Jong.
     
    44
    Barca se snažila protlačit na levé straně, jenže tam jí Frankfurt balon sebral a přenesl hru k protější krajní lajně, kde se vydal kupředu Ansgar Knauff, jehož rána z hranice velkého vápna jen těsně míjí bližší horní růžek svatyně ter Stegena!
     
    38
    Německý celek ale nemá dost! Centr z levé strany srazila defenziva Barcelony jen na hranici velkého vápna, odkud pálil Kristijan Jakić, jehož přízemní pokus do středu brány chytá Marc-André ter Stegen.
    36. Rafael BORRÉ - 0:2
     
    36
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Eintracht vede k šoku všech na Camp Nou 2:0! Filip Kostić lehkým obloučkem přes bránící hráče poslal kupředu RAFAELA BORRÉHO, jenž si před Araújem zasekl balon na levém křídle a pět metrů před vápnem Barcelony tvrdě vypálil na přední tyč, kam Marc-André ter Stegen plachtil marně! Nádherná tvrdá rána našla přesně svůj cíl! Frankfurt zdvojnásobuje svůj náskok! Asistence: Filip Kostić.
     
    34
    Ansgar Knauff se vydal kupředu po pravém křídle, odkud následně strhl míč na osu hřiště a z hranice velkého vápna vystřelil. Neměl už však síly a pomalý balon do pravého dolního rohu svatyně Barcy v pohodě chytá Marc-André ter Stegen.
     
    29
    Gavi nyní musel na levé straně zastavit faulem výpad Frankfurtu, jehož hráči šli nyní do vápna soupeře ve velkém počtu. Za svůj zákrok vidí žlutou kartu.
     
    24
    Ferrán Torres si naběhl do Kristijana Jakiće a spadl k zemi. Sudí Diaz odpískal záložníkovi Eintrachtu faul. Ten se následně zlobil a udeřil dlaní dvakrát do země, což rozhodčí ocenil žlutou kartou.
    18.
     
    18
    Jordi Alba nacentroval z levé strany na malé vápno, defenziva Orlů centr odvrátila na penaltu, kde zakončoval z voleje Ronald Araújo. Kevin Trapp jeho ránu pod horní tyč dokázal vytlačit nad břevno na roh!
    10.
     
    10
    Ousmane Dembèlé se vysunul po pravé křídle a poslal centr na zadní tyč, kde byl Pierre-Emerick Aubameyang, jehož hlavička z bezprostřední blízkosti těsně přeletěla klec Frankfurtu!
    4. Filip KOSTIĆ - 0:1
     
    4
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    FILIP KOSTIĆ si postavil balon na značku pokutového kopu a přízemní ranou k pravé tyči poslal míč do sítě! Marc-André ter Stegen skočil na opačnou stranu, na merunu si tedy nemohl ani sáhnout. Eintracht vede 1:0!
     
    3
    Tohle je penalta pro Eintracht! Vypadá to, že Eric García stáhl ve vápně Barcelony Jespera Lindströma k zemi a německý tým bude mít pokutový kop! Obránce katalánského celku navíc vidí za svůj zákrok žlutou kartu!

    Petr Šatalík

    Branky: 90+1. S. Busquets, 90+11. Depay (pen.) – 4. Kostić (pen.), 36. Borré (Kostić), 67. Kostić (Kamada)

    Karty:   3. García (BAR), 29. Gavi (BAR), 90+4. O. Dembèlé (BAR), 90+7. Xavi (trenér) (BAR) – 24. Jakić (FRN), 83. Hrustic (FRN), 90+5. Ndicka (FRN), 90+6. Knauff (FRN), 90+7. Glasner (trenér) (FRN), 90+12. Trapp (FRN)   90+10. Ndicka (FRN)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 4:7. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 7:18.
    FC Barcelona: ter Stegen – Mingueza (61. Dest), García (70. L. de Jong), R. Araújo, J. Alba – Gavi, S. Busquets (C), Pedri (46. F. de Jong) – O. Dembèlé, Aubameyang (61. Traoré), F. Torres (80. Depay).
    Náhradníci: Neto, Tenas – Dest, Puig, Depay, Traoré, Braithwaite, Lenglet, L. de Jong, F. de Jong, González, Balde.

    Trenér: Xavi.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – A. Touré (90+9. Hasebe), Hinteregger, Ndicka – Knauff (90+9. Chandler), Jakić, Rode (C) (80. Hrustic), Kostić – Lindström (80. Hauge), Kamada – Borré (90. Ache).
    Náhradníci: Grahl, Horz – Hrustic, S. Lammers, Hasebe, Ache, D. da Costa, Lenz, Barkok, Paciência, Chandler, Hauge.

    Trenér: Oliver Glasner.

    Rozhodčí: A. Dias – R. Tavares, P. Soares – F. Verissimo (všichni POR).
    07.04.2022
    Frankfurt - Barcelona 1:1

    Branky: 48. Knauff – 67. F. Torres (L. de Jong)

    Karty:   45+2. Kostić (FRN), 61. Tuta (FRN), 83. Jakić (FRN)   80. Tuta (FRN)

    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 7:2. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 18:3.
    bahis siteleri