Benešov – Rakovník 3:1 (kon.) | Králův Dvůr – Plzeň B 1:1 (kon.) | Domažlice – Vltavín 1:0 (kon.)
Karlovy Vary – Písek 2:2 (kon.)
konec
FK Benešov
3:1 (1:0)
SK Rakovník
Pátek 15.04.2022, 10:15 • Benešov • Česká fotbalová liga (A) • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Fotbalisté Benešova potvrdili roli favorita a na domácím hřišti porazili poslední Rakovník 3:1.

    Důležitý první gól vstřelil ve 41. minutě Zdeněk Vrňák, do konce první půle se již skóre nezměnilo. Rakovníku výrazně zavařil v cestě za body Seddiki, jenž si nechal v 59. minutě za zbytečná gesta udělit druhou žlutou kartu a zamířil tak předčasně do sprch. K nevídanému momentu došlo v rozmezí 77. a 78. minuty, kdy Joël Sogbo vyrovnal v momentě, kdy měl vrátit balón soupeři po znovuobnovení hry. Zbylí fotbalisté Rakovníku se s nesportovním gestem spoluhráče neztotožnili a okamžitě po rozehrávce nechali doběhnout až do brány Zdeňka Vrňáka, krásné sportovní gesto. Ve zbývajícím průběhu udeřil Benešov ještě jednou, proti oslabenému soupeři završil netradiční hattrick Zdeněk Vrňák.

    Svěřenci kouče Boeva se díky vítězství posunuli na jedenáctou příčku před Hostouň a Povltavskou fotbalovou akademii, Rakovník zůstává po vyřazení Vyšehradu poslední patnáctý, nicméně o sestup se bát nemusí. (12:13:25)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Tuan Anh Le, přichází Timotej Ziman.
     
    90+2
    Střídání v týmu SK Benešov: ze hřiště odchází Zdeněk Vrňák, přichází Tomáš Síkora.
     
    90+1
    Kartónek žluté karty si vysloužil domácí Martin Sládek. Za polovinou hřiště fauloval protihráče, rozhodčí Matějček neváhal ani vteřinu.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby dvě minuty.
     
    89
    Střídání v týmu SK Rakovník: ze hřiště odchází Joël Sogbo, přichází Daniel Mašek.
    87. Zdeněk VRŇÁK - 3:1
     
    87
    Benešov právě vstřelil branku!
    S velkou pravděpodobností je rozhodnuto. ZDENĚK VRŇÁK obdržel za obranu parádní nahrávku do nohy. Z bezprostřední blízkosti sice nejprve napálil Švengera, z dorážky už se ale nemýlil.
     
    84
    Z velké dálky střílel Tomáš Meszáros. Mezi střelce střetnutí se nezapsal, dalekonosnou ránu nártem poslal vysoko nad horní tyčku.
     
    83
    Jakub Schummer nyní přidal fanouškům pár vrásek na čele. Tak dlouho váhal s odkopem, až napálil dotírajícího Turaye, naštěstí pro něj balón proletěl nad břevnem.
     
    82
    A znovu si nohama zahrál Jakub Schummer, tomu adresoval pas pro změnu Sládek. Presink Rakovníka momentálně neexistuje, Diawara toho sám příliš nezmůže.
     
    81
    Dobrou práci odvedl v defenzivě Jakub Vosáhlo. Udržel na zádech osobního strážce, načež nahrál malou domů a Schummer odkopl na útočnou polovinu.
     
    80
    Exekuce volného přímého kopu se chopil Sidikie Turay. Centr mu ovšem vůbec nevyšel, Petr Duchoň přetažený centr v záklonu posunul jen za sebe.
     
    79
    Nervozita stoupá. Tentokráte fauloval Brokeš, ale rakovnický assitent trenéra Novotný se s tím nespokojil a pro faulovaného požadoval žlutou kartu, aby se jí nakonec dočkal sám.
     
    78
    Za polovinou hřiště se tvrdým zákrokem prezentoval Pavel Roháč. Arbitr Matějček celou situaci velmi dobře viděl, spokojil se jen s odpískáním faulu.
     
    78
    Prakticky se tedy nic nezměnilo. Benešov nadále vede o jeden gól, ale nikoliv 1:0, nýbrž 2:1. Rakovník nadále zůstává ve ztrátě jednoho gólu, přičemž hraje v oslabení.
    78. Zdeněk VRŇÁK - 2:1
     
    78
    Benešov právě vstřelil branku!
    Klobouk dolů před fotbalisty Rakovníka. Ti odmítli vyrovnání nesportovní cestou a po rozehrávce nechali domácího ZDEŇKA VRŇÁKA doběhnout s balónem až za brankovou čáru. Krásné sportovní gesto.

    Milan Huppert

    Branky: 41. Vrňák, 78. Vrňák, 87. Vrňák – 77. Sogbo

    Karty:   90+1. Sládek (BNS) – 33. Seddiki (RAK)   59. Seddiki (RAK)


    FK Benešov: Schummer – J. Vosáhlo, Filip, Vrňák (C) (90. Síkora), Sládek, Kalod, Roháč, O. Vosáhlo (69. Meszáros), Tuan (90. Ziman), Brokeš, Krunert.
    Náhradníci: Diviš – Stejskal, Čaloun, Meszáros, Ziman, Pedro, Síkora.

    Trenér: Vasil Boev

    SK Rakovník: Švenger – Nyanko, Hradecký (C), Ruda, Hejda (71. Diawara), Šindler, Sogbo (89. Mašek), Bezdička, Duchoň, Seddiki, Seol (71. Turay).
    Náhradníci: Bolšakov – Turay, Mašek, Diawara, Lachheb.

    Trenér: Mohamed Ben Hassen

    Rozhodčí: Matějček – Fišer, Trska

    Diváci: 250
    bahis siteleri