Třinec – Mladá Boleslav 3:6 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 2:13 (kon.) | Slavia – Liberec 2:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:13 (0:4, 1:6, 1:3)
HC Plzeň 1929
Pátek 15.04.2022, 12:00 • RT TORAX ARENA, Poruba • Mistrovství ČR - 9. třída
Partner:
     
    59:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V poslední minutě přidává Plzeň ještě třináctý gól. Z pravého kruhu zamířil DANIEL KŘEPEL přesně pod víko. Asistence: Lukáš Hodaň.
     
    57:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další šťastný odraz znamená dvanáctý gól v brněnské brance. Kamasovo nahození od modré tečoval do branky JAKUB HANZÁK. Asistence: Jiří Kamas.
     
    46:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    S pukem si mezi kruhy nedělal těžkou hlavu OLIVER VOLF, který jej z otočky poslal přesně k pravé tyči. Asistence: Matyáš Mátl.
     
    41:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Bleskurychle využitá početní výhoda v podání Plzně. Ihned po vhazování se ke střele od modré dostal Kamas. Puk těsně před brankou změnil směr přičiněním PAVLA MARTINŮ, na což už Fajmon v brance nedokázal reagovat.
     
    39:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Perfektně si Kometa poradil s přečíslením dvou proti jednomu. Na osu hřiště dostal kotouč JAN KERBLER, jenž střelou mezi betony smazal nulu z výsledkové tabule! Asistence. Filip Šebela.
     
    38:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Čepuje se desítka! V mezikruží se k volnému kotouči nachomýtl JIŘÍ MAXA, který střelou z otočky vymetl šibenici. Asistence: Matěj Tománek.
     
    37:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po pravé straně se obráncům urval ADAM TRACHTA a bekhendovým blafákem mezi betony překonal gólmana. Bez asistence.
     
    35:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzni vychází opravdu všechno, na co sáhne. Tentokrát se z hranice brankoviště prosadil MATĚJ TOMÁNEK. Asistence: Jiří Kamas.
     
    33:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak teď měla Plzeň ke svému umu navíc i pořádnou porci štěstí. Přihrávku do brankoviště šťastnou trefou bruslemi přetavil v gól ADAM TRACHTA. Asistence: Jiří Kamas.
     
    31:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň bleskurychle využívá další přesilovku. Na pravou stranu dostal nabito ADAM TRACHTA, který střelou bez přípravy rozvlnil síť za Hradilem. Asistence: Daniel Křepel, Daniel Fousek.
     
    28:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na výsledkové tabuli už svítí bůra. Plzeň přidává pátý gól. Kamasovo nahození od modré tečoval JAKUB HANZÁK mimo dosah gólmana. Asistence. Jiří Kamas, Kryštof Dyk.
     
    16:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po levém křídle letěl jako raketa Adam Trachta, který přebruslil všechno a všechny a předložil puk na PAVLA MARTINŮ, ten už vyřazeného gólmana bez problémů překonal. Asistence: Adam Trachta, Martin Černý.
     
    11:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Studená sprcha pro brněnskou Kometu pokračuje! Tentokrát Hradilovi propadla nenápadná střela DANIELA FOUSKA z pravého mantinelu. Asistence: Antonín Klatovský.
     
    09:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Až do kuchyně to v dvojnásobné přesilovce zahráli Plzeňští. Fousek našel z pravého kruhu MATYÁŠE ÚBLA, jenž čekal na vzdálenější tyči a jen doklepl puk do sítě. Asistence: Daniel Fousek, Martin Černý.
     
    03:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Od začátku se na brněnskou branku valí střely, tentokrát už je z toho gól. Z levé strany dotlačil puk do sítě JIŘÍ MAXA. Asistence: Jakub Hanzák, Jiří Kamas.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 40. Kerbler (Šebela), 47. Volf (Mátl) – 4. Maxa (Hanzák, Kamas), 10. Úbl (Fousek, Černý), 12. Fousek (Klatovský), 17. Martinů (Trachta, Černý), 29. Hanzák (Kamas, Dyk), 32. Trachta (Křepel, Fousek), 34. Trachta (Kamas), 36. Tománek (Kamas), 38. Trachta, 39. Maxa (Tománek), 42. Martinů (Kamas), 58. Hanzák (Kamas), 60. Křepel (Hodaň)


    HC Kometa Brno: Hradil (Fajmon) – Hubáček, Najt, M. Mátl (A), Rous, Starý (A), Daněk, Vyhlídal – Volf, Kijonka, Kerbler, Šulla, Šebela, Brabenec (C), Navrátil, Štulo, Prachař, L. Mátl.
    Trenér: Marek Moskal

    HC Plzeň 1929: Pavlis (Prantner) – Kocek (C), Lučan, Kamas, Fousek, Černý (A) – Trachta, Dyk, Úbl, Maxa, Křepel, Klatovský, Hodaň, Tománek, Hanzák, Martinů.
    Trenér: Tomáš Pejchar

    Rozhodčí: Rimmel – Hladík, Veselý
    bahis siteleri