Montreal – NY Islanders 0:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 6:1 (kon.) | Boston – Pittsburgh 2:1 (kon.)
NY Rangers – Detroit 4:0 (kon.) | Nashville – Chicago 4:3 (kon.) | St. Louis – Minnesota 6:5 (po pr.)
Edmonton – Vegas 4:0 (kon.)
konec
Florida Panthers
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
Winnipeg Jets
Sobota 16.04.2022, 01:08 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Po závěrečné siréně ještě došlo k potyčce, v níž byli nejaktivnější Brandon Montour a Mason Appleton. Rozhodčí udělili oběma po dvou minutách za hrubost, ale jde pouze o zápis do statistik, protože zápas skončil a hokejisté tedy z pochopitelných důvodů na trestnou lavici nemusí.
    47:00 Maxim MAMIN - 6:1
     
    47:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Demolice Tryskáčů pokračuje. Obránce Weegar po zisku kotouče neváhal a rychlou přihrávkou vyslal do samostatného úniku MAXIMA MAMINA. Ruský útočník si bekhendovým blafákem roztáhl Comrieho, kus černé gumy mu pak nasměroval mezi betony. Asistence: MacKenzie Weegar a Patric Hörnqvist.
    41:54 Mason MARCHMENT - 5:1
     
    41:54
    Florida právě vstřelila branku!
    Blesková odpověď Panterů. MASON MARCHMENT se zpoza brány natlačil před nového muže v brankovišti Jets Comrieho, brankáři poslal touš za brankovou čáru podél jeho pravého betonu. Asistence: Sam Reinhart.
    41:08 Nikolaj EHLERS - 4:1
     
    41:08
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Bobrovskij čisté konto neudrží! Po ráně Pionka zůstal kotouč před ruským gólmanem, načež Stastny, aniž by sám věděl jak, bruslemi posunul hrací předmět k NIKOLAJI EHLERSOVI, jemuž nedělalo žádný problém napálit puk do odkryté domácí svatyně. Asistence: Paul Stastny a Neal Pionk.
     
    40:01
    Winnipeg nastupuje do závěrečné dvacetiminutovky s novým mužem v brankovišti. Connor Hellebuyck dostal pro zbytek střetnutí volno, jeho místo zaujmul Eric Comrie.
    36:21 Gustav FORSLING - 4:0
     
    36:21
    Florida právě vstřelila branku!
    Evidujeme druhého dvougólového střelce! Huberdeau oslovil mezi kruhy GUSTAVA FORSLINGA, který skóroval i s notnou dávkou štěstí, jeho pokus totiž srazil mezi betony vlastního gólmana tečující Connor. Asistence: Jonathan Huberdeau a Claude Giroux.
     
    32:33
    Taktický faul předvedl Anthony Duclair. Po vlastní chybě skočil k ledu zezadu úmyslně podrazil Pionka, ten směřoval společně s jiným spoluhráčem do přečíslení dvou na jednoho.
    22:55 Gustav FORSLING - 3:0
     
    22:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Jen co se vrátil z trestné lavice, tak vsítil gól! GUSTAV FORSLING zůstal trestuhodně volný za obranou, kam obdržel bekhendový pas od Reinharta. I při otočce udržel velkou rychlost, tělem odmítl dotírajícího protihráče a zprava zacílil bekhendem na přední tyč a nad rameno Helleybuycka. Asistence: Sam Reinhart a Brandon Montour.
     
    22:04
    Na druhé straně mohl v oslabení skórovat Anton Lundell. V samostatném úniku volil zakončení mezi betony, Connor Hellebuyck k sobě nohy srazil včas!
    21:33 Parádní zákrok Bobrovského pravou rukou
     
    21:33
    Fantastický Sergej Bobrovskij! Bleskurychle zareagoval na tečovanou nahrávku spoluhráčem Huberdeauem, puk rázem letěl do brány. Ruský gólman za sebe dal ekvilibristicky pravou ruku a udržel čisté konto!
     
    20:50
    V úvodu prostředního dějství si Winnipeg zahraje třetí přesilovku. Vyloučeným domácím hráčem je Gustav Forsling, pravou bruslí podrazil kličkujícího Duboise.
     
    16:43
    Premiérová přesilová hra čeká na Floridu. Menší dvouminutový trest vyfasoval Neal Pionk, v pravém rohu obranného pásma přidržel Hörnqvista.
     
    14:00
    Druhá přesilová hra pro Tryskáče. Na trestnou lavici již usedl Brandon Montour, jenž v předbrankovém prostoru nešťastně položil hokejku pod Duboise, jehož podrazil.
    11:29 Další neuznaný gól Panterů, Lundell přihrával Marchmentovi vysokou holí
     
    11:29
    Mason Marchment dosáhl gólu, ale radoval se z něj jen chvilku. Asistující Anton Lundell k němu totiž sklepl touš vysokou holí, což pozornosti rozhodčího neuniklo a okamžitě rozpažil.
     
    07:01
    První přesilovou hru si zahrají Tryskáče z Winnipegu. Na lavici hanby usedl Carter Verhaeghe, který se dopustil zbytečného prohřešku v útočné třetině, zahákoval Schmidta.
    06:51 Reinhart orazítkoval horní tyčku
     
    06:51
    Floridu dělily od třetího zásahu centimetry! Mason Marchment vybídl v přečíslení ke skórování Sama Reinharta, ten orazítkoval horní tyčku.
    05:54 Třetí gól Floridy neplatil, Hörnqvist atakoval Helleybuycka nedovoleně
     
    05:54
    Všechno je jinak, gól neplatí! Opět byla porada rozhodčích rychlá a došli k názoru, že Patric Hörnqvist atakoval Connora Hellebuycka nedovoleně. Skóre tedy zůstává 2:0.
     
    05:54
    Je to gól! Opakované záběry odhalily, že kus černé gumy posunul do brankoviště Mamim, a nakonec to byl zřejmě Patric Hörnqvist, kdo jej dotlačil za kanadského gólmana.
     
    05:54
    Connor Hellebuyck si neporadil s neposedným kotoučem, který se odrazil od zadního mantinelu. Volný puk na brankovišti chtěl za brankovou čáru dotlačit Patric Hörnqvist, ale zda se mu to podařilo je otázkou. Rozhodčí se jedou podívat na opakované záběry na tablet.
    04:47 Jonathan HUBERDEAU - 2:0
     
    04:47
    Florida právě vstřelila branku!
    Druhá lajna znovu zaúřadovala, Brunetteho družina disponuje dvoubrankovým náskokem! Giroux využil volného prostoru k vyjetí zpoza brány a přenesení hry doprava na JONATHANA HUBERDEAUA. Nejproduktivnější Panter v sezóně udržel v zakončení chladnou hlavu a brankáři poslal touš za brankovou čáru pod zvednutým levým betonem. Asistence: Claude Giroux a Ben Chiarot.
    02:03 Jonathan HUBERDEAU - 1:0
     
    02:03
    Florida právě vstřelila branku!
    Teď už to vyšlo, Panteři z Floridy se ujímají brzkého vedení! Rána Girouxa byla nepřesná, nicméně puk se od zadního mantinelu odrazil příhodně na hokejku JONATHANA HUBERDEAUA, jenž hrací předmět zametl za překvapeného Helleybuycka. Asistence: Claude Giroux a Sam Bennett.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 3. Huberdeau (Giroux, S. Bennett), 5. Huberdeau (Giroux, Chiarot), 23. Forsling (S. Reinhart, Montour), 37. Forsling (Huberdeau, Giroux), 42. Marchment (S. Reinhart), 47. Mamin (Weegar, Hörnqvist) – 42. Ehlers (P. Stastny, Pionk)


    Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Weegar, Chiarot, Montour, Forsling, Gudas, Hägg – Duclair, Barkov (C), Verhaeghe – Giroux, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, A. Lundell, Marchment – Hörnqvist (A), Luostarinen, Mamin.
    Trenér: Andrew Brunette

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (41. Comrie) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, N. Schmidt, Dillon, Samberg – Wheeler (C), Dubois, Connor – Ehlers, P. Stastny, M. Barron – Appleton, Lowry, Sanford – J. Svečnikov, Toninato, Harkins.
    Trenér: Dave Lowry

    Rozhodčí: Hebert, Dwyer – Deschamps, Suchánek

    Diváci: 17 625
    bahis siteleri