Švédsko – Finsko 2:7 (kon.) | Česko – Slovensko 6:2 (kon.)
konec
Švédsko
2:7 (0:0, 1:2, 1:5)
Finsko
Sobota 16.04.2022, 12:30 • Zimní stadion Příbram • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Brad Lambert dostal dvě minuty za hrubost a Švédsko může znovu zkusit hrát bez brankáře. Nadsázka.
    57:33 Oliver SUNI - 2:7
     
    57:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tre Kronor trénují hru bez brankáře a inkasují sedmý gól, který tentokrát vstřelil ze středního pásma Oliver Suni! Střílet do prázdné Suomi jde. Asistence: Petteri Nurmi a Sami Päivärinta.
     
    56:46
    Patrik Juhola dostal dvě minuty za hákování a Švédsko si zahraje v závěru zápasu ještě jednu přesilovou hru.
    56:27 Elias KOPONEN - 2:6
     
    56:27
    Finsko právě vstřelilo branku!
    ELIAS KOPONEN zamířil od modré obranné čáry do prázdné brány a jeden ze Švédů už nedokázal na brankové čáře gólu zabránit! Bez asistence.
    55:04 Oskar JELLVIK - 2:5
     
    55:04
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    OSKAR JELLVIK dostal k pravé tyči krátkou kolmou přihrávku od Ludwiga Perssona a z úhlu vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Tre Kronor snížili – 2:5. Asistence: Ludwig Persson.
    54:03 Sami PÄIVÄRINTA - 1:5
     
    54:03
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko zkusilo hrát bez brankáře a SAMI PÄIVÄRINTA od modré čáry zamířil doprostřed odkryté brány – 1:5! Asistence: Oliver Suni.
     
    53:52
    Finsko hrálo v šesti a trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Kasper Simontaival. Oddechový čas Švédů.
    52:49 Brad LAMBERT - 1:4
     
    52:49
    Finsko právě vstřelilo branku!
    BRAD LAMBERT si najel v mezikruží na krásnou přihrávku Villea Koivunena zpoza brány a ještě lepší střelou vymetl pravý horní roh brány! Asistence: Ville Koivunen a Konsta Kapanen.
     
    49:46
    Roni Hirvonen fauloval a daroval Švédsku přesilovou hru. Kapitán Finska dostal dvě minuty za sekání.
     
    47:32
    Liam Dower Nilsson mohl znovu skórovat po střele z levého kruhu pro vhazování, Juha Jatkola byl ale na přední tyči připravený a vyrážečkou puk vyrazil! Skvělý zákrok finského brankáře.
    45:49 Oliver SUNI - 1:3
     
    45:49
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Sami Päivärinta oslovil nádhernou zpětnou přihrávkou z levého rohu útočného pásma Eliase Koponena, jehož střela z mezikruží poté byla zablokována, k dorážce se ale dostal OLIVER SUNI a z podobného místa vymetl pravý horní roh! Asistence: Elias Koponen a Kasper Puutio.
     
    44:22
    Konsta Kapanen vybojoval na pravém křídle ztracený puk a po jeho kolmé přihrávce se málem ocitl sám před bránou Matias Rajaniemi!
     
    41:12
    Liam Dower Nilsson vystřelil na bodu levého kruhu a krásnou střelou orazítkoval brankovou konstrukci! Poté se ještě dostal k dorážce, Juha Jatkola ho ale vychytal! Skvělý a důležitý zákrok.
     
    38:04
    Finský kapitán Roni Hirvonen bodoval ve všech třech utkáních na Turnaji čtyř v Příbrami (3+2).
     
    37:26
    Ville Ottavainen krásně vystřelil po zpětné přihrávce na vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho pokus těsně minul přední levou tyč!
     
    35:42
    Theodor Johnsson fauloval a dostal dvě minuty za hákování. Finsko si zahraje pátou přesilovku (1/4).
    32:52 Juuso MÄENPÄÄ - 1:2
     
    32:52
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Brankář Carl Lindbom dělal všechno, co mohl, tentokrát už ho ale u pravé tyče po krásné akci překonal JUUSO MÄENPÄÄ, který z úhlu zamířil pod horní tyč odkryté brány! Finsko využilo přesilovou hru a otočilo vývoj utkání – 1:2! Asistence: Kasper Simontaival a Roni Hirvonen.
     
    31:45
    Oskar Asplund měl dvě velké šance, když nejprve vypálil s příklepem v mezikruží a vzápětí bez přípravy v levém kruhu, Carl Lindbom ale obě střely podržel v náručí a připsal si dva zákroky!
     
    31:21
    Oskar Jellvik byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Finsko už má k dispozici čtvrtou přesilovou hru (0/3).
     
    31:21
    Jeden z Finů se řítil z pravého křídla sám na bránu a chtěl zamířit do bližšího horního rohu brány, Carl Lindbom ale vytáhl pěkný semafor!
    29:53 Finům nechybělo mnoho, Lindbom ale zůstal nepřekonán!
     
    29:53
    Finsko mělo obrovskou šanci! Carl Lindbom zasáhl proti střele z levého kruhu pravým betonem a Suomi měli obrovskou šanci puk dvakrát dorazit za jeho záda, ležícího brankáře ale překonat nedokázali. Stav zůstal vyrovnaný.
     
    26:14
    Finové krásně zakombinovali a jejich rána z pravého kruhu mířila ke vzdálenější levé tyči, Carl Lindbom ale skvěle zasáhl pravým betonem!
     
    24:53
    Victor Stjernborg dostal dvě minuty za držení a hokejisté Finska mají k dispozici třetí přesilovou hru.
    24:22 Arttu PAASO - 1:1
     
    24:22
    Finsko právě vstřelilo branku!
    ARTTU PAASO se rychle zorientoval na vrcholu levého kruhu a parádní střelou zápěstím zamířil nad levým betonem brankáře Carla Lindboma ke vzdálenější pravé tyči! Finsko na gól bleskově odpovědělo a je vyrovnáno 1:1. Bez asistence.
    23:12 Ludwig PERSSON - 1:0
     
    23:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    LUDWIG PERSSON si nabruslil v levém kruhu na krátkou kolmou přihrávku od Olivera Johanssona a nádhernou střelou zápěstím vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Švédsko vede! Asistence: Oliver Johansson a Liam Dower Nilsson. (1:0)
     
    21:12
    Carl Lindbom vyrazil střelu od modré čáry a u levé tyče mohl skórovat do prázdné brány Brad Lambert, švédský brankář ho ale skvěle vychytal!
     
    19:06
    Liam Dower Nilsson byl podruhé v dnešním zápase vyloučen a znovu za hákování. Druhá přesilovka Suomi.
     
    18:48
    Tre Kronor na pravém křídle vypálili ihned po vhazování a Juha Jatkola měl obrovské štěstí, protože ho zachránila horní tyč! Málem branka!
     
    16:29
    Patrik Juhola pláchl dvěma pronásledovatelům a během vlastního oslabení se řítil sám na bránu, u pravé tyče ho ale vleže vychytal Carl Lindbom!
     
    15:42
    Matias Rajaniemi dostal dvě minuty za sekání a Švédsko si zahraje druhou přesilovou hru za sebou. Skóre 0:0.
     
    13:26
    Patrik Juhola dostal dvě minuty za nedovolené bránění a hned vzápětí budou hrát přesilovou hru Švédové.
     
    10:54
    Liam Dower Nilsson byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Finsko si zahraje první přesilovou hru.
     
    09:23
    Kasper Puutio teď vystřelil na pravém křídle od modré čáry a před bránou Švédska vznikly velké zmatky, Carl Lindbom ale rychle skočil po puku!
     
    06:41
    Roni Hirvonen se ocitl u pravé tyče ve velké šanci, jenže bránu minul a puk se od ochranného skla odrazil do ochranné sítě! Velká příležitost!
     
    03:54
    Oliver Suni číhal před bránou a skvěle tečoval nahození z levého křídla, švédská brána ale znovu odolala a kotouč skončil v ochranné síti!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 24. Persson (Johansson, Nilsson), 56. Jellvik (Persson) – 25. Paaso, 33. Mäenpää (Simontaival, Hirvonen), 46. Suni (Koponen, Puutio), 53. Lambert (Koivunen, Kapanen), 55. Päivärinta (Suni), 57. Koponen, 58. Suni (Nurmi, Päivärinta)


    Švédsko: Lindbom (Blomquist) – Forsmark (A), Törnqvist, Olsson (A), Johnsson, Engström, Asplund, Wallberg – Jacobsson, Stjernbork (C), Robertsson – Persson, Dower Nilsson, Johansson – Kangas, Hasa, Jellvik – Proos, Moberg, Hofbauer – Forsell.
    Trenér: Tomas Montén

    Finsko: Jatkola (Stuchlík) – Nurmi, Heimosalmi, Rajaniemi, Puutio (A), Paaso, Ottavainen, Häkkilä, Jurmo – Hirvonen (C), Mäenpää (A), Simontaival – Kapanen, Lambert, Koivunen – Koponen, Päivärinta, Suni – Knihti, Juhola, Matikka – Säkkinen.
    Trenér: Antti Pennanen

    Rozhodčí: Matěj Sýkora, Jakub Šindel. Čároví: Jakub Frodl, Ondřej Bohuněk

    Diváci: 162
    bahis siteleri