St. Louis – Minnesota 6:5 (po pr.) | Edmonton – Vegas 4:0 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 4:3 (kon.)
Ottawa – Toronto 4:5 (po pr.) | Tampa – Winnipeg 7:4 (kon.) | Montreal – Washington 4:8 (kon.)
Dallas – San Jose 2:1 (kon.) | Colorado – Carolina 7:4 (kon.) | Seattle – New Jersey 4:3 (1:0 po s.n.)
Calgary – Arizona 9:1 (kon.) | Los Angeles – Columbus 2:1 (kon.) | Detroit – Florida 1:6 (kon.)
Philadelphia – Buffalo 3:5 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
7:4 (2:2, 2:2, 3:0)
Winnipeg Jets
Neděle 17.04.2022, 01:10 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:55
    Střídání brankářů v týmu Winnipeg Jets: ze hřiště odchází Connor Hellebuyck, přichází Eric Comrie.
    51:55 Michail SERGAČJOV - 7:4
     
    51:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tryskáč z Winnipegu je rozebrán do posledního šroubku. Erik Černák na modré zvedl hlavu a povšiml si trestuhodně volného prostoru mezi kruhy. Tam se jako falešný útočník podíval MICHAIL SERGAČJOV a parádním bekhendem do horní poloviny brány nedal Hellebuyckovi žádnou šanci. Asistence: Erik Černák, Nikita Kučerov.
     
    47:46
    Morrissey si trochu spletl sport. S Perrym se pustil do úpolového zápolení, zezadu mu nasadil kravatu a zaslouženě dostal menší trest za hrubost.
    46:50 Nikita KUČEROV - 6:4
     
    46:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    Čtvrtý gól v řadě pro domácí partu mění stav na 6:4! Osmnáctou trefu v základní části zaznamenal NIKITA KUČEROV, když v mezikruží protečoval střílenou přihrávku Victora Hedmana. Puk letěl na střed brány, jenže vše se odehrálo tak rychle, že na něj Hellebuyck stejně nedosáhl. Asistence: Victor Hedman.
    43:00 Steven STAMKOS - 5:4
     
    43:00
    Tampa právě vstřelila branku!
    Blesky popáté udeřily a poprvé vedou! Morrissey na chvíli zaváhal u útočné modré. Palát mu kotouč ukradl a vyvezl ho až k mezikruží, kde připravil zakončení STEVENU STAMKOSOVI. V době rychle provedeného bekhendu už byl Hellebuyck v roli diváka. Asistence: Ondřej Palát.
     
    41:41
    Mezi oběma týmy dnes panuje docela velká nevraživost. Za vzájemnou potyčku byli na trestnou lavici odesláni Maroon a Dubois.
    38:03 Nikita KUČEROV - 4:4
     
    38:03
    Tampa právě vstřelila branku!
    Z fantastické souhry padá vyrovnávající gól na 4:4! NIKITA KUČEROV rozdal puk na Hedmana a sám pokračoval směrem do slotu, kde ho švédský obránce zleva skvěle našel. Hellebuyck se proti rychlé střele nemohl přesunout od pravé tyče. Asistence: Victor Hedman, Nick Paul.
     
    35:15
    Po vzoru Radka Gudase chtěl Pionk nabrat na záda Coltona. Podle sudích šlo o nedovolené bránění, nicméně v následné potyčce se na dvě minuty nechal vyloučit i Bogosian a přesilovka Tampy se konat nebude.
    33:56 Nick PAUL - 3:4
     
    33:56
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Wheeler posílal v obranném pásmu puk do míst, kde nebyl žádný jeho spoluhráč. U rohu si ho od něj vzal Kučerov a bekhendem přihrál na NICKA PAULA. Ten pálil z pravého kruhu a Hellebuyckovi tento projektil prosvištěl pár milimetrů nad ramenem do brány. Asistence: Nikita Kučerov.
     
    32:20
    V hromadné potyčce byl Perry pořádně nasupený. Se Sanfordem nakonec shodil rukavice a rozhodčí po jejich rozdělení rozdali pětiminutové tresty.
    29:34 Blake WHEELER - 2:4
     
    29:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Další slabší chvilka pro Elliotta. Teprve jedenáctá střela končí už čtvrtým gólem. Zkušenému brankáři utekl puk za za brankou. Díky tomu střílel Pionk a BLAKE WHEELER perfektně tečoval do Elliottova protipohybu. Asistence: Neal Pionk, Dominic Toninato.
     
    27:36
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva). Trest odpyká Corey Perry.
    27:36 Josh MORRISSEY - 2:3
     
    27:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Po podpisu nové smlouvy nezažívá Elliott moc povedený večer. Tento gól jde hlavně na jeho vrub, protože po Lowryho střele z levého kruhu nevěděl, kde má puk. Ten se nakonec ukázal mezi jeho betony a JOSH MORRISSEY jej duchapřítomně dorazil. Asistence: Adam Lowry, Mason Appleton.
    18:21 Pierre-Édouard BELLEMARE - 2:2
     
    18:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přihrávkou podél modré čáry Hedman uvolnil Ruttu. Čechova střílená diagonála skončila v levém kruhu a PIERRE-EDOUARD BELLEMARE s pomocí teče Duboise propašoval pohotovou střelu za Hellebuycka. Asistence: Jan Rutta, Victor Hedman.
    13:46 Kyle CONNOR - 1:2
     
    13:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Celek z Floridy opět ztrácí! Pierre-Luc Dubois ještě z obranného pásma vysunul KYLEA CONNORA, který podle očekávání přebruslil Sergačjova a bekhendoem zasunul kotouč mezi Elliottem a jeho levou tyčkou. Asistence: Pierre-Luc Dubois.
    06:05 Alex KILLORN - 1:1
     
    06:05
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts v přesilovce vyrovnávají na 1:1! Hedman na modré přenášel těžiště na levou stranu k Stamkosovi, jehož střelu nejprve tečoval DeMelo a o kousek dál kotouč z výšky srazil do brány ALEX KILLORN. Asistence: Steven Stamkos, Victor Hedman.
     
    05:19
    Lowry dostal k automatické pětce za bitku i menší trest za nedovolené bránění. Tampa bude hrát první přesilovou hru.
    00:56 Paul STASTNY - 0:1
     
    00:56
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Elliott kapituluje z první střely na jeho bránu! PAUL STASTNY těsně před jeho pracovištěm protečoval do sítě Ehlersovu střelu zpoza pravého kruhu. Asistence: Nikolaj Ehlers, Kyle Connor.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 7. Killorn (Stamkos, Hedman), 19. Bellemare (Rutta, Hedman), 34. N. Paul (Kučerov), 39. Kučerov (Hedman, N. Paul), 43. Stamkos (Palát), 47. Kučerov (Hedman), 52. Sergačjov (Černák, Kučerov) – 1. P. Stastny (Ehlers, Connor), 14. Connor (Dubois), 28. Morrissey (Lowry, Appleton), 30. Wheeler (Pionk, Toninato)


    Tampa Bay Lightning: B. Elliott (Vasilevskij) – Rutta, Hedman (A), Černák, McDonagh (A), Bogosian, Sergačjov – Kučerov, B. Point, N. Paul – Colton, Stamkos (C), Palát – Hagel, Cirelli, Killorn – Perry, Bellemare, Maroon.
    Trenér: Jon Cooper

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (52. Comrie) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, N. Schmidt, Dillon, Stanley – Wheeler (C), Dubois, M. Barron – Ehlers, P. Stastny (A), Connor – Appleton, Lowry, Sanford – J. Svečnikov, Toninato, Harkins.
    Trenér: Dave Lowry

    Rozhodčí: Lambert, Hebert – Flemington, Deschamps

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri