Chicago – Calgary 2:5 (kon.) | Colorado – Washington 2:3 (kon.) | Arizona – Carolina 3:5 (kon.)
Vegas – New Jersey 2:3 (kon.) | Seattle – Ottawa 4:2 (kon.) | Vancouver – Dallas 6:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:5 (0:1, 3:3, 0:1)
Carolina Hurricanes
Úterý 19.04.2022, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:10 Sebastian AHO - 3:5
     
    48:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina se zase může trochu uklidnit, protože opět vede o dvě branky. Nejprve na Vejmelku vystřelil SEBASTIAN AHO a českého brankáře nepřekonal. S dorážkou neuspěl ani Jarvis, až Aho na druhý pokus dostal puk z další dorážky do sítě. Asistence: Seth Jarvis, Jaccob Slavin.
    38:46 Alex GALCHENYUK - 3:4
     
    38:46
    Arizona právě vstřelila branku!
    Carolina to s Arizonou nebude mít tak snadné, jak si možná myslela, už vede jen o gól. Capobianco naznačil, že bude střílet, ale nakonec ještě situaci vylepšil na volného ALEXE GALCHENYUKA, který překonal Raantu střelou z první z pravého kruhu. Asistence: Kyle Capobianco, Travis Boyd.
    36:18 Loui ERIKSSON - 2:4
     
    36:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak už je to zase jen o dva góly! Své střelecké kvality potvrdil švédský útočník LOUI ERIKSSON, který překonal Raantu přesnou střelou k tyči z pravé strany. Brankáře Caroliny překonal střelou pod vyrážečku a nad beton. Asistence: Kyle Capobianco, Andrew Ladd.
    31:52 Nino NIEDERREITER - 1:4
     
    31:52
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina se vrací do tříbrankového vedení! Stačil jí k tomu jednoduchý přechod do útočného pásma a střela NINA NIEDERREITERA z pravého kruhu. Vejmelka asi dobře na tuto střelu neviděl, stál před ním obránce Moser. Asistence: Max Domi, Brett Pesce.
    26:32 Nick RITCHIE - 1:3
     
    26:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí si otevírají gólový účet! Arizona vyhrála vhazování ve svém obraném pásmu a předvedla ukázkový rychlý přechod do útoku, který zakončil střelou z mezikruží přesně do horního růžku NICK RITCHIE. Asistence: Nathan Smith, Phil Kessel.
    24:43 Max DOMI - 0:3
     
    24:43
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté zvyšují na 3:0! Niederreiterovu střelu z levého kruhu ještě dokázal Vejmelka vyrazit, ale na pohotovou dorážku MAXE DOMIHO už nestačil. Pro útočníka Caroliny je tohle jeho jubilejní stý gól v NHL. Asistence: Nino Niederreiter, Brett Pesce.
    21:47 Jesper FAST - 0:2
     
    21:47
    Carolina právě vstřelila branku!
    Povedený vstup do druhé třetiny hosté podporují gólem a vedou 2:0! Fast dlouho naznačoval, že bude z levého kruhu přihrávat, ale nakonec neměl komu, tak se natočil na branku a rychlou střelou překonal Vejmelku. Bez asistence.
    04:01 Vincent TROCHECK - 0:1
     
    04:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Máme tu první gól zápasu a jsou to hosté, kteří jdou do vedení! Do gólové akce se zapojil také český útočník Nečas, jenž dostal puk na Skjeie. Ten poslal kotouč před branku, kde se pohyboval VINCENT TROCHECK, jemuž stačilo jedním dotekem zvednout prudký kotouč mimo dosah Vejmelky. S tímto nemohl český brankář dělat nic. Asistence: Brady Skjei, Martin Nečas.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 27. N. Ritchie (N. Smith, Kessel), 37. L. Eriksson (Capobianco, Ladd), 39. Galchenyuk (Capobianco, T. Boyd) – 5. Trocheck (Skjei, M. Nečas), 22. Fast, 25. Domi (Niederreiter, Pesce), 32. Niederreiter (Domi, Pesce), 49. Aho (Jarvis, Slavin)


    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Säteri) – Mayo, Gostisbehere, Strälman (A), J. Moser, Koljačonok, Capobianco – N. Schmaltz, Hayton, Maccelli – T. Boyd, N. Smith, Galchenyuk – Kessel, L. Eriksson, Ladd (A) – Jack McBain, Beagle (A), N. Ritchie.
    Trenér: Tourigny

    Carolina Hurricanes: Raanta (P. Kočetkov) – A. DeAngelo, Slavin (A), Pesce, Skjei, Bear, Brendan Smith – Jarvis, Aho (A), T. Teräväinen – M. Nečas, Trocheck, A. Svečnikov – Fast, Domi, Niederreiter – Lorentz, Stepan, Martinook (A).
    Trenér: Brind'Amour

    Rozhodčí: Brenk, O’Donnell – Gawryletz, McNamara
    bahis siteleri