Tampa – Detroit 3:4 (kon.) | NY Rangers – Winnipeg 3:0 (kon.) | Toronto – Philadelphia 5:2 (kon.)
Montreal – Minnesota 0:2 (kon.) | NY Islanders – Florida 2:3 (po pr.) | St. Louis – Boston 2:3 (po pr.)
Nashville – Calgary 3:2 (1:0 po s.n.) | Anaheim – Los Angeles 1:2 (kon.) | Vancouver – Ottawa 3:4 (1:2 po s.n.)
San Jose – Columbus 3:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
Vancouver Canucks
3:4 (2:0, 0:1, 1:2 - 0:0)
Ottawa Senators
Středa 20.04.2022, 04:07 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Ottawa Senators.
    Autorem vítězné branky je ADAM GAUDETTE.
    46:47 Travis DERMOTT - 3:3
     
    46:47
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks při hře ve čtyřech vyrovnávají na 3:3 a vrací se tak do zápasu, který je pro ně hrozně důležitý! Brock Boeser zatáhl puk za klec Ottawy a pak přihrál do předbrankového prostoru, kde TRAVIS DERMOTT ranou z první propálil Filipa Gustavssona přízemním projektilem mezi betony! Skóre je tak zase jednou srovnané! Asistence: Brock Boeser, Quinn Hughes.
    43:49 Alex FORMENTON - 2:3
     
    43:49
    Ottawa právě vstřelila branku!
    To jsou věci! Senators na startu třetí třetiny otáčí skóre utkání během dvou minut! ALEX FORMENTON dostal přihrávku na levé křídlo a šel kupředu. Udržel Lukea Schenna na svých zádech. S pukem sjel až před klec Canucks a přesnou ranou do levého horního růžku svatyně Vancouveru posílá Ottawu do těsného vedení 3:2! Asistence: Nikita Zajcev, Travis Hamonic.
    42:17 Parker KELLY - 2:2
     
    42:17
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa srovnává na 2:2! Erik Brännström vypálil od modré čáry, puk se od zadního hrazení odrazil do předbrankového prostoru, kde puk doslova procedil skrz Thatchera Demka ostrou ranou PARKER KELLY! Gólman Vancouveru si na puk sáhl, ten však spadl těsně za brankovou čáru a my tak máme vyrovnané skóre a začínáme zase úplně od začátku! Asistence: Erik Brännström, Arťom Zub.
    24:04 Alex FORMENTON - 2:1
     
    24:04
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators korigují na 1:2! Nikita Zajcev dostal kotouč na pravou stranu k modré čáře a ostře vypálil, v brankovišti Canucks jeho střelu tečoval holí ALEX FORMENTON a Thatcher Demko neměl nejmenší šanci na změnu směru letu puku zareagovat! Ottawa ztrácí na svého soupeře už jen jeden gól! Asistence: Nikita Zajcev, Tim Stützle.
    15:14 Brock BOESER - 2:0
     
    15:14
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks zvyšují na 2:0! Přesilovka už sice skončila, Brad Hunt však v akci pokračoval a na pravé straně zavezl kotouč do rohu kluziště, odkud přihrál na kruh a BROCK BOESER se střelou ke vzdálenější tyči nemýlil, Filip Gustavsson se po puku ani nestihl natáhnout! Vancouver zdvojnásobuje svůj náskok! Asistence: Brad Hunt, J. T. Miller.
    01:55 J. T. Miller - 1:0
     
    01:55
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Šest sekund přesilovky stačilo Canucks na to, aby ji využili a otevřeli skóre utkání! J.T. MILLER dostal kotouč od Quinna Hughese na levý kruh a ostrou ranou na přední tyč propálil Filipa Gustavssona, jenž se snažil vyhlédnout na puk zpoza Brocka Boesera a odkryl tak místo u tyčky. Vancouver vede 1:0! Asistence: Quinn Hughes.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 2. J. T. Miller (Q. Hughes), 16. Boeser (B. Hunt, J. T. Miller), 47. Dermott (Boeser, Q. Hughes) – 25. Formenton (N. Zajcev, Stützle), 43. P. Kelly (Brännström, Zub), 44. Formenton (N. Zajcev, Hamonic), rozh. náj. Gaudette

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Brock Boeser (VAN)
    0:0   Tim Stützle (OTT)
    2. série:
    1:0   J. T. Miller (VAN)
    1:0   Josh Norris (OTT)
    3. série:
    1:0   Elias Pettersson (VAN)
    1:1   Drake Batherson (OTT)
    4. série:
    1:1   Conor Garland (VAN)
    1:1   Brady Tkachuk (OTT)
    5. série:
    1:1   Nic Petan (VAN)
    1:2   Adam Gaudette (OTT)


    Vancouver Canucks: Halák (21. Demko) – T. Myers (A), Ekman-Larsson (A), L. Schenn, Q. Hughes, B. Hunt, Dermott – Garland, J. T. Miller (A), Podkolzin – Boeser, Elias Pettersson, Dickinson – Lockwood, Lammikko, Highmore – N. Petan, B. Richardson, Dries.
    Trenér: Bruce Boudreau.

    Ottawa Senators: F. Gustavsson (A. Forsberg) – Hamonic, Del Zotto, Zub, Brännström, N. Zajcev, Holden (A) – C. Brown (A), Norris, B. Tkachuk (C) – Batherson, Stützle, Formenton – Senyshyn, Tierney, Gaudette – Watson, Gambrell, P. Kelly.
    Trenér: D.J. Smith.

    Rozhodčí: Skilliter, Sutherland – Toomey, Baker.

    Diváci: 18 845
    bahis siteleri