Edmonton – Dallas 5:2 (kon.) | Arizona – Chicago 3:4 (po pr.) | Seattle – Colorado 3:2 (kon.)
Vegas – Washington 4:3 (po pr.)
po prodl.
Vegas Golden Knights
4:3 (1:1, 0:1, 2:1 - 1:0)
Washington Capitals
Čtvrtek 21.04.2022, 04:08 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:09 Shea THEODORE - 4:3
     
    62:09
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Ohromně důležitý bonusový bod navíc berou Rytíři z Las Vegas! SHEA THEODORE se nádherně prosmýkl mezi Ellerem a Orlovem, aby celou akci vyšperkoval bekhendovým zakončením nad levé rameno bezmocného Samsonova. Asistence: Jevgenij Dadonov a William Karlsson.
    53:36 Alexandr OVEČKIN - 3:3
     
    53:36
    Washington právě vstřelil branku!
    Gól s pořadovým číslem 50 je na světě! Nestárnoucí ALEXANDR OVEČKIN obdržel od krajana Orlova nahrávku do protiútoku, z nějž vytěžil maximum. Z pravé strany vyslal prudký projektil na zadní tyč, v pokleku Thompsona objevil mezeru mezi lapačkou a betonem. Asistence: Dmitrij Orlov a Conor Sheary.
     
    48:16
    Brejk také na druhé straně! I Chandler Stephenson útočil na svou druhou trefu v zápase, ale po bekhendové kličce nezvládl přehodit Samsonovův levý beton.
     
    47:44
    Naopak zaváhala domácí defenziva při úniku Alexandra Ovečkina! Ruský ostrostřelec místo blafáku volil zakončení forhendem, Thompson zasáhl levým betonem!
    42:54 Chandler STEPHENSON - 3:2
     
    42:54
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    T-Mobile Arena šílí, protože domácí přetavili v gól přesilovou hru a poprvé v utkání se ujali vedení! Pacioretty nahazoval od pravého mantinelu na teč a byl to CHANDLER STEPHENSON, kdo šikovně nasměroval kus černé gumy do protipohybu brankáře. Asistence: Max Pacioretty a Alex Pietrangelo.
     
    42:32
    Dočkáme se obratu? Na trestnou lavici putuje hostující útočník Nic Dowd, ve vlastním obranném pásmu podrazil Janmarka, který je po nepříjemném zásahu puku do obličeje z druhé třetiny naštěstí v pořádku.
    42:05 Jevgenij DADONOV - 2:2
     
    42:05
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Caps přesilovku nevyužili, domácí krátce poté vrací stav do vyrovnané podoby! Po pravé straně najel do útočného pásma JEVGENIJ DADONOV. Třiatřicetiletý rodák z Čeljabinsku volil střelu zápěstím na přední tyč, Samsonovovi puk propadl za záda pod lapačkou. Asistence: Shea Theodore.
     
    38:57
    Jako dar z nebes přišel pro Washington nedovolený zákrok Jevgenije Dadonova, jenž si háčkem pomohl proti Wilsonovi. Hosté tak místo udržení náskoku mohou pomýšlet na jeho navýšení.
     
    38:00
    Velkou šancí na vyrovnání pohrdl William Karlsson. Švédský útočník dostal zpoza brány nahrávku před Samsonova, jehož z bezprostřední blízkosti neprostřelil, Stone pak čekal na vypadnuvší kotouč bez úspěchu.
    22:57 Alexandr OVEČKIN - 1:2
     
    22:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče Lavioletteho střílí gól, který zcela jistě budě platit! Ruští útočníci si vyměnili role, když Kuzněcov přihrál z pravého kruhu do levého ALEXANDRU OVEČKINOVI a třetí nejlepší střelec NHL všech dob prostřelil marně se přesunujícího gólmana pokusem na bližší tyč. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Marcus Johansson.
     
    20:40
    První přesilovou hru střetnutí si zahrají hokejisté Vegas. Na trestnou lavici již usedl Garnet Hathaway, jenž se v předbrankovém prostoru Caps provinil podrážením proti Huttonovi.
     
    20:01
    Domácí celek do druhé třetiny nastoupil s novým maskovaným mužem! Robina Lehnera zřejmě vyřadil ze hry zdravotní problém, protože rozhodně nechytal tak zle, že by musel být vystřídán. Místo švédského gólmana nyní evidujeme v brankovišti Golden Knights Logana Thompsona.
     
    15:30
    Ale pozor! Domácí kouč Peter DeBoer si vzal coach challenge a členové realizačního týmu Vegas odvedli skvělou práci, protože Tom Wilson se skutečně nacházel v ofsajdu, takže gól neplatí!
    15:30 Gól Carlsona neplatil pro ofsajd
     
    15:30
    Parádní kombinace, hosté jsou zase o krok napřed! Ovečkin přenesl hru zleva doprava na Kuzněcova, ten nezištně vrátil kotouč na střed JOHANU CARLSONOVI a hostující obránce nasměroval ránu k volnému prostoru u pravé Lehnerovy tyčky.
    13:51 Alec MARTINEZ - 1:1
     
    13:51
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno a začínáme tak prakticky od nuly! Whitecloud posunul po modré čáře touš na ALECA MARTINEZE, který si druhý gól v sezóně pošetřil na důležitý okamžik! Samsonov na jeho nahození přes Karlssona s Schultzem neviděl, reagoval příliš pozdě a puk mu propadl mezi betony. Asistence: Zach Whitecloud a Mattias Janmark.
    06:18 Jevgenij KUZNĚCOV - 0:1
     
    06:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Stalo se přesně to, čemu Vegas chtěli zabránit, Washington se ujímá vedení a Golden Knights mají k play-off zase o něco dál! Ovečkin vypálil kousek za levým kruhem a Lehner pustil kotouč za sebe. Ten pomalu poskakoval kolem brankové čáry, za ni mu pomohl JEVGENIJ KUZNĚCOV. Asistence: Alexandr Ovečkin a Nick Jensen.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 14. Martinez (Whitecloud, Janmark), 43. Dadonov (Theodore), 43. Stephenson (Pacioretty, Pietrangelo), 63. Theodore (Dadonov, W. Karlsson) – 7. Kuzněcov (Ovečkin, Nick Jensen), 23. Ovečkin (Kuzněcov, Marcus Johansson), 54. Ovečkin (D. Orlov, Sheary)


    Vegas Golden Knights: Lehner (21. Lo. Thompson) – Theodore, McNabb, Pietrangelo (A), B. Hutton, Whitecloud, Martinez (A) – Mark Stone (C), Eichel, Marchessault – Dadonov, Stephenson, Pacioretty – Amadio, Janmark, W. Karlsson – Kolesar, N. Roy, Leschyshyn.
    Trenér: Peter DeBoer

    Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, T. van Riemsdyk – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Sheary, Bäckström (A), Marcus Johansson – Oshie, Eller, Mantha – Hathaway, N. Dowd, Johan Larsson.
    Trenér: Peter Laviolette

    Rozhodčí: Luxmore, L'Ecuyer – Brisebois, Knorr

    Diváci: 18 240
    bahis siteleri