Montreal – Philadelphia 3:6 (kon.) | New Jersey – Buffalo 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Boston 4:0 (kon.)
Florida – Detroit 5:2 (kon.) | Carolina – Winnipeg 4:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 3:6 (kon.)
Minnesota – Vancouver 6:3 (kon.) | Tampa – Toronto 8:1 (kon.) | Calgary – Dallas 4:2 (kon.)
Los Angeles – Chicago 4:1 (kon.) | San Jose – St. Louis 1:3 (kon.)
konec
Minnesota Wild
6:3 (0:0, 3:3, 3:0)
Vancouver Canucks
Pátek 22.04.2022, 02:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:47 Ryan HARTMAN - 6:3
     
    58:47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Znovu zaúřadovala první útočná formace. Po zisku kotouče ve vlastním pásmu se poměrně rychle dostal RYAN HARTMAN před prázdnou branku a neměl problém přidat další gól. Asistence: Kirill Kaprizov a Mats Zuccarello.
    58:05 Kirill KAPRIZOV - 5:3
     
    58:05
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Zřejmě je rozhodnuto! V rohu útočného pásma vybojoval kotouč pro domácí Zuccarello, který ho předal Hartmanovi, jenž jemným dotekem ještě vylepšil pozici pro KIRILLA KAPRIZOVA a ten nepříjemnou ránou mezi betony překonal Demka. Asistence: Ryan Hartman a Mats Zuccarello.
    52:17 Kevin FIALA - 4:3
     
    52:17
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Parádní individuálně práce od domácího útočníka. KEVIN FIALA podržel kotouč v útočném pásmu, obkroužil branku hostů, vytvořil si tím prostor pro zakončení a střelou nad lapačku překonal Demka. Asistence: Jonas Brodin, Frederick Gaudreau.
    38:36 Mats ZUCCARELLO - 3:3
     
    38:36
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Potřetí v zápase je vyrovnáno! Skvěle to sehrála první útočná formace, Kaprizov přenechal kotouč do jízdy na hranici kruhu, kde si ho převzal MATS ZUCCARELLO, jenž střelou nad beton překonal Demka. Asistence: Kirill Kaprizov a Jon Merrill.
    36:09 Elias PETTERSSON - 2:3
     
    36:09
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Bleskový útok po pravé straně vedl Garland, který se dostal do zakončení, ale Talbota nepřekonal. Jenže na dorážku byl velmi dobře postavený ELIAS PETTERSSON, který druhou brankou v dnešním zápase posílá poprvé Canucks do vedení. Asistence: Conor Garland a Travis Dermott.
    29:22 Matthew HIGHMORE - 2:2
     
    29:22
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Ve vlastním pásmu udělal obrovskou chybu Spurgeon, kterému utekl kotouč přesně do jízdy soupeři. MATTHEW HIGHMORE využil své rychlosti, dostal se před Talbota a překonal ho a máme opět srovnáno. Bez asistence.
    27:10 Jared SPURGEON - 2:1
     
    27:10
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Dlouho nic a najednou se s brankami roztrhl pytel. Po výměně kotouče nad hranicí kruhů zkusil využít zhoršený výhled brankáře Canucks JARED SPURGEON a trefil se přesně do volného místa. Asistence: Brandon Duhaime a Jacob Middleton.
    25:31 Elias PETTERSSON - 1:1
     
    25:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vedení domácí dlouho nevydrželo, protože přesnou přihrávku vyslal zpoza branky Garland mezi kruhy, kde se o její zužitkování ránou mezi betony postaral ELIAS PETTERSSON. Asistence: Conor Garland a Brock Boeser.
    24:53 Kevin FIALA - 1:0
     
    24:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Kdo jiný by mohl otevřít skóre. Domácí se dostali do přečíslení dva na nikoho, což dokázal přesnou ránou z první využít KEVIN FIALA. Asistence: Frédérick Gaudreau a Matthew Boldy.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 25. K. Fiala (F. Gaudreau, Boldy), 28. Spurgeon (Duhaime, J. Middleton), 39. Zuccarello (Kaprizov, Merrill), 53. K. Fiala (J. Brodin, F. Gaudreau), 59. Kaprizov (Hartman, Zuccarello), 59. Hartman (Kaprizov, Zuccarello) – 26. Elias Pettersson (Garland, Boeser), 30. Highmore, 37. Elias Pettersson (Garland, Dermott)


    Minnesota Wild: C. Talbot (M.-A. Fleury) – J. Middleton, Spurgeon, J. Brodin, D. Kulikov, Merrill, Goligoski – Kaprizov, Hartman, Zuccarello – K. Fiala, F. Gaudreau, Boldy – Deslauriers, J. Eriksson Ek, Bjugstad – Duhaime, Dewar, Chaffee.
    Trenér: Dean Evason

    Vancouver Canucks: Demko (S. Martin) – Q. Hughes, L. Schenn, Ekman-Larsson, T. Myers, B. Hunt, Dermott – Podkolzin, J. T. Miller, Chiasson – Garland, Elias Pettersson, Boeser – Highmore, Lammikko, Lockwood – Dickinson, B. Richardson, Dries.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: Nicholson, Lee – Pancich, Smith

    Diváci: 17 894
    bahis siteleri