Tampa – Nashville 6:2 (kon.) | Florida – Toronto 3:2 (po pr.) | Ottawa – Montreal 6:4 (kon.)
San Jose – Chicago 4:1 (kon.) | Dallas – Seattle 3:2 (kon.) | Arizona – St. Louis 4:5 (po pr.)
Calgary – Vancouver 6:3 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 4:2 (kon.) | Columbus – Edmonton 5:2 (kon.)
NY Islanders – Carolina 2:5 (kon.) | New Jersey – Detroit 0:3 (kon.) | Philadelphia – Pittsburgh 4:1 (kon.)
konec
New York Islanders
2:5 (1:2, 1:0, 0:3)
Carolina Hurricanes
Neděle 24.04.2022, 19:08 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Po závěrečné siréně ještě došlo k potyčce ve středním pásmu. Rozhodčí situaci uklidnili poměrně rychle, hokejisté v bílých dresech už hromadně jedou slavit vítězství s gólmanem Kočetkovem. Pozápasové dvě minuty dostali Ross Johnston za krosček a Max Domi za hrubost.
    58:50 Brendan SMITH - 2:5
     
    58:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Ostrované zkusili powerplay ještě jednou, i napodruhé museli skousnout inkasovaný gól. Křižnou přihrávku zachytil BRENDAN SMITH, vzápětí zacílil do prázdné brány neomylně prakticky přes celé kluziště. Bez asistence.
    57:53 Jesper FAST - 2:4
     
    57:53
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Domácí kouč Trotz odvolal Varlamova, aniž by Isles získali pevné postavení v útočné třetině. Jordan Staal od pravého mantinelu posunul touš do středního pásma na JESPERA FASTA, jemuž zamíření do odkryté klece soupeře nedělalo vážnější problémy. Asistence: Jordan Staal.
     
    48:50
    Jednu přesilovku Isles využili, podaří se jim stejný počin zopakovat i podruhé? Za katr zamířil Jordan Martinook, Barzalovi zamezil v nadějném zakončení hákováním.
    45:40 Max DOMI - 2:3
     
    45:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    MAX DOMI načíná druhou desítku vstřelených gólů v sezóně a přibližuje Hurikány zisku dvou bodů! Nikým neatakován si před bránou počkal na pas zpoza zařízení od Teräväinena, aby ve finále akce vystřelil forhendem z první neomylně do pravého horního rohu, gólman byl bez šance. Asistence: Teuvo Teräväinen a Jordan Martinook.
    35:27 Ryan PULOCK - 2:2
     
    35:27
    Islanders právě vstřelili branku!
    Byť se přesilovka nedařila podle představ, tak v ní nakonec přeci jen padl gól! A postaral se o něj RYAN PULOCK. Obránce nejprve tělem odtlačil Nečase, aby dojel až do pravého kruhu, odkud vypálil švihem na přední tyč, Kočetkovovi puk proletěl do sítě vedle levé ruky. Asistence: Josh Bailey a Kieffer Bellows.
     
    33:43
    Hurikáni jdou do čtyř. Fauloval Anthony DeAngelo, elitní obránce Caroliny držel Kiefera Bellowse u levého mantinelu zkrátka příliš dlouho a rozhodčí si tohoto faktu byli vědomi.
     
    32:57
    Obrovská komplikace pro Carolinu. Zraněná je jednička Frederik Andersen a nyní se zranila i dvojka v podobě Anttiho Raanty. To není takový problém pro dnešní zápas, ale spíše pro blížící se play-off. Do brány míří Pjotr Kočetkov, ten si přitom svůj debut odbyl teprve včera proti Ďáblům z New Jersey.
     
    26:03
    Premiérová přesilovka čeká na Ostrovany z New Yorku. Na lavici hanby usedl obránce Caroliny Brady Skjei, jenž zabránil Nelsonovi v zakončení jen za cenu sekání.
    18:25 Ross JOHNSTON - 1:2
     
    18:25
    Islanders právě vstřelili branku!
    Gól do šatny by mohl Ostrovany pořádně nakopnout! rána zápěstím Raantovi propadla mezi betony a kotouč odskákal vedle levé tyčky. Z otočky vracel do ohně Matt Martin byl to ROSS JOHNSTON, kdo pohotově usměrnil touš za brankovou čáru. Asistence: Matt Martin a Casey Cizikas.
     
    13:08
    Mimo hlavního dění hry došlo k potyčce mezi Zdenem Chárou a Maxem Domim. Vše odstartovalo seknutí hostujícího útočníka, které si slovenský zadák nenechal líbit a na soupeře se vrhnul, za což dostal trest za hrubost, Domi za již zmíněné sekání.
    08:09 Seth JARVIS - 0:2
     
    08:09
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilovka využita, svěřenci kouče Brind'Amoura udělali další důležitý krok směrem k vítězství. Svečnikov přihrál před bránu SETHU JERVISOVI, jenž se osamocen otočil na malém prostoru čelem k soupeřově svatyni a forhendem zacílil nad levé Varlamovovo rameno. Asistence: Andrej Svečnikov a Sebastian Aho.
     
    07:16
    První přesilovou hru zápasu si zahraje Carolina. Menší dvouminutový trest za hákování si vysloužil Kyle Palmieri, provinil se proti DeAngelovi.
    02:25 Derek STEPAN - 0:1
     
    02:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    Obrovská hrubka Dobsona znamená vedoucí gól Canes! Domácí zadák se jakožto poslední hráč nechal obrat DEREKEM STEPANEM, který neotálel a z první propálil překvapeného Varlamova mezi betony. Bez asistence.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 19. Ross Johnston (M. Martin, Cizikas), 36. Pulock (Bailey, Bellows) – 3. Stepan, 9. Jarvis (A. Svečnikov, Aho), 46. Domi (T. Teräväinen, Martinook), 58. Fast (J. Staal), 59. Brendan Smith


    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Pulock, Pelech, Dobson, Chára, Greene, Aho – Bailey (A), Nelson (A), Bellows – Palmieri, Barzal, Parise – A. Lee (C), Koivula, Wahlstrom – Ross Johnston, Cizikas, M. Martin.
    Trenér: Barry Trotz

    Carolina Hurricanes: Raanta (33. P. Kočetkov) – A. DeAngelo, Slavin (A), Pesce, Skjei, Bear, Brendan Smith – Jarvis, Aho, T. Teräväinen – Martinook (A), Domi, A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Niederreiter – M. Nečas, Stepan, Lorentz.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Rozhodčí: Syvret, Hebert – Kelly, Berg

    Diváci: 15 945
    bahis siteleri