FKM Vysočina Jihlava – Znojmo 0:3 (kon.) | Blansko – Zlínsko 1:1 (kon.) | Uničov – Uh. Brod 4:1 (kon.)
Vel. Meziříčí – Olomouc B 0:1 (kon.) | Zlín B – Slovácko B 0:1 (kon.)
konec
FC Zlín B
0:1 (0:0)
1.FC Slovácko B
Neděle 24.04.2022, 10:30 • Zlín - Vršava • Moravskoslezská fotbalová liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Pro dnešek je to tedy ode mě vše. Doufám, že se Vám přenos líbil a zároveň věřím v další společně shledání. Víkend ještě neskončil, proto doporučuji svůj den obohatit nějakým dalším sportovním utkáním. Od klávesnice se loučí Adam Sedlák. Napočtenou. (12:35:23)
     
    Dnešní utkání je u konce! Rezerva Slovácka si po parádním druhém poločase připisuje další klíčové vítězství. První půle je u konce. Nutno si říci, že i když jsme nebyli svědky nějakého závratného fotbalu, tak jsme se docela bavili. Sice k vidění nebyla žádná branka, ovšem šancí bylo poměrně hodně, a to spíše na straně domácích. Ti byli jednoznačně lepším týmem, ale brankář Oliver Velich zatím chytá s opravdu velkým přehledem. Vylámali se na něm zuby, jak Adam Číž, tak i třeba Lukáš Bobčík, tedy nejlepší střelci týmu. Druhá pětačtyřiceti minutovka nám nabídla určitě horší fotbal, než tomu bylo v té první. Nicméně viděli jsme jedinou branku zápasu. O tu se postaral David Kratochvíla, jenž si pohrál s obranou soupeře a následně velmi přesně zakončil. Obuváři se snažili, ovšem v brance hostí Oliver Velich byl velmi jistý a pozorný. Hráči z Uherského Hradiště si tedy připisují tři body a odpoledne budou určitě držet palce svému áčku. To se totiž představí v Plzni.
     
    Dnešní utkání sledovalo 125 diváků.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Dost možná poslední šance na vyrovnání je nevyužita! Lukáš Bobčík čepoval svůj centr velmi ostře, ovšem do špatných míst. Na brankáře Olivera Velicha se tedy snesl tento centr zcela přímo do rukavic. O výsledku je pravděpodobně rozhodnuto.
     
    90+2
    Po srážce ve středovém kruhu je hra přerušena hlavním rozhodčím Ondřejem Volkem. V hlavičkovém souboji to schytal domácí Bobčík a hostující Pernica, neboť do sebe narazili hlavami.
     
    90+1
    Marek Polášek se dostal po velmi vyčerpávajícím sprintu až do šance, ovšem jeho úmysl dokázal vystihnout Filip Jura, jenž donutil tohoto forvarda celou akci zbrzdit
     
    90
    Ševci si po delší době vypracovali poměrně solidní šanci. Na pravé straně se obranou prosmýkl Lukáš Bobčík, který svým centrem našel Simona Chwaszcze, jemuž se ale nakonec nepodařilo v tísni zakončit.
     
    88
    Marek Polášek se dostal po velmi vyčerpávajícím sprintu až do šance, ovšem jeho úmysl dokázal vystihnout Filip Jura, jenž donutil tohoto forvarda celou akci zbrzdit.
     
    87
    Obrázek hry se stále nemění. Hosté jsou nepochopitelně zataženi v hlubokém bloku, a tak je jasné že do hry se v nejbližší době určitě jen tak nedostanou.
     
    85
    Zlínští se aktuálně nikam neženou, jelikož soupeř je vůbec nenapadá na obranné polovině. Na rozehrávku tedy mají opravdu hodně času.
     
    84
    Nadějnou přihrávku za obranu na Tomáše Vincoura dokázal na poslední chvíli zneškodnit obranným skluzem Tobiáš Slovák, který zabránil tak jakémukoliv nebezpečí pro jeho tým.
     
    83
    Domácí se aktuálně trochu stáhli směrem do defenzívy, aby trochu pošetřili síly, které rozhodně budou více potřebovat v nacházejících částí tohoto klání.
     
    81
    Dlouhou nahrávkou hledal Koryčan kohokoliv ze svých spoluhráčů, ovšem pouze tvrdě narazil. Při provádění kopu ho tvrdě došlápl Bobčík. Hlavní arbitr tedy pohotově odpískal faul.
     
    79
    Jiří Pafka si s velkým přehledem pohlídal Pernicu, který se snažil o prodloužení míče, ovšem právě skotský obránce mu to nedovolil. Domácí budou rozehrávat autové vhazování.
     
    78
    Patrik Hellebrand se propracoval do další slibné příležitosti. Z otočky ale pouze opět natrefil jen brankáře Olivera Velicha, který stále prokazuje, jak důležitým hráčem pro svůj tým je.
     
    77
    Teď budeme svědky nebezpečného standartní situace, protože při svém úniku byl Adam Číž zfaulován. Volný kop navíc rozehraje právě tento hráč s číslem jedenáct.
     
    76
    Ševci se svým tlakem vůbec nepolevují, naopak si stále bezpečně drží míč na kopačkách, a to při útočné polovině. Jejich soupeř je totiž zatáhnut v hlubokém bloku.
     
    75
    Domácí se aktuálně trochu stáhli směrem do defenzívy, aby trochu pošetřili síly, které rozhodně budou více potřebovat v nacházejících částí tohoto klání.

    Adam Sedlák

    Branky: 71. Kratochvíla

    Karty:   45. Hellebrand (ZLB), 68. Kulíšek (ZLB), 74. Bobčík (ZLB) – 33. Porč (SOB)


    FC Zlín B: Šiška – Jura (76. Mach), Slovák, Hellebrand (76. Pobořil), Kulíšek (76. Chrudina) – Pafka, Bobčík, Číž, Hrdlička – Chwaszcz, Kolář
    Náhradníci: Bachůrek – Mach, Mlýnek V., Mlýnek M., Uhřík, Pobořil, Chrudina

    Trenér: Martin Juřička

    1.FC Slovácko B: Velich – Porč, Bartoš, Pak (85. Yohanna), Kratochvíla – Juroška, Pernica, Vincour (41. Gabriš) (C), Polášek, Kočí – Koryčan (83. Janečka)
    Náhradníci: Trčka – Gabriš, Janečka, Kraváček, Yohanna

    Trenér: Pavel Němčický

    Rozhodčí: Volek – Ogrodník, Poláek – Kubíček

    Diváci: 125
    bahis siteleri