Finsko – Lotyšsko 4:1 (kon.) | USA – Česko cz 6:2 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 6:2 (kon.)
Německo – Kanada 3:8 (kon.)
konec
USA
6:2 (0:1, 4:0, 2:1)
Česko
Neděle 24.04.2022, 15:30 • Fanatec Arena, Landshut • Mistrovství světa do 18 let • Skupina A
Partner:
     
    53:29
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané si berou zpět vedení o čtyři branky. Podnikli rychlou protiakci, McGroarty přihrával Luciusovi, tomu sice kotouč utekl, ale dostal se přesně zpátky ke kapitánovi RUTGERU MCGROARTOVI, který zblízka prostřelil Schnattingera. Asistence: Cruz Lucius a Charlie Stramel.
    52:35 Lukáš PLOS - 5:2
     
    52:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhá česká radost v zápase! LUKÁŠ PLOS ujel po levé straně, z kruhu pro vhazování vypálil zápěstím přesně ke vzdálenější tyčce. Otřel střelu o stejnou tyč jako Jiří Kulich při prvním gólu. Liberecký útočník tak koriguje skóre. Asistence: Tomáš Hamara.
    48:35 Logan COOLEY - 5:1
     
    48:35
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Už za čtyři sekundy se Američané prosadili a využívají druhou přesilovku. Po vhazování kotouč propadl k osamocenému LOGANOVI COOLEYMU, který sám proti Schnattingerovi nezaváhal. Trefil se přesně mezi betony. Asistence: Cutter Gauthier.
    32:37 Rutger MCGROARTY - 4:1
     
    32:37
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Americký tlak končí čtvrtým gólem. Unavená česká pětice už nedokázala se soupeři bruslit, čehož využil RUTGER MCGROARTY. Odstoupil si na pravý kruh a vyslal pěknou ránu zápěstím ke vzdálenější tyčce. Schnattinger se natahoval marně. Asistence: Devin Kaplan.
    28:56 Ryan LEONARD - 3:1
     
    28:56
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Stačilo třicet sekund a zápas je pravděpodobně rozhodnutý. RYAN LEONARD se u levého mantinelu zbavil bránícího Puchaly a z úhlu zkusil vypálit na bližší tyč, překvapil gólmana Schnattingera. Asistence: Lane Hutson.
    28:26 Jimmy SNUGGERUD - 2:1
     
    28:26
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané otáčejí skóre. Česká formace nestihla prostřídat a inkasuje. JIMMY SNUGGERUD dostal přihrávku na levý kruh, Hamara k němu nestihl přistoupit a útočník Spojených států střelou zápěstím vypálil přesně k levé tyčce nad Schnattingerův beton. Asistence: Logan Cooley a Cutter Gauthier.
    25:35 Isaac HOWARD - 1:1
     
    25:35
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané v přesilovce srovnávají! ISAAC HOWARD si vzal kotouč u levého mantinelu, nabral velkou rychlost a z pravé strany nečekaně vypálil. Gólman Schnattinger vůbec nic neviděl a na letící kotouč nijak nezareagoval. Puk prolétl do sítě k levé tyči. Asistence: Seamus Casey a Tyler Muszelik.
    12:01 Jiří KULICH - 0:1
     
    12:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Velké překvapení, český tým jde do vedení! Sám faulovaný JIŘÍ KULICH si vzal kotouč na trestné střílení, udělal oblouk a poté zápěstím vypálil přesně k pravé tyčce. Jen to cinklo. Třetí gól českého kapitána na turnaji. Bez asistence.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 26. I. Howard (Casey, Muszelik), 29. Snuggerud (Cooley, Gauthier), 29. Leonard (Hutson), 33. McGroarty (Kaplan), 49. Cooley (Gauthier), 54. McGroarty (Lucius, Stramel) – 13. Kulich (TS), 53. Plos (Hamara)


    USA: Muszelik (Augustine) – Hutson, Chesley (A), Duke, Casey, Powell, Leddy, Brzustewicz – Gauthier (A), Cooley, Snuggerud – I. Howard, Nazar, Brindley – McGroarty (C), Stramel, Lucius – Leonard, Spicer, Kaplan – Hejduk.
    Trenér: Adam Nightingale

    Česko: Schnattinger (Bizoň) – Hamara, Prčík (A), A. Čech (A), Tůma, Dvořák, F. Němec, Puchala – Bareš, Šapovaliv, Š. Slavíček – Šalé, Petr, Kulich (C) – Melovský, Becher, Gaspar – Plos, Sapoušek, M. Soukup.
    Trenér: Jakub Petr

    Rozhodčí: Magnusson (SWE), Palkovi (HUN) – Cattaneo (SUI), Nyqvist (SWE)

    Diváci: 1012
    bahis siteleri