Ottawa – New Jersey 5:4 (po pr.) | Tampa – Columbus 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Edmonton 1:5 (kon.)
Boston – Florida 4:2 (kon.) | NY Rangers – Carolina 3:4 (kon.) | Toronto – Detroit 3:0 (kon.)
Washington – NY Islanders 1:4 (kon.) | Nashville – Calgary 4:5 (po pr.) | Minnesota – Arizona 3:5 (kon.)
Dallas – Vegas 3:2 (1:0 po s.n.) | Colorado – St. Louis 5:3 (kon.) | Vancouver – Seattle 5:2 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:5 (kon.)
konec
Boston Bruins
4:2 (2:2, 1:0, 1:0)
Florida Panthers
Středa 27.04.2022, 01:08 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:55 Brad MARCHAND - 4:2
     
    56:55
    Bruins právě vstřelili branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! Barkov hrál pod tlakem pouze na hokejku Bergerona, jenž ve středním pásmu posunul touš doleva na BRADA MARCHANDA, tomu poslání hracího předmětu do odkryté klece Panterů nedělalo větší problémy. Asistence: Patrice Bergeron.
    24:59 Jake DEBRUSK - 3:2
     
    24:59
    Bruins právě vstřelili branku!
    Cassidyho družina je zase o krok napřed! Marchandovu překvapivou ránu zápěstím od pravého mantinelu Bobrovskij vyrazil jenom před sebe k JAKEU DEBRUSKOVI, pětadvacetiletý rodák z Edmontonu nasměroval forhendovou dorážku nechytatelně do pravého horního růžku. Asistence: Brad Marchand a Patrice Bergeron.
    19:59 Sam REINHART - 2:2
     
    19:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Svěřenci kouče Brunetteho to stihli, střílí gól čtyři desetiny před sirénou a vrací stav do vyrovnané podoby! Po zákroku Ullmarka zůstal kotouč nebezpečně blízko brány, z ostrého úhlu jej poslal za brankovou čáru pohotovou dorážkou SAM REINHART. Asistence: Claude Giroux a Anthony Duclair.
    16:24 Taylor HALL - 2:1
     
    16:24
    Bruins právě vstřelili branku!
    Fantastické střídání druhé útočné lajny Bruins, ta střílí druhý gól v rozmezí šesti vteřin! Opět byly k vidění zmatky v defenzivě Panthers. David Pastrňák poslal do úniku TAYLORA HALLA, ten vyzrál na Bobrovského ránou nad jeho levé rameno. Asistence: David Pastrňák.
    16:18 Erik HAULA - 1:1
     
    16:18
    Bruins právě vstřelili branku!
    Začínáme od znovu, je vyrovnáno! Velkou chybu udělal Gudas, když vyjel proti Hallovi, čímž odkryl celou pravou stranu. Přihrávku obdržel Pastrňák, který nesobecky přenesl hru na ERIKA HAULU, finský forvard z první propálil marně se přesunujícího Bobrovského. Asistence: David Pastrňák a Taylor Hall.
    08:00 Gustav FORSLING - 0:1
     
    08:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Početní převahu sice Panteři nevyužili, ale skórují jen pár vteřin poté! GUSTAV FORSLING neváhal a po zachycení kotouče kousek za levým kruhem vystřelil zápěstím na zadní tyč. A mohl se jet radovat, protože Ullmark přes Reinharta neviděl vůbec nic, kus černé gumy spatřil až v síti. Bez asistence.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 17. Haula (Pastrňák, T. Hall), 17. T. Hall (Pastrňák), 25. DeBrusk (B. Marchand, Bergeron), 57. B. Marchand (Bergeron) – 8. Forsling, 20. S. Reinhart (Giroux, Duclair)


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy, H. Lindholm, Carlo, Grzelcyk, Clifton, Forbort – DeBrusk, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Pastrňák (A), Haula, T. Hall – Craig Smith, Coyle, Frederic – Lazar, T. Nosek, N. Foligno.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Weegar, Chiarot, Montour, Forsling, Gudas, Hägg – Giroux, Barkov (C), Verhaeghe – Duclair, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, A. Lundell, Acciari – Hörnqvist (A), Luostarinen, J. Thornton.
    Trenér: Andrew Brunette

    Rozhodčí: Pollock, Hanson – Barton, Alphonso

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri