Ottawa – New Jersey 5:4 (po pr.) | Tampa – Columbus 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Edmonton 1:5 (kon.)
Boston – Florida 4:2 (kon.) | NY Rangers – Carolina 3:4 (kon.) | Toronto – Detroit 3:0 (kon.)
Washington – NY Islanders 1:4 (kon.) | Nashville – Calgary 4:5 (po pr.) | Minnesota – Arizona 3:5 (kon.)
Dallas – Vegas 3:2 (1:0 po s.n.) | Colorado – St. Louis 5:3 (kon.) | Vancouver – Seattle 5:2 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:5 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
Columbus Blue Jackets
Středa 27.04.2022, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:53 Ondřej PALÁT - 4:1
     
    54:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    Pally rozhoduje! Kučerov s kotoučem stál za brankou Columbusu a nikdo ho nenapadal. Najednou rychle vyjel, poslal krásný bekhendový pas před branku, kam si sjel ONDŘEJ PALÁT, který z první dokázal kotouč dostat přímo do pravé šibenice. To byla opravdu nádherná akce, která navíc už asi definitivně potvrzuje dnešní vítězství Tampy Bay. Asistence: Nikita Kučerov a Steven Stamkos.
    27:29 Steven STAMKOS - 3:1
     
    27:29
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning jdou do dvoubrankového vedení! Opět se dokázal prosadit STEVEN STAMKOS, a to po přihrávce Kučerova. Spolupráce těchto dvou borců je dnes opravdu fantastická. Kapitán Tampy dokázal z pravého kruhu vypálit i zpoza obránce a našel díru mezi betony Elvise Merzlikinse. Asistence: Nikita Kučerov.
    16:47 Steven STAMKOS - 2:1
     
    16:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    Stammer opět udeřil přímo ze své kanceláře, kterou má zřízenou na levém kruhu! Po pasu od Kučerova si klasicky přiklekl a vypálil z první. Lotyšský gólman ve službách Columbusu proti této dělovce neměl šanci. STEVEN STAMKOS. Asistence: Nikita Kučerov a Victor Hedman.
    02:59 Oliver BJORKSTRAND - 1:1
     
    02:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to bylo velmi rychlé srovnání! Columbus využil přesilovkou hru. Byla to velmi krásná kombinace, po které černou pryž dostal na levý kruh OLIVER BJORKSTRAND a propálil Vasilevského u bližší tyče. Asistence: Jack Roslovic a Zach Werenski.
    01:37 Nikita KUČEROV - 1:0
     
    01:37
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts odšpuntovali skóre velmi brzo! NIKITA KUČEROV dostal kotouč na střed před mezikruží a parádní ránou poslal kotouč za Merzlikinse, který se za ním jen bezmocně ohlédl. Asistence: Steven Stamkos a Nick Paul.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 2. Kučerov (Stamkos, Paul), 17. Stamkos (Kučerov, Hedman), 28. Stamkos (Kučerov), 55. Palát (Kučerov, Stamkos) – 3. Bjorkstrand (Roslovic, Werenski)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (B. Elliott) – Černák, Hedman, C. Foote, McDonagh, Bogosian, Sergačjov – Kučerov, Stamkos, Palát – Colton, B. Point, N. Paul – Hagel, Cirelli, Killorn – Perry, Bellemare, Maroon.
    Trenér: J. Cooper

    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Bérubé) – Peeke, Werenski, Blankenburg, Gavrikov, Bean, Kukan – J. Voráček, Roslovic, Nyquist – O. Bjorkstrand, Sillinger, Činachov – Bemström, Danforth, E. Robinson – Meyer, B. Gaunce, Johnson.
    Trenér: B. Larsen

    Rozhodčí: G. Hebert, B. Halkidis – K. Murchison, M. MacPherson
    bahis siteleri