Sevilla – Cádiz 1:1 (kon.)
konec
Sevilla FC
1:1 (1:0)
Cádiz CF
Pátek 29.04.2022, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný páteční večer. Vítám vás při sledování předehrávky 34. kola španělské LaLigy, u zápasu mezi Sevillou a Cádizem.
     
    Sevilla FC

    Fotbalisté Sevilly mají jasný cíl, a sice kvalifikovat se do příštího ročníku Ligy mistrů. Zatím to s nimi vypadá dobře, protože se nachází na třetí příčce a za Barcelonou jsou pouze o skóre, na pátý Betis disponují pětibodovým náskokem. Svěřenci kouče Lopeteguie po čtyři zápasy střídají vítězství s porážkou, a jelikož naposledy zvítězili 3:2 v Levante, tak by tuto sérii určitě chtěli přerušit a vyhrát podruhé za sebou. Nejlepším střelcem týmu je Rafa Mir s dvanácti góly.
     
    Cádiz CF

    Cádiz řeší úplně jiné starosti, a to ty záchranářské. Zatím je mimo sestupové pásmo, avšak všechno se může promíchat během víkendu, protože náskok na osmnáctou Granadu čítá jediný bod, na Levante s Alavésem už je náskok šestibodový. Sergiova družina nenavázala na parádní úspěch v podobě vítězství 1:0 na Camp Nou a o víkendu doma padla v přestřelce s Athleticem Bilbao 2:3. Střelecké produktivitě mužstva vévodí Álvaro Negredo s devíti trefami.
     
    Úvodní sestavy:

    Sevilla FC: Búnú – Navas (C), Koundé, Carlos, Acuňa – Jordán, Rakitić – Lamela, Al. Gómez, Ocampos – Nasírí.
    Náhradníci: J. Díaz, Dmitrović – Augustinsson, Corona, L. Cruz, Delaney, Munír, Gudelj, Montiel, I. Romero, Salas, Ó. Torres.
    Trenér: Julen Lopetegui

    Cádiz CF: Ledesma – Akapo, L. Hernández, Fali, Espino – Jönsson, Mari (C) – Alejo, Ál. Fernández, Sobrino – Lucas Pérez.
    Náhradníci: D. Gil – Alarcón, Arzamendia, Cala, Carcelén, Chust, Idrissi, A. Lozano, Negredo, Perea, San Emeterio, Salvi.
    Trenér: Sergio

    Rozhodčí: Sánchez – Cabañero, Gallego.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních bílých dresech. Také hosté pro dnešní předehrávku vsadili na klasiku, oblékli dresy barvy žluté.
     
    3
    S malou domů si Jásín Búnú poradil, byť musel vyběhnout daleko z pokutového území. Kolem Péreze posunul balón na Julese Koundého.
     
    4
    Už první minuty naznačují, jakým směrem se bude utkání vyvíjet. Domácí na balónu s jasným cílem vyzrát na početnou defenzivní řadu soupeře.
     
    5
    Do pokutového území Cádizu si naběhl Joan Jordán. Na balón čekal marně. Sice na něj z kopačky Navase směřoval, ale těsně před ním zakročil Fali.
     
    6
    Standardku v podobě rohového kopu vybojoval Lucas Ocampos. U pravé lajny šikovně nastřelil Joseého Mariho, ten již kulatý nesmysl ve hře neudržel.
     
    7
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Lepší vstup do utkání si favorit přát nemohl! Exekuce rohového kopu se chopil Rakitić, jenž balón nasměroval do míst, kde se pohyboval JÚSUF NASÍRÍ. Hostující gólman Ledesma jen smutně sledoval, jak se hrací předmět po hlavičce marockého útočníka odráží od levé tyčky za jeho záda.
     
    9
    S rychlou odpovědí chtěl přispěchat Carlos Akapo. Na pravém křídle dlouho váhal s přihrávkou, aby nakonec míč posunul do ofsajdu na Péreze.
     
    10
    Mizernou rozehrávku Faliho zachytil Lucas Ocampos, který ve skluzu napálil Joseého Mariho do pravé ruky. Slibný volný přímý kop pro Sevillu.
     
    11
    Místo očekávané rozehrávky Ivana Rakitiće se do balónu opřel Diego Carlos. Balónu dal pořádnou razanci, nicméně míč neposlal přes tříčlennou zeď.
     
    12
    Přetažený centr zleva Iván Alejo sklepl pod sebe na Jense Jönssona. Hostující středopolař neváhal a pálil z první, zasáhl blokujícího Rakitiće.
     
    13
    Riskoval zranění, přesto Luis Hernández šel do skluzu a místo rohu měli domácí aut. Érik Lamela jej rychle vhodil do otevřené obrany soupeře na Jordána, ten pokusem doprostřed brány na Ledesmu nevyzrál.
     
    14
    Rychle na druhou stranu. Álex Fernández si srovnal kulatý nesmysl na pravačku a nasměroval ho do vnitra pokutového území, Jesús Navas odvrátil balón na roh.
     
    15
    Ani nevěděl jak, ale Fali zakončoval. Zády k soupeřově bráně se mu míč odrazil od zad vysoko nad svatyně Jásína Búnúa, ten tak na svůj první zákrok stále čeká.
     
    16
    Lucas Ocampos v hlavičkovém souboji předčil Álexe Fernándeze. Balón zahrál pod sebe na Ivana Rakitiće, tvrdý projektil z halfvoleje nemířil mezi tři tyče.
     
    17
    První žlutou kartu střetnutí obdržel Jens Jönsson. Tak dlouho držel Alejandra Gómeze za dres, až soka nakonec stáhl k zemi. Arbitr Sánchez neměl jinou možnost.
     
    18
    Druhý rohový kop Sevilly úspěchem neskončil. Diego Carlos na přední tyči prodlužoval za sebe, v klíčovém souboji pak Fali přeskočila Koundého.
     
    19
    Alejandro Gómez kousek za velkým pokutovým územím konkurenta dlouho váhal. Ve finále volil nahrávku k pravé lajně k Navasovi, jeho centr měl k úspěchu hodně daleko.
     
    20
    Další akce Sevilly zprava. Všichni očekávali centr Érika Lamely na střed, avšak Argentine poslal střílený balón do brány, Jeremías Ledesma udržel hrací předmět před brankovou čárou.
     
    21
    Centr od rohového praporku pohlídal Jásín Búnú, jenže pouze boxoval před sebe a marocký gólman měl štěstí, že Álex Fernández následně napálil před sebou stojícího Koundého.
     
    22
    A další roh Cádizu, po němž hlavou zakončoval Fali. Jásín Búnú tentokráte zůstal na brankové čáře a sledoval, jak balón letí vysoko nad horní tyčku.
     
    23
    Skoro to vypadá, jako kdyby Cádiz inkasovaný gól nakopl. Fotbalisté ve žlutých dresech jsou výrazně aktivnějším týmem, na inkasovaný gól zatím čekají marně.
     
    24
    Kličkovaná Ivána Aleja u pravé lajny neměla dlouhého trvání. Vyzval k souboji jeden na jednoho Marcose Acuňu, uspěl domácí bek.
     
    25
    V akci znovu Iván Alejo, ani v tomto případě na sebe neupozornil v pozitivním světle. Zezadu nekompromisně podrazil Navase, vyvázl s ústním varováním.
     
    26
    Ze střední vzdálenosti natáhl ke střele Érik Lamela. Následně se svým spoluhráčům omluvil, protože jeho pokus nebyl dobrý, skončil přímo v rukavicích Ledesmy.
     
    27
    Lucas Ocampos zazmatkoval a v protiútoku poslal Júsufovi Nasírímu takovou nahrávku, kterou autor zatím jediného gólu neměl šanci dostihnout na hrací ploše.
     
    28
    Fantastický Jásín Búnú! Od Rubéna Sobrina se míč odrazil na penaltu k Lucasi Pérezovi, který vystřelil razantně k pravé tyči. Marocký gólman ukázal perfektní reflexy a pravou rukou balón vytěsnil nad břevno!
     
    29
    Na polovině hřiště si Ivan Rakitić pomohl k balónu jen za cenu faulu. Sice se natlačil před Josého Mariho, ale zcela evidentně si přitom pomohl rukama.
     
    30
    Tlak Cádizu pokračuje. Hosté měli k dispozici další rohový kop, nicméně standardky dnes hostům zatím nevychází, i tuto domácí ubránili bez větších problémů.
     
    31
    Pohybem si řekl o míč za obranu Lucas Ocampos. Joan Jordán jej našel, jenže Argentinec vzápětí vůbec nezvládl zpracování, výsledkem je autové vhazování pro hosty.
     
    32
    Tvrdě dohraný Iván Alejo skončil na zemi s bolestivým výkřikem po důrazném odehrání od Ocampose. Pomezního neobměkčil, ten nařídil pouze rohový kop pro hosty.
     
    33
    Álex Fernández rozehrál roh na krátkou vzdálenost. José Mari měl pak jasný cíl, a sice kroutit kulatý nesmysl směrem do brány, rozvlnil však jenom boční síť.
     
    34
    Na trávníku skončil Fali poté, co ho loktem zasáhl do levého ucha Júsuf Nasírí. Zdá se, že arbitr Sánchez ještě bude s videorozhodčím konzultovat, zda nenařídit penaltu.
     
    35
    Konzultace byla rychlá, pokračuje se ve hře bez nařízení pokutového kopu. Sánchez obnovil hru hozením míče pod nohy Nasírího, hraje Sevilla.
     
    36
    Lucas Ocampos si nejprve narazil s Marcosem Acuňou, aby vzápětí středem posunul míč na Joana Jordána, tomu nevyšla klička proti Marimu.
     
    37
    Útočný faul vrací balón do držení Cádizu. Alejandro Gómez dohrál Álexe Férnandeze. Sice jako první zasáhl balón, jenže pak i došlápl na nohu protihráče, o faulu tedy nebylo pochyb.
     
    38
    Jeremías Ledesma měl obrovské štěstí, že povedený projektil z pravačky Ocampose směřoval o středu brány. Hostující gólman ve výskoku vyrazil míč pravou rukou.
     
    39
    Zakončení i na druhé straně. Balón si v rychlosti připravil Rubén Sobrino, pravačkou vypálil z lehkého záklonu výrazně vedle levé tyče.
     
    40
    Alfonso Espino zkontroloval situaci kolem sebe a od levé lajny zkusil průnikový pas na Fernándeze. S touto možností počítal Jules Koundé, dlouhým odkopem poslal balón mimo nebezpečí.
     
    41
    Domácí s blížícím se závěrem úvodního dějství zkouší zklidnit hru. Joan Jordán mohl hrát směrem dopředu, leč viditelně nikam nespěchá a hru otočil na Carlose.
     
    42
    Špatné zpracování stálo Joana Jordána balón. Španělský středopolař si jej odkopl daleko od nohy, vzápětí ho předskočil pozorný Carlos Akapo.
     
    43
    Defenzivní povinnosti si Jesús Navas splnil na jedničku. V klíčovém hlavičkovém souboji předčil Aleja, kulatý nesmysl usměrnil mimo pokutové území.
     
    44
    Akce hostujícího mužstva pokračovala. Carlos Akapo zprava nahrál po zemi pod sebe na Jense Jönssona, přízemní zakončení z prvního doteku proletělo o zhruba dva metry vedle pravé tyče.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    45+1
    Odvážná klička na střed Ivanu Alejovi nevyšla, nafilmování faulu mu následně taktéž nevyšlo. Kdo naopak fauloval, to byl Alejův spoluhráč Carlos Akapo.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Úvodní pětačtyřicetiminutovka zápasu mezi Sevillou a Cádizem přinesla jedinou branku, o kterou se postarali favorizování domácí fotbalisté. V 7. minutě si na Rakitićův centr od rohového praporku naskočil Júsuf Nasírí a s přispěním levé tyče rozvlnil síť za zády Ledesmy. Hostující Cádiz po inkasovaném gólu převzal iniciativu a až do poločasového hvizdu byl aktivnějším týmem, leč kýženého vyrovnání se nedočkal, v největší příležitostí Búnú vytáhl parádní zákrok pravou rukou proti razantní střele Péreze.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:02.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Oba celky tak pokračují v původním rozložení.
     
    48
    Standardní situace pro Cádiz. Proti pravidlům hrál Alejandro Gómez, který měl balón pod kontrolou, jenže se ohnal levou rukou a trefil jí do obličeje Aleja.
     
    49
    José Mari sáhl k příliš dlouhému nákopu. Rubén Sobrino neměl šanci na hrací předmět dosáhnout, ten doskákal až k Búnúovi.
     
    50
    Poměrně brzy začínají domácí fotbalisté zdržovat. Arbitr Sánchez varoval Marcose Acuňu, že pokud si i příště dá na čas s autovým vhazováním, dostane žlutou kartu.
     
    51
    Julesi Koundému pořádně zavařil Alejandro Gómez, zpětný pas byl hodně pomalý. Francouzský stoper si poradil stylově, patičkou si hodil míč mezi nohama a vyřadil ze hry presujícího Sobrina.
     
    52
    Útočnou akci mužstva podpořil Álex Fernández. Zleva volil střílený centr, na zadní tyči akci zavírající Iván Alejo na míč jen těsně nedosáhl.
     
    53
    A Cádiz je při chuti. Alfonso Espino mohl zakončovat, ale ještě volil přihrávku pod sebe na Jense Jönssona, jehož zakončení nártem zblokoval skluzující Diego Carlos.
     
    54
    Další zakončení hostů! Marcos Acuňa podskočil vysoký centr Josého Mariho a v záklonu střílel hlavou Iván Alejo. Míč proskákal těsně vedle levé tyče.
     
    55
    Júsuf Nasírí zabojoval, a ještě stihl balón na hrací ploše. Naslepo hrál do pokutového území, kde Fali bez problémů přehlavičkoval Lamelu.
     
    56
    S ohněm si zahrával Jásín Búnú. Rozehrával v momentě, kdy byl Rubén Sobrino nebezpečně blízko balónu, ten nakonec šťastně doputoval až k Ocamposovi.
     
    57
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Ivan Rakitić, přichází Thomas Delaney.
     
    57
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Érik Lamela, přichází Jesús Manuel Corona.
     
    58
    Jesús Manuel Corona se okamžitě zapojil do hry. Po levé straně utekl osobnímu strážci v podobě Hernándeze a hrál po zemi pod sebe na Nasírího, toho postrážil Fali.
     
    59
    Nedorozumění mezi Álexem Fernándezem a Rubénem Sobrinem vedlo ke ztrátě balónu. První jmenovaný hrál pas za obranu, druhý očekával nahrávku do nohy.
     
    60
    Cádiz si v defenzivě poradil na jedničku, hned hru otočil zpátky na útočnou polovinu. José Mari ovšem nevyzrál kličkou po levé lajně na Lucase Ocampose.
     
    61
    Na žluté karty máme vyrovnáno. Z domácích řad si ji vysloužil Alejandro Gómez, když se postavil do cesty rozehrávajícímu brankáři Ledesmovi a při výkopu z rukou mu míč ve vzduchu nepříjemně píchl kolem pravé nohy. Gólman naštěstí reagoval včas a nepromáchl naprázdno, čímž by riskoval zranění.
     
    62
    Nafilmování penalty Julesi Koundému nevyšlo. Po pádu skryl hlavu v dlaních, škvírkou mezi nimi ovšem zkontroloval Sáncheze a zpozorovat, že pískat určitě nebude.
     
    63
    Po polovysokém centru zprava hlavičkoval Joan Jordán. Mezi tři tyče, ale hodně slabě, Jeremías Ledesma zapsal do statistik snadný zákrok.
     
    64
    Narážečka mezi Luccasem Ocamposem a Jesúsem Manuelem Coronou nevyšla. Zpětný pas očekával José Mari, akci pak zklidnil zpětným pasem na Jönssona.
     
    65
    Slibně vypadající volný přímý kop pro Cádiz vybojoval Álex Fernández. V souboji osmiček si chytře odpálil míč od kopaček před Jordánem, načež se jím nechal podrazit.
     
    66
    Cádiz právě vstřelil branku!
    Tak to byla fantazie a LUCAS PÉREZ je horkým kandidátem na gól kola, byť se hraje teprve předehrávka. Forvard Cádizu si poradil s přímým kopem excelentně, když mírně z levé strany zakroutil balón na přední tyčku. Kulatý nesmysl se odrazil od břevna za brankovou čáru a skočil i do sítě, aby nebylo o regulérnosti gólu pochyb.
     
    68
    Hosté si ukázali, že na favorita mají. Bod by byl cenným úlovkem, ale hosté potřebují všechny tři, protože náskok na osmnáctou Granadu čítá jediný bod.
     
    69
    Střídání v týmu Cádiz CF:
    ze hřiště odchází José Mari, přichází Fede San Emeterio.
     
    70
    Bude Cádiz kopat pokutový kop? Po centru z pravé strany balón spadl Julesi Koundému na ruku, to je zřejmé, ale možná zasáhl spíše jeho rameno, což by jako prohřešek býti vyhodnoceno nemělo.
     
    71
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Joan Jordán, přichází Óliver Torres.
     
    72
    Jak se předpokládalo, tak Cádiz si penaltu, alespoň v tomto okamžiku, nekopne. Jules Koundé zády k míči neměl přehled o situaci, ale měl štěstí, opravdu mu spadl na pravé rameno.
     
    73
    Psychický výhoda je pochopitelně na straně hostujícího mužstva, které vyrovnalo a od svého inkasovaného gólu je jasně lepším týmem. Sevilla se dnes herně trápí.
     
    74
    Jesús Manuel Corona vyzkoušel zajímavý nákop za obranu, jenže Júsuf Nasírí neodhal dobře trajektorii balónu, i přes vysoký výskok na něj nedoskočil.
     
    75
    Pravou stranou pokusil štěstí Marcos Acuňa. Fali správně očekával, co domácí bek vymyslí, odzbrojil jej čistým způsobem a míč navíc udržel ve hře.
     
    76
    To se nepovedlo. Jesús Navas měl rychlost, ale zasekávačka zleva na střed hřiště domácímu kapitánovi nevyšla, při jejím provádění podklouzl. Jens Jönsson získal míč bez práce.
     
    77
    Navas tentokráte přenechával Ocamposovi, jenž přetáhl centr od pravé lajny na zadní tyč. Carlos Akapo prodloužil balón mimo dosah adresáta Nasírího.
     
    78
    Jesús Navas spadl po střetu s Akapem a arbitr Sánchez odpískal standardku ve prospěch Sevilly. S tím se pravý bek nesmířil a ostře požadoval žlutou kartu pro protihráče, aby si ji nakonec zblízka prohlédl sám.
     
    79
    Střídání v týmu Cádiz CF:
    ze hřiště odchází Jens Jönsson, přichází Álvaro Negredo.
     
    79
    Přímo z volného přímého kopu domácí nezahrozili, cent zblokoval Álex Fernández. Tlak Sevilly pokračoval a po polovysokém pasu Ocampose zakončoval nůžkami Diego Carlos, rána doprostřed brány nenadělala Ledesmovi vážnější starosti.
     
    80
    Svěřenci kouče Lopeteguie přepnuli na vyšší rychlostní stupeň, v posledních minutách jsou oni tím aktivnějším týmem. Jsou si určitě vědomi, že domácí ztráta s Cádizem by v konečném součtu mohla hodně mrzet.
     
    81
    V obležené dvou protihráčů Óliver Torres zvládl píchnout hrací předmět k nohám Jesúse Manuela Corony. Mexický reprezentant zkusil kličku po lajně, Fede San Emeterio jej za svá záda nepustil.
     
    82
    Volnější prostor měl Alejandro Gómez, ale nebylo mu to nic platné. Zradilo ho totiž zpracování, čehož okamžitě využil Luis Hernández.
     
    83
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Jesús Navas, přichází Iván Romero.
     
    84
    Lucas Ocampos bleskově rozehrál roh na Coronu. Od něj již balón do vnitra pokutového území přišel, Nasírího přeskočil Alfonso Espino.
     
    84
    Střídání v týmu Cádiz CF:
    ze hřiště odchází Rubén Sobrino, přichází Santiago Arzamendia.
     
    84
    Střídání v týmu Cádiz CF:
    ze hřiště odchází Lucas Pérez, přichází Salvi.
     
    85
    Střídání v týmu Cádiz CF:
    ze hřiště odchází Iván Alejo, přichází Tomás Alarcón.
     
    86
    Santiago Arzamendia má plno sil. Od Álexe Fernándeze obdržel za obranu slibný balón, jenže ten jej vzápětí přeskočil a rázem před sebou měl dva protihráče, skrze kterými neprošel.
     
    87
    Ještě na obranné polovině se skácel k zemi Jules Koundé poté, co jej zezadu nekompromisně podrazil Tomás Alarcón. Pro tento případ vyvázl bez žlutého trestu.
     
    88
    Přetažený centr Alejandra Gómeze měl oči. U pravé tyčky naskakoval Lucas Ocampos, těsně před ním přizvedl kulatý nesmysl na roh Luis Hernández.
     
    89
    Júsuf Nasírí mohl být hrdinou! Byl přesně tam, kam jeden z jeho spoluhráčů prodloužil míč, jenže musel rychle reagovat a míč nasměroval do středu brány, kde byl Ledesma a balón zachytil těsně před brankovou čárou.
     
    90
    Nejprve naznačil kličku doleva, aby nakonec Alejandro Gómez otočil hru doprava. Překvapený Alfonso Espino zastavil útok Argentince skluzem, jímž protihráče zezadu podrazil. Po zásluze následoval žlutý trest.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    90+1
    Rychlá rozehrávka přímého kopu domácím paradoxně ublížila. Jesús Manuel Corona totiž rozehrával daleko od místa přestupku, takže arbitr Sánchez hru znovu zastavil.
     
    90+2
    Z dobrých pětadvaceti metrů natáhl k ráně zkušený Álvaro Negredo. Sice zamířil mezi tři tyče, leč přímo do středu brány. Snadný zákrok pro Búnúa.
     
    90+3
    Pochvalu zaslouží i gólman Cádizu, a sice Jeremías Ledesma. včas vystartoval proti centru zprava, kulatý nesmysl zachytil těsně před Nasírím.
     
    90+4
    Alfonso Espino ještě v závěrečných vteřinách utkání vyzval k sprinterskému souboji po levé lajně Julese Koundého. Francouzský stoper dal před konkurenta tělo, ten se vzápětí dopustil útočného faulu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:11.
     
    Předehrávka 34. kola španělské LaLigy skončila překvapivým výsledkem. Sevilla na domácí půdě nepotvrdila roli velkého favorita a s Cádizem pouze remizovala 1:1.

    Sevilla získala vedení na svou stranu v 7. minutě, kdy se po centru z rohového kopu hlavou trefil Júsuf Nasírí. Od inkasovaného gólu ovšem Cádiz přepnul na vyšší rychlostní stupeň a favorita výrazně přehrával. Odměna se dostavila v 66. minutě, kdy Lucas Pérez fantasticky zahrál volný přímý kop, přes zeď nasměroval hrací předmět do sítě nechytatelně o břevno. V samotném závěru mohl vítězství přeci jen strhnout na domácí stranu Nasírí, ve velké šanci ovšem mířil jen do středu brány.

    Svěřenci kouče Lopeteguie se posunuli na druhou příčku před Barcelonu, ale jen o bod. Cádiz udělal další nečekaný krůček směrem k záchraně, na osmnáctou Granadu má po dnešku k dobru dva body. (23:01:40)

    Milan Huppert

    Branky: 7. Nasírí (Rakitić) – 66. Lucas Pérez

    Karty:   61. Al. Gómez (SEV), 78. Navas (SEV), 90. Al. Gómez (SEV) – 17. Jönsson (CAD)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 15:11.
    Sevilla FC: Búnú – Navas (C) (83. I. Romero), Koundé, Carlos, Acuňa – Jordán (71. Ó. Torres), Rakitić (57. Delaney) – Lamela (57. Corona), Al. Gómez, Ocampos – Nasírí.
    Náhradníci: J. Díaz, Dmitrović – Augustinsson, L. Cruz, Munír, Gudelj, Montiel, Salas.

    Trenér: Julen Lopetegui

    Cádiz CF: Ledesma – Akapo, L. Hernández, Fali, Espino – Jönsson (79. Negredo), Mari (C) (69. San Emeterio) – Alejo (85. Alarcón), Ál. Fernández, Sobrino (84. Arzamendia) – Lucas Pérez (84. Salvi).
    Náhradníci: D. Gil – Cala, Carcelén, Chust, Idrissi, A. Lozano, Perea.

    Trenér: Sergio

    Rozhodčí: Sánchez – Cabañero, Gallego
    bahis siteleri