Ústí n/L – Kert Park Praha 3:5 (kon.) | Hostivař – Kladno 2:3 (po pr.) | Karviná – Most 0:4 (kon.)
Letohrad – Pardubice 0:1 (kon.)
konec
Elba DDM Ústí nad Labem
3:5 (2:3, 1:1, 0:1) Stav série: 0:3
HC Kert Park Praha
Sobota 30.04.2022, 11:00 • Stadion mládeže Ústí nad Labem • Coalsoft play-off Extraligy • Čtvrtfinále
     
    33:56
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Kert Park vede o dvě branky a výrazně se přiblížil postupu do semifinále! Střelu Dejneka tečoval před brankou PETR DANKO, který zvyšuje náskok svého týmu na 3:5! Asistence: Dejneka Radovan , Lhota Lukáš.
     
    27:57
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Kert Park měl výhodu signalizovaného vyloučení a využil jí! Domácí už pletli nohama a toho využil sólovou akcí LUKÁŠ LHOTA! Bez asistence.
     
    24:39
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to jsem zakřikl! Domácí se dostali do pěkné střelecké pozice odkud pálil JIŘÍ TOMÁŠ a srovnává tak stav utkání na 3:3! Asistence: Červinka Vojtěch , Grus Jiří.
     
    14:40
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Kert Park se ještě před přestávkou dostává do vedení! K odraženému míčku od zadního mantinelu se dostal TOMÁŠ WRÓBEL, který posílá svůj tým do vedení 2:3! Asistence: Kruček Martin , Kruček Jiří.
     
    9:00
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají i druhou přesilovou hru! Ondřej Poláček našel přesně u pravého mantinelu PETRA CHLÁNA, který propálil výstroj Mikla! Stav je tedy 2:2! Asistence: Poláček Ondřej.
     
    7:20
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná akce ze strany hostů! Tomáš Wróbel předal před prázdnou branku DALIMILOVI ZVONKOVI, který se do odkryté klece nemýlil a posílá svůj tým do vedení! Asistence: Wróbel Tomáš , Vaněk Radomír.
     
    5:39
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Hosté velice rychle srovnávají stav utkání! MARTIN KRUČEK vymíchal domácího maskovaného muže a srovnává tak stav utkání na 1:1! Bez asistence.
     
    5:18
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí využívá přesilovku a dostává se do vedení! Od modré čáry vypálil tvrdou střelu David Haas, kterou následně do branky doklepl JAN TŮMA. Stav utkání 1:0! Asistence: Haas David , Grus Jiří.

    Adam Náhončík


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. Tůma (Haas, Grus), 9. Chlán (Poláček), 25. Tomáš (Červinka, Grus) – 6. Kruček (TS), 8. Zvonek (Wróbel, Vaněk), 15. Wróbel (Kruček, Kruček), 28. Lhota, 34. Danko (Dejneka, Lhota)


    Elba DDM Ústí nad Labem: Landt (Banda) – Baránek, Filip, Grus, Poláček, Polata, Sedláček J. (A), Sedláček M. – Belica, Čermák, Červinka (C), Chlán, Haas, Michajličenko, Škurla, Soukup (A), Stupka, Tomáš, Tůma.
    HC Kert Park Praha: Mikl (Varga) – Blaško, Dejneka, Horváth, Kovárník, Novák, Peschout, Rozenberg – Danko (A), Fejfar, Jágr, Kruček J., Kruček M., Lhota L., Lhota T., Postulka, Suchánek, Vaněk, Wróbel (C), Zvonek (A).

    Rozhodčí: Michal Pečený, Jevgenij Danylec
    Ústí n/L 0 3 Kert Park Praha
    #1 Sobota 23.04.2022 • 18:00
    Kert Park Praha - Ústí n/L 6:0
    #2 Neděle 24.04.2022 • 14:00
    Kert Park Praha - Ústí n/L 5:2
    #3 Sobota 30.04.2022 • 11:00
    Ústí n/L - Kert Park Praha 3:5
    bahis siteleri