Winnipeg – Seattle 4:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
4:3 (1:0, 0:3, 3:0)
Seattle Kraken
Neděle 01.05.2022, 20:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Partner:
     
    59:05
    Hosté to zkouší bez brankáře!
     
    56:40
    Jansen Harkins dnes hraje velmi solidní zápas. Tentokrát nabízel puk před branku, kde Morganu Barronovi chyběl kousíček k brance.
     
    49:36
    Vyloučení v týmu Seattle Kraken:
    Kole Lind – 2 min., podrážení.
    49:05 Kyle CONNOR - 4:3
     
    49:05
    Winnipeg právě vstřelil branku! Ani ne 5 minut potřebovali domácí na otočení zápasu. Pierre-Luc Dubois dostal puk po mantinelu do rohu kluziště a přesným pasem před branku našel připraveného KYLEA CONNORA, který z voleje otočil skóre dnešního střetnutí. Asistence: Pierre-Luc Dubois.
    47:16 Dominic TONINATO - 3:3
     
    47:16
    Winnipeg právě vstřelil branku! Bleskové vyrovnání domácích a začíná se znovu. Jansen Harkins se uvolnil na levé straně útočného pásma a přesný pasem nabil DOMINICU TONINATOVI, který přesnou ranou na zadní tyčku překvapil Chrise Driedgera v hostující kleci. Asistence: Jansen Harkins, Morgan Barron.
    44:49 Blake WHEELER - 2:3
     
    44:49
    Winnipeg právě vstřelil branku! Krásná rána a domácí snižují na rozdíl jediné branky. Paul Stastny dokázal po boji vyhrát vhazování na pravé straně útočného pásma a následně připravit střeleckou pozici pro BLAKEA WHEELERA, jehož dělovka skončila pod víkem hostující klece. Asistence: Paul Stastny.
     
    42:14
    Obrovskou šanci měl na holi Josh Morrissey, který sám před hostující brankou pálil pouze do připraveného brankáře Chrise Driedgera.
    33:19 Riley SHEAHAN - 1:3
     
    33:19
    Seattle právě vstřelil branku! Už je to o dvě branky. Alexander Wennberg zavezl puk do útočného pásma, následně si ho navedl na levý mantinel, odkud přesným pasem našel na zadní tyčce připraveného RILEYHO SHEAHANA, jež z blízkosti bezchybně zamířil do sítě. Asistence: Alexander Wennberg, Joonas Donskoi.
    32:24 Daniel SPRONG - 1:2
     
    32:24
    Seattle právě vstřelil branku! Hosté opravdu obrací vývoj dnešního zápasu a jdou poprvé do vedení. DANIEL SPRONG dostal přesnou nahrávku na osu hřiště, pohrál si s obranou soupeře a celou akci nakonec zakončil přesnou ranou pod víko domácí klece. Asistence: Derrick Pouliot, Dennis Cholowski.
    25:55 Alexander WENNBERG - 1:1
     
    25:55
    Seattle právě vstřelil branku! První přesilovka zápasu je pohotově využita a hosté srovnávají stav utkání! Hosté dobře zakombinovali v útočném pásmu a Jared McCann přesně předložil puk pro ALEXANDERA WENNBERGA, který opravdu neměl těžkou práci s usměrněním kotouče do odkryté branky. Asistence: Jared McCann, Matthew Beniers.
     
    25:33
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets:
    Blake Wheeler – 2 min., hákování.
     
    22:41
    Úplně osamocený Adam Lowry dostal nahrávku na pravou stranu útočného pásma a z velké šance netrefil ani branku Seattlu.
     
    20:26
    Blake Wheeler se dostal k odraženému puku levé straně útočného pásma a okamžitě pálil na branku, kde Chris Driedger ležel. Hostující brankář i tak dosáhl zasáhnout.
     
    09:50
    Snad největší šanci dosavadního průběhu si připsal Alexander Wennberg, který dostal nahrávku na pravou stranu útočného pásma a sám proti Comriemu pálil pouze do brankáře Jets.
    03:47 Morgan BARRON - 1:0
     
    03:47
    Winnipeg právě vstřelil branku! Hosté chybovali na útočné modré čáře, když nabídli puk lehce MORGANU BARRONOVI, který ho ve středním pásmu nabídl Jansenu Harkinsovi, ten mu ho před brankou Seattlu vrátil a první jmenovaný otevřel skóre přesnou ranou pod víko. Asistence: Jansen Harkins.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 4. M. Barron (Harkins), 45. Wheeler (Stastny), 48. Toninato (Harkins, M. Barron), 50. Connor – 26. Wennberg (McCann, Beniers), 33. Sprong (Pouliot, Cholowski), 34. Sheahan (Wennberg, Donskoi)


    Winnipeg Jets: Comrie (Hellebuyck) – DeMelo, Morrissey, Pionk, Samberg, Schmidt, Dillon – Harkins, Dubois, Connor – Wheeler, Stastny, Ehlers – Appleton, Lowry, Sanford – J. Svečnikov, Toninato, M. Barron.
    Trenér: D. Lowry

    Seattle Kraken: Driedger (Grubauer) – Ad. Larsson, Oleksiak, Borgen, Soucy, Pouliot, Cholowski – Kuhlman, Gourde, McCann – Beniers, Donato, Lind – Wennberg, V. Rask, Donskoi – Geekie, Sheahan, Sprong.
    Trenér: D. Hakstol

    Rozhodčí: Skilliter, Schrader – Barton, Johnson
    bahis siteleri