Švédsko – Finsko 2:0 (kon.) | Česko – Rakousko 4:1 (kon.)
konec
Švédsko
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
Finsko
Neděle 01.05.2022, 12:00Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Hezké nedělní poledne. Vítám Vás u textového online přenosu, ve kterém se zaměříme na zápas mezi reprezentačním týmy Švédska a Finska v rámci Českých hokejových her, který se odehraje v ostravské Ostravar Aréně.
     
    Švédsko

    Švédové první zápas Českých hokejových her sehráli v Rakousku s tamním národním týmem a byli velkými favority. Ovšem Rakušané hýřili aktivitou a byli Švédům více než důstojným soupeřem. Svého soka trápili do poslední chvíle a vypadalo to, že by mohli urvat minimálně bod. Až do šestačtyřicáté minuty to totiž bylo 0:0. Ovšem v čase 45:38 prostřelil v přesilové hře Starkbauma Linus Karlsson a později se ukázalo, že jeho gól byl tím vítězným. Jediná branka tedy rozhodla o třech bodech pro Švédy. V sobotu pak švédský tým narazil na Čechy, kteří vyhráli 9:3.
     
    Finsko

    Fini se v úvodním duelu Českých hokejových her utkali s českým národním týmem. Ve velmi pěkném rychlém utkání šli na konci první třetiny hráči Suomi zásluhou Teemua Hartikainena. Na konci druhého dějství pak v přesilovce vyrovnal Jiří Černoch a začínalo se znovu od začátku. Ve třetí části hry se nic nestalo a zápas došel nakonec až do samostatných nájezdů, ve kterých uspěli Finové. A Suomi uspěli i proti Rakušanům, které porazili 4:2.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se spolu naposledy utkaly v únoru letošního roku na olympijských hrách, kde vyhráli těsně 4:3 Finové. Švédsko tak má svému soupeři co vracet.
     
    Úvodní sestavy:

    Švédsko: Högberg (Dansk) – Tömmernes (A), Lindholm, Själin, J. Pettersson, Roos, Pudas – Nordström (C), Wallmark (A), Friberg – Bromé, Kellman, Karlsson – Lang, Aman, Söderblom – Rosdahl, F. Olofsson, Karlkvist.
    Trenér: Johan Garpenlov

    Finsko: Olkinuora (Westerholm) – Lehtonen, Kaski, Maalahti, Vatanen (A), Saarijärvi, Hietanen, Ohtamaa, Pokka – Aaltonen, Manninen, Hartikainen – Rajala, Filppula (C), Ojamäki – Pesonen, Sallinen, Palmu – Nenonen, Mäenalanen, Anttila (A) – Ojantakanen.
    Trenér: Jukka Jalonen

    Rozhodčí: Hradil, Jeřábek – Lederer, Rampík.
     
    Přeji příjemné odpoledne z Ostravar arény! Dnes budeme spolu sledovat utkání Švédska s Finskem. Toto velké severské derby je na českých hrách docela důležité, protože když dokážou hráči Tre Kronor porazit své sousedy, tak Česká hokejová reprezentace bude ještě živit naději na první místo v tabulce a celkovém triumfu na Českých hokejových hrách. Nic jednoduchého ale hráče třech Korunek nečeká a určitě mají v hlavě ještě včerejší vysokou prohru proti Česku, která skončila vysoko 3:9. Nabrat motivaci proti silným Finům tak nebude jednoduché, ne však nemožné. Přeji vám příjemné pročítání tohohle duelu.
     
    Páni rozhodčí už krouží na ledové ploše, do začátku zbývá přibližně 6 minut.
     
    Hráči Finska naskakují na ledovou plochu a čekáme už pouze na Švédy.
     
    Tre Kronor jsou už také na ledě, utkání může co nevidět začít.
     
    Nyní zazněly i obě hymny a začátku už tedy nic nebrání.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování dokázali vyhrát Švédové, jenže moc daleko se nedostali a místo toho na druhou stranu uháněl jeden z Finů. Jeho první střelu ale švédský brankář zachytil.
     
    01:10
    Finové se na malý okamžik dokázali usadit v pásmu Švédska a dostali se dokonce i ke střele. Niko Ojamäki vyslal kontrolní pokus, ten ale skončil na zadním mantinelu.
     
    01:37
    I Švédové poprvé prozkoušeli finského brankáře. Oskar Lang Vystřelil z vrcholu kruhu, Olkunuora si připisuje ale první zákrok.
     
    02:05
    Útočné snažení Tre Kronor zastavil nepřesný přechod přes modrou čáru, a tak byla hra přerušena pro postavení mimo hru.
     
    02:52
    Švédové jsou docela při chuti. Patrik Karlkvist pálil hned bez přípravy a nebyl vůbec daleko k tomu, aby otevřel gólový účet dnešního zápasu.
     
    03:52
    Po delší době se dostali do útočného pásma i Finové. Niko Ojamäki to znovu zkoušel, tentokrát z pravého kruhu. Jeho střela byla ale jedním obráncem Švédska zblokována.
     
    04:47
    Hraje se ve vysokém tempu, hra se docela přelévá nahoru a dolů , jenom chybí vážnější střelecké pokusy. Převážně jsou pořád ale na kotouči hráči Tre Kronor.
     
    05:51
    Jonathan Pudas vyslal tvrdou střelu od modré čáry, do jeho pokusu na poslední chvíli padl ještě Marko Anttila, a tak si Jussi Olkinuora nemusel připsat žádný zákrok.
     
    06:29
    Hra je přerušena z důvodu přihrávky rukou. Následuje i komerční přestávka. Bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    06:38
    Lucas Wallmark hledal na útočné modré svého spoluhráče a poslal prudkou přihrávku, kterou nakonec rozhodčí ale posoudili jako postavení mimo hru.
     
    07:05
    Ke kotouči se mohl dostat v útočné třetině Teemu Hartikainen, jenže puk nakonec projel jenom mezi bruslemi a z akce není tak nic. Kdyby se mu ale podařilo zachytit puk, tak by byly Švédové ve velkých problémech.
     
    07:15
    po následné nepřesné rozehrávce Švédska se píská zakázané uvolnění a hra se bude vracet do útočného pásma Finska.
     
    08:03
    Konečně byla k vidění i jedna nebezpečná střela z vrcholu levého kruhu. Petrus Palmu to zkusil k bližší tyči, jeho pokus ale švédský brankář pohlídal.
     
    08:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Když to nevyšlo na jedné straně, tak to vyšlo na té druhé Švédům. ELMER SÖDERBLOM dostal přihrávku od Filipa Roose a vydal se na parádní jízdu přes útočné pásmo. Parádní sólovou akci zakončil zavezením puku až za záda Olkinuory. Asistence: Filip Roos a Jonathan Pudas.
    08:48 Elmer SÖDERBLOM - 1:0
     
    10:01
    Další velká šance Švédska ke vstřelení branky. Tentokrát ale Jussi Olkinuora svůj beton u tyčky udržel a po přerušení byla k vidění ještě menší šarvátka.
     
    10:21
    Gól jakoby švédskou hru úplně nakopl. Jonathan Pudas dostal přihrávku a hned z první vystřelil, následně z druhé stany pálil Filip Roos, Finové tyto chvilky ale přežili bez úhony.
     
    11:38
    A další pokus hokejistů v tmavě modrých dresech! Fredrik Olofsson z levé strany vyslal tvrdou střelu zápěstím a jeho pokus opět vychytal připravený Jussi Olkinuora.
     
    12:34
    Velký souboj o puk u mantinelu v útočném pásmu Finska dokázali vyhrát hráči Suomi a dokonce se dostali i ke střele. Ta však ale skončila hned na prvním bránicím hráči.
     
    13:33
    V Ostravar aréně to jenom zachvělo. Dvě velké šance Švédska dokázal finský brankář vychytat a změnu ve skóre tak zatím nepřipouští.
     
    14:08
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Sakari Manninen – 2 min., nedovolené bránění.
     
    14:22
    Švédsko dokázalo vyhrát vhazování a trochu potočit finskou čtyřku. Po následné nepřesné přihrávce ale kotouč končí v síti a hra je přerušena.
     
    14:35
    Další vhazování Finové zvládli a vyhazuji puk přes všechny čáry.
     
    15:05
    Takhle to nepůjde. Švédům se nedaří držet puk na svých hokejkách a Finsko se opět vysvobozuje.
     
    15:44
    Švédové se přeci jen usazují a rozjíždějí útočnou akci v pásmu Finska.
     
    16:08
    Finsko v plném počtu.
     
    16:45
    Máme za sebou ne povedenou přesilovku Švédska a bude následovat hned další vyloučení. Na ledě byla k vidění menší šarvátka a hráči z obou celků míří na trestnou lavici.
     
    16:55
    Vyloučení v týmu Švédsko:
    Oskar Lang – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Finsko:
    Sami Vatanen – 2 min., hrubost.
     
    17:19
    Lucas Wallmark zkoušel najít před brankou svého spoluhráče, jenže přihrávka mu nevyšla a puk se jenom lehce odrazil od finského brankáře.
     
    18:13
    Na druhé straně to zkoušel Harri Pesonen. Objel si branku a zkoušel rychle zakončit. Marcus Högberg se ale přesunout stihl.
     
    18:55
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    19:28
    Tak to byla velká šance Švédska vstřelit druhou branku! Jussi Olkinuora se vydal z brány na výlet a málem to stálo jeho tým další inkasovanou branku. Švédové naneštěstí pro sebe trefili před prázdnou brankou finského hráče.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou třetinu, ve které byli lepší Švédové. Finský celek přehrávali a byli častěji usazeni v jejich pásmu. Z toho také plynul jediný gól první třetiny, když svou parádní sólo jízdu zakončil Elmer Söderblom . K vidění byla i vyloučení, ve kterých branka nepadla.
     
    STATISTIKY PO PRVNÍ TŘETINĚ

    Střely na branku: 10:1
    Hity: 6:5
    Vhazování: 8:6
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny zvládli hokejisté tří Korunek, ale i tentokrát výherce prvního buly se musí bránit ve svém pásmu.
     
    21:03
    No a Švédsko se muselo docela dlouho bránit. Finové svým rychlým bruslením přidali svému soupeři nejednu vrásku na čele. Ale i tak se Finové k další střele nedostali.
     
    22:00
    Švédsko teď šikovně protečovalo puk do pásma a zakázané uvolnění tak k vidění nebude.
     
    22:35
    Oskar Lang se dostal do parádní pozice a stál už sám před finským brankářem. Jeho střela z bezprostřední blízkosti těsně minula branku.
     
    22:41
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Harri Pesonen – 2 min., hákování.
     
    23:01
    Tato přesilovka zatím vypadá lépe než ta v první třetině a Švédsko drží svého soupeře pod tlakem.
     
    23:26
    Lucas Wallmark to zkoušel střelou zápěstím z levého kruhu. Jeho střela byla tak prudká, že se ale puk odrazil až na Švédskou střídačku.
     
    24:00
    Teď pálil Kim Rosdahl a hned na to i Fredrik Olofsson, tyto obě střely Jussi Olkinuora se stěstím pokryl.
     
    24:38
    Finové se až teď vysvobozují a je jasné, že přesilovka nebude využita.
     
    24:41
    Finsko v plném počtu.
     
    24:58
    Po ubráněné přesilovce to jsou právě Finové, kteří víc koušou. Mikko Lehtonen vystřelil od modré čáry a jeho pokus Marcus Högberg bezpečně vyráží mimo brankoviště.
     
    25:25
    Švédsko je hodně pod tlakem a výsledkem toho je tak vyhození puku na zakázané uvolnění.
     
    25:50
    Tak to je parádní tlak Finska. Švédové nemohli vystřídat, a tak unavená pětka už jen defacto stála namístě. Naštěstí pro Švédsko pálil Vili Saarijärvi mimo tři tyče.
     
    26:52
    Po dlouhé době se dostali do pásma i Švédové a hned z toho bylo ohrožení branky. Max Friberg z pravého kruhu ale finského brankáře nepřekonal.
     
    27:02
    Finové zkoušeli projít do pásma, jenže prudký pass z obrané třetiny přizvedl jeden z útočníků do sítě a vhazovat se tak bude ve střední třetině.
     
    27:27
    Další střelecký pokus hráčů Suomi Marcus Högberg chytá a radší přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    28:12
    Po lepším tempu finských hokejistů jsou na puku Švédové a i oni se teď starají o to, že Jussi Olkinuora má po delší době více práce než doposud.
     
    29:02
    Finové se nemohou usadit v útočné třetině, Švédové najednou parádně brání modrou čáru a nepovolují tak žádné nebezpečné situace.
     
    30:10
    Jesper Pettersson dostal nabito na modrou čáru a jeho tvrdá střela trefila pouze levé rameno finského brankáře.
     
    30:30
    Opět v dobré šanci Jesper Pettersson! Vystřelil ze stejné pozice a Jussi Olkinuora radší tentokrát hru přerušuje.
     
    30:40
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové už vedou o dvě branky po nenápadné střele od modré čáry! FILIP ROOS si zpracoval puk na ose kluziště a lehkou střelou nad ledem překonává finského brankáře mezi jeho betony. Asistence: Fredrik Olofsson.
    30:40 Filip ROOS - 2:0
     
    31:46
    Finové teď převážně chybují. Po nepřesné přihrávce se mohl dostat do šance jeden ze Švédů, nakonec ale se k ničemu nebezpečnému hráči Tre Kronor nedostali.
     
    32:44
    Velká bitka, tak jak to má v derby být! Harri Pesonen a Linus Karlsson se do sebe zaklesli a byl k vidění tak souboj v leže na ledě.
     
    32:44
    Vyloučení v týmu Švédsko:
    Linus Karlsson – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Finsko:
    Harri Pesonen – 2 min., hrubost.
     
    33:25
    Hokejisté tří Korunek byli opět usazeni v pásmu Finska. Ke střele se ale tentokrát po velkém tlaku nedostali.
     
    34:29
    Tak už i střela byla k vidění! Henrik Tömmernes si sjel na vrchol levého kruhu a vypálil pouze na rameno finského brankáře. Ten puk vyrazil do ochranné sítě.
     
    34:44
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    35:26
    Nepřesná přihrávka Švédů zamířila přes všechny čáry. Rozhodčí odpískali zakázané uvolnění.
     
    36:19
    Tre Kronor znovu v pásmu Finska. Kim Rosdahl vypálil, Jussi Olkinuora se ale překonat nenechal.
     
    36:52
    Kotouč je mimo hřiště. Švédové se hned hlásili, že byl tečován plexisklem a rozhodčí vylučovat nebudou.
     
    37:23
    Po delší době se mohou hrou v útočné třetině prezentovat i Finové. Co naplat, když se ke střele nedostali a Švédsko je včas o kotouč připravilo.
     
    37:53
    Oskar Lang zkoušel puk zasunout k bližší tyči. Jussi Olkinuora měl ale brusli na správném místě a dokázal kotouč zpacifikovat.
     
    38:35
    Velká šance Švédska na skórování! Elmer Söderblom ujížděl sám a jeho střela mezi betony se nakonec neujala.
     
    38:45
    Hned na druhé straně ujížděl i finský hráč. Toni Rajala ale střelou na bližší tyč švédského brankáře nepřekvapil.
     
    38:49
    Vyloučení v týmu Švédsko:
    Elmer Söderblom – 2 min., podrážení.
     
    39:43
    Finové se dlouho drží v útočném pásmu. Střely přicházejí snad ze všech pozic. Jednu nevýhodu to ale má, že ani jedna nemíří mezi tři tyče.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Skončila druhá třetina, která byla herně vyrovnanější, i přes to ale Švédové odskočili do dvoubrankového náskoku. Filip Roos se postaral o druhý zářez a Finové se zatím jenom trápí. To však nemusí vadit českým fanouškům, neboť tento výsledek parádně hraje do karet Českého národního týmu!
     
    STATISTIKY PO DRUHÉ TŘETINĚ

    Střely na branku: 10:1, 12:8
    Hity: 6:5, 4:0
    Vhazování: 8:6, 10:12
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Finové se pokouší něco s výsledkem něco udělat. Hned do dobré šance se dostal Harri Pesonen, jeho pokus kryje brankář Švédska.
     
    40:40
    Niko Ojamäki pálil a jeho pokus skončil nikde jinde, než mimo tři tyče.
     
    40:49
    Švédsko v plném počtu.
     
    41:42
    Finové jsou převážně na kotouči. K tomu i přispěla končící přesilová hra. Suomi si tedy vytvořilo parádní tlak.
     
    42:15
    Niclas Westerholm z pravého kruhu vypálil s příklepem a Marcus Högberg vyráží vyrážečkou do rohu kluziště.
     
    42:30
    Švédové mají docela těžké nohy a zmohli se pouze na vyhození přes všechny čáry – incing.
     
    42:53
    Na druhé straně se teď dostal do střeleckého pokusu Oskar Lang. Jeho střela byla ale přizvednuto do sítě nad brankou.
     
    43:44
    Hra plyne opět převážně v pásmu Finska. Zdá se, že se Tre Kronor z tlaku po přesilovce trochu oklepali.
     
    44:24
    Další pokus švédských hokejistů byl opět zblokován do ochranné sítě. Bude se vhazovat po levici finského brankáře.
     
    44:49
    Švédsko je opět na koni. Svého soupeře opět přehrává a Finové tak mají opět velké potíže s rotací svého soupeře.
     
    45:27
    Přeci jen se Finové dostali do zakončení. Miro Aaltonen vypálil a Marcus Högberg opět ukázal, že by chtěl vynulovat hráče Suomi.
     
    46:24
    Je vidět na ledě mnoho nepřesností na obou stranách. Tentokrát se opět pískalo zakázané uvolnění Švédska.
     
    46:36
    Saku Mäenalanen nechal puk za sebou, kde byl Markus Nenonen a schovanou střelou zpoza hráče vystřelil. Marcus Högberg i tento pokus dokázal vychytat.
     
    46:53
    K volnému puku se dostal z ničeho nic Markus Nenonen. Švédský gólman se překvapit nenechal a i tento pokus zdárně zlikvidoval.
     
    47:43
    Snad až ke stropu arény se napřáhl na střelu z první Sami Vatanen. Bohužel pro Finsko zlomil pouze hůl a na druhou stranu tak uháněli Švédové.
     
    48:14
    Patrik Karlkvist naopak na druhé straně z osy kluziště vypálil. Jussi Olkinuora si s tímto pokusem od modré poradil.
     
    48:39
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Mikko Lehtonen – 2 min., hákování.
     
    48:48
    Zmatky po vhazování znamenaly jediné, a to, že se finský výběr vysvobodil.
     
    49:16
    Švédům se nedaří usadit. Finsko opět vyhazuje až na brankáře.
     
    49:42
    Přeci jen už menší tlak k vidění je. Zatím to je bez střeleckých pokusů na finského brankáře.
     
    50:08
    Tak tohle není vůbec dobrá početní převaha. Finové opět vyhazují přes všechny čáry.
     
    50:39
    Finsko v plném počtu.
     
    51:00
    Jere Sallinen hned po oslabení se dostal do střelecké šance. I tentokrát nebyl naleze recept na brankáře Švédů.
     
    51:48
    Toni Rajala po svém spoluhráči také zkoušel vystřelit. Marcus Högberg je však v brankovišti bezchybný.
     
    52:21
    Puk se příhodně odrazil od brusle rozhodčího. Joel Kellman si puk převzal a vystřelil z prostoru mezi kruhy.
     
    52:34
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Teemu Hartikainen – 2 min., držení.
     
    52:45
    Švédsko opět trápí finské hráče v pásmu. Tohle je další velký tlak hráčů Tre Kronor.
     
    53:10
    Po pravé straně kluziště ujížděl Markus Nenonen, který vystřelil přímo do helmy švédského brankáře. Hra tak musela byt přerušena.
     
    53:52
    Švédsko opět v pásmu Finska. Ke střele se dostal po křižné přihrávce Linus Karlsson, Jussi Olkinuora zastavuje hru.
     
    54:18
    Finsko vyhazuje přes všechny čáry. I tato početní převaha nebude využita.
     
    54:34
    Finsko v plném počtu.
     
    55:20
    Finové by chtěli se usadit v útočném pásmu, aby mohli kombinovat při power play, Švédsko je však proti.
     
    55:57
    Další parádní střela Finska! Henrik Tömmernes vystřelil od střídačky Švédska. Marcus Högberg i tento pokus likviduje.
     
    Na utkání Švédska a Finska zavítalo 3571 skvělých diváků!
     
    56:04
    Finové jsou v útočném pásmu a snaží se ještě něco s výsledkem udělat. Mikko Lehtonen Vypálil od mantinelu a švédský brankář radši přerušuje.
     
    56:22
    Tak nakonec velká šance Finska. Puk se dostal před branku, kde stál Miro Aaltonen a hned bez přípravy vystřelil. Marcus Högberg tento pokus vyráží betonem.
     
    57:07
    Švédsko šikovně vyhazuje tak, že se icing pískat nebude.
     
    57:50
    Finové pořádně tlačí pětku Švédska. Tentokrát se dostal ke střele z první Vili Saarijärvi, Marcus Högberg ale nic nedovoluje.
     
    57:50
    Oddechový čas pro tým Finsko.
     
    57:50
    Finové to zkouší se šesti bruslaři v poli!
     
    58:00
    Puk byl zalnut, takže rozhodčí přerušují hru. Vhazovaní po levici švédského brankáře.
     
    58:24
    Finsko opět v útoku, Teemu Hartikainen stříli pouze do jednoho z obranců.
     
    58:46
    Miro Aaltonen také zkoušel vystřelit, trefil pouze dalšího obránce Švédska.
     
    59:03
    Švédsko pouze vyhazuje na zakázané uvolnění. Tohle je velký tlak finských hokejistů!
     
    59:13
    Tentokrát odpískáno postavení mimo hru Švédů. Vhazovat se bude blíž k švédskému brankáři.
     
    59:19
    Centimetry teď chyběly k třetímu gólu Švédska. Jesper Pettersson ale nakonec vyhazuje pouze na icing.
     
    59:24
    Po vyhraném vhazování sřílel Niko Ojamäki. Marcus Högberg vystavil parádní semafor.
     
    59:27
    Další střela finské dvacítky končí na hrudi švédského brankáře.
     
    59:33
    Oliwer Kaski vystřelil z vrcholu kruhu. Joakim Nordström zblokoval puk do ochranné sítě.
     
    59:35
    Švédsko vyhrálo vhazování, na puku jsou však Finové.
     
    59:56
    Je hotovo! Švédové tento duel vyhrají a Česko tak má velkou šanci vyhrát České hokejové hry!
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepší hráč Finska je Jussi Olkinuora.
     
    Nejlepší hráč Švédska je Mathias Bromé.
     
    Poslední třtina vyšla herně lépe Finsku. Bohužel pro ně ale nedokázali i přes mohutný tlak v závěru zápasu vstřelit branku. Švédové dokázali toto vše ubránit a jak už bylo zmíněno, Češi tak mají velkolepou příležitost pod Karim Jalonenem vyhrát České hokejové hry.
     
    STATISTIKY UTKÁNÍ

    Střely na branku: 10:1, 12:8, 6:12 (28:21)
    Hity: 6:5, 4:0, 0:2 (10:7)
    Vhazování: 8:6, 10:12. 12:15 (30:33)
     
    Tohle je ode mne z Ostravar arény pro dnešek vše. Já vám děkuji za pozornost a budu se na vás těšit u dalších textových přenosů. Napočtenou. (14:32:10)
    Marken.cz

    Patrik Rošič

    Branky a nahrávky: 9. Söderblom (Roos, Pudas), 31. Roos (F. Olofsson)


    Švédsko: Högberg (Dansk) – Tömmernes (A), Lindholm, Själin, J. Pettersson, Roos, Pudas – Nordström (C), Wallmark (A), Friberg – Bromé, Kellman, Karlsson – Lang, Aman, Söderblom – Rosdahl, F. Olofsson, Karlkvist.
    Trenér: Johan Garpenlov

    Finsko: Olkinuora (Westerholm) – Lehtonen, Kaski, Maalahti, Vatanen (A), Saarijärvi, Hietanen, Ohtamaa, Pokka – Aaltonen, Manninen, Hartikainen – Rajala, Filppula (C), Ojamäki – Pesonen, Sallinen, Palmu – Nenonen, Mäenalanen, Anttila (A) – Ojantakanen.
    Trenér: Jukka Jalonen

    Rozhodčí: Hradil, Jeřábek – Lederer, Rampík

    Diváci: 3571
    bahis siteleri