Sparta B – Opava 1:2 (kon.) | Vlašim – Třinec 4:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
1:2 (0:1)
Slezský FC Opava
Pátek 06.05.2022, 17:00 • Generali Česká pojišťovna Arena, Praha 7 • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    65
    Opava právě vstřelila branku! Já nemám slov, druhý poločas přináší asi jen nádherné góly. DENIS DARMOVZAL pravačkou zpoza vápna vypustil projektil, za který by se nestyděl ani Cristiano Ronaldo! Jeho překrásná rána do horního rohu vrací vedení hostům, 1:2!
     
    58
    Sparta B právě vstřelila branku! Klobouk dolů. Turyna uháněl po levém křídle a pasem na velké vápno našel MATYÁŠE KOZÁKA, který potvrzuje svoji fantastickou formu a z druhého doteku parádně vymetl šibenici Digaňovy branky. Mám dokonce pocit, že to byly Kozákovy první dotyky s míčem v zápase, tak či onak je stav 1:1.
     
    30
    Opava právě vstřelila branku! Na Pikulův parádní centr z volného kopu si na zadní tyči naskočil kapitán Žídek, jehož pokus vytěsnil Kotek na tyč. Od ní se ale dostal kulatý nesmysl jen do míst, kde se pohyboval JOSS DIDIBA, pro kterého nebyl žádný problém jednoduchou dorážkou otevřít skóre! 0:1!

    Michal Nussbauer

    Branky: 58. Kozák – 30. Didiba, 65. Darmovzal

    Karty:   24. Jonáš (SPB), 44. Pudhorocký (SPB), 62. Vydra (SPB), 78. A. Gabriel (SPB) – 45. Celba (OPA)


    AC Sparta Praha B: Kotek – A. Gabriel, Večerka, Vydra, Tvaroh (76. Šilhart) – Jonáš (56. Kozák) – Ryneš, Holoubek, Pudhorocký, Goljan (66. Ambler) – Turyna (C).
    Náhradníci: Tůma – Piško, L. Vácha, Šimáček.

    Trenér: Michal Horňák

    Slezský FC Opava: Digaňa – Celba, Žídek (C), Didiba, Šcudla – Šigut (46. Kopečný), Macháček, Pikul (75. Bílek), Darmovzal (90. Janjuš), Helešic (90. Gorčica) – Rataj (59. Kramář).
    Náhradníci: Lasák – Latoň.

    Trenér: Roman West

    Rozhodčí: Franěk – Mokrusch, Melichar
    bahis siteleri