Real Sociedad – Cádiz 3:0 (kon.) | Rayo Vallecano – Villarreal 1:5 (kon.) | Real Madrid – Levante 6:0 (kon.)
konec
Rayo Vallecano
1:5 (1:4)
Villarreal CF
Čtvrtek 12.05.2022, 20:00 • Venue Estadio de Vallecas, Madrid • Španělská LaLiga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Boulaye Dia posunul míč z pravé strany k vápnu, kde ho převzal ALFONSO PEDRAZA, který po pár krocích vypálil nechytatelně zpoza vápna.
     
    45+1
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Další defenzivní zaváhání domácích, kteří si nepohlídali standardku soupeře, kterou rozehrál Parejo, na jehož pas si ve vápně naběhl PAU FRANCISCO TORRES a nikým nebráněný doklepl míč do branky.
     
    38
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Krásná akce hostů, Alfonso Pedraza nasměroval míč do vápna, tam si ho pravačkou sklepl PACO ALCÁCER, který si také zároveň tímto položil na zem bránícího Valentína, přehodil si míč na levačku a neomylně zakončil k tyči, krásná individuální akce!
     
    28
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Villarreal si bere své vedení zpět poté, co si na volný kop Pareja naběhl za obranu Vallecana Torres, jenž technicky, placírkou, poslal míč z levé strany před branku. Tam si obránci nepohlídali na malém vápně JUANA FOYTHA, který hlavou poslal míč od břevna za brankovou čáru.
     
    21
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    Tentokrát již domácí byli úspěšní a je vyrovnáno. Obrana Villarrealu nezachytila rychlou akci domácích, kdy navíc Raúl Albiol uklouzl ve vápně a k míči se dostal SERGI GUARDIOLA, který neváhal a poslal míč do branky.
     
    3
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! Obrana Vallecana vůbec nezvládla ubránit roh soupeře, kdy šel míč od levého praporku do vápna a tam byl zcela osamocený ALFONSO PEDRAZA, který hlavou dokázal nasměrovat míč do branky.

    Martin Dvořák

    Branky: 21. Guardiola – 3. Pedraza (Parejo), 28. Foyth (P. Torres), 38. Alcácer (Pedraza), 45+1. P. Torres (Parejo), 89. Pedraza (Dia)

    Karty:   30. Maraš (VLL), 45+1. García V (VLL), 45+1. Comesaña (VLL), 76. López III (VLL), 77. Sylla (VLL) – 61. Rulli (VLR), 83. Albiol (VLR)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 14:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:10.
    Rayo Vallecano: Dimitrievski – Balliu, Maraš (59. Nteka), Catena, García X – Bébé (59. Sylla), López III, Valentín, García V (89. A. Asensio) – Guardiola (59. Falcao), Comesaña (89. Rodrígues).
    Náhradníci: Zidane – Suárez II, M. Hernández, Saveljich.

    Trenér: Andoni Iraola

    Villarreal CF: Rulli – Foyth (73. Gaspar), Albiol, P. Torres (66. Mándí), Pedraza – Parejo, Capoue (81. Iborra), Trigueros – Lo Celso (46. Jackson), Alcácer (66. Dia), Chukwueze.
    Náhradníci: Asenjo, I. Álvarez – Estupiñán, Coquelin, Mo. Gómez.

    Trenér: Unai Emery

    Rozhodčí: Díaz de Mera – Becerril, Santaursula

    Diváci: 7 945
    bahis siteleri