Králův Dvůr – Slavia B 2:2 (kon.) | Povltavská – Písek 1:1 (kon.)
konec
FK Králův Dvůr
2:2 (1:2)
SK Slavia Praha B
Pátek 13.05.2022, 18:00 • Fotbalový stadion, Králův Dvůr • Česká fotbalová liga (A) • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B:
    ze hřiště odchází Beran, přichází Voriazidis.
     
    85
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr:
    ze hřiště odchází Kabele, přichází Tvaroh.
     
    84
    A to se skutečně stalo! Sešívaní se rychlou kombinací dostali až před brankáře, který si musel poradit s přízemní střelou k pravé tyči. Tu nakonec zastavil, a to na poslední chvíli, snad i na brankové čáře. Dobrý Kudrnův zákrok drží domácí ve hře.
     
    68
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B:
    ze hřiště odchází Šubert, přichází Al-Mohaimeed.
     
    67
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr:
    ze hřiště odchází Beňo, přichází Osypenko.
     
    59
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B:
    ze hřiště odchází Alrashdi, přichází Biegon.
     
    58
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B:
    ze hřiště odchází Zeronik, přichází Šimeček.
     
    56
    Sešívaní se radovali ze třetí branky, nicméně ta padla z ofsajdového postavení. Byl to opět Šmiga, kdo dostal míč do sítě v situaci jeden na jednoho, nicméně branka neplatí.
     
    54
    Hra se nám nyní přelévá ze strany na stranu. Hostující brankář Dvořák nyní poměrně zaváhal, k vedoucí brance domácích ale nedošlo. Dvořák si naskakoval pro centr, ten mu ale vypadl z ruky a přímo k noze Kabeleho. Ten ale v rychlosti míč neusměrnil, kam bylo třeba.
     
    50
    Králův Dvůr právě vstřelil branku! Domácí fanoušci a hráči se radují, soupeřův dvoubrankový náskok je smazán. JIŘÍ KABELE si počkal na snášející se rohový kop na vzdálenější tyči. Centr byl naprosto přesný a Kabele neměl problém s jeho uklizením do sítě – 2:2.
     
    31
    Žlutá karta pro tým SK Slavia Praha B (Kropáček).
     
    26
    Králův Dvůr právě vstřelil branku! Domácí fotbalisté se radují, jejich naděje totiž znovu ožily. RUDOLF NOVÁK poslal dobrý a zajímavý pokus z většího úhlu. A ten zapadl až za brankovou čáru, Dvořák v brance se natahoval marně.
     
    20
    Tým Slavia B právě vstřelil branku! A máme tu další přesnou trefu v domácí brance. Takovýto začátek si Králův Dvůr určitě nepředstavoval. DANIEL ŠMIGA dostal přihrávku na pomezí šestnáctky přesnou trefou zvyšuje na dvoubrankový rozdíl a zapisuje do osobních statistik druhou trefu.
     
    18
    Tým Slavia B právě vstřelil branku! A máme tu první branku utkání. Slávisté se rychle přesunuli do šestnáctky domácích a po přesné akci se trefuje DANIEL ŠMIGA z těsné blízkosti.
     
    9
    Martin Kraus vystihl soupeřovu rozehrávku z obrany. Následně zkoušel oslovit jednoho z nabíhajících spoluhráčů, nicméně Krausova přihrávka nebyla vůbec přesná a balón se tak vrátil jen na kopačky hostí. Nebýt nepřesné přihrávky, viděli bychom zcela samostatný únik na brankáře.

    Adam Pavlíček

    Branky: 26. Novák, 50. Kabele – 18. Šmiga, 20. Šmiga

    Karty:   31. Kropáček (SLB)


    FK Králův Dvůr: Kudrna – R. Novák, Hell, Dvořák, Kilián, Osvald, Beňo (67. Osypenko), Kraus, J. Novák, Kubeš, Kabele (85. Tvaroh)
    Náhradníci: Krejča, Sabou, Holý, Tvaroh, Osypenko, Toman

    Trenér: Šilhavý

    SK Slavia Praha B: Dvořák – Beran (87. Voraizidis), Zeronik (58. Šimeček), Šmiga, Šubert (68. Al-Mohaimeed), Behenský, Kopáček, Labík, Nikl, Biegon (59. Alrashdi), Isaiah
    Náhradníci: Šmíd, Šimeček, Alrashdi, Voraizidis, Al-Mohaimeed, Kolodziej

    Trenér: Jarolím

    Rozhodčí: Eibl – Cichra, Tesař

    Diváci: 400
    bahis siteleri