Česko – Německo 6:2 (kon.) | Švýcarsko – Slovensko 3:1 (kon.) | USA – Finsko 5:0 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Slovensko
Středa 08.06.2022, 03:00 • Bob Suter's Capital Ice Arena, Middleton (USA) • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
     
    59:12
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Odraz puku však nastartoval brejk Švýcarska, do kterého ujela osamocená JADE SURDEZOVÁ, která parádní prudkou střelou k tyčce zřejmě rozhoduje dnešní utkání. Asistence: Annic Buchiová.
     
    52:19
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel pro Slovenky se Švýcarky rychle vrátily do útoku, načež vypálila od pravého mantinelu ELENA GABERELLOVÁ a její střela končí za zády zklamané Medviďové. Asistence: Annic Buchiová, Alizee Aymonová.
     
    37:12
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Ajajaj, to je škoda! Alina Martiová se dostala k další střele, kterou Medviďová skvěle pokryla, jenže kotouč se odrazil pro Slovenky nešťastně k NINĚ HARJUOVÉ, která ho pohotově dorazila do sítě. Asistence: Alina Martiová.
     
    23:17
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Gólový song "Nech, Bože, dá" zní poprvé na mistrovství arénou v Middletonu, když se ujal útok po pravé straně, který před brankou dorazila pohotová ZUZANA DOBIAŠOVÁ. Asistence: Emma Plankenauerová.

    Daniel Ryl

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 38. Harjuová (Martiová), 53. Gaberellová (Buchiová, Aymonová), 60. Surdezová (Buchiová) – 24. Dobiašová (Plankenauerová)


    Švýcarsko: Favrová (Haenerová) – Maechlerová, Buchiová, Peterová, Harjuová (A), Bargo Cunsová, Aymonová, L. Martiová – Gaberellová (C), Balzarolo, Surdezová – Eggliová, A. Martiová, Baechlerová (A) – Rosselová, Manetschová, Lendiová – Kozuhová, Christmannová, Biglerová.
    Trenér: M. Hafligerová

    Slovensko: Medviďová (Debnárová) – Janeková (A), Krákorová, Halušková, Mateičková, Stern, Nilabovičová, Nemčeková, Macková – Hudáková, Dobiašová, Plankenauerová – Fancovičová (C), Blichová (A), Kapicáková – Tomaštíková, Tóthová, Donovalová – Jancsóová, Taricsová, Štrbáková.
    Trenér: G. Sabolová

    Rozhodčí: Hurleyová (USA), Malá (CZE) – Gutauskasová (CAN), Paulheimová (HUN)
    bahis siteleri