Česko – Německo 6:2 (kon.) | Švýcarsko – Slovensko 3:1 (kon.) | USA – Finsko 5:0 (kon.)
konec
Švýcarsko
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Slovensko
Středa 08.06.2022, 03:00 • Bob Suter's Capital Ice Arena, Middleton (USA) • Mistrovství světa žen do 18 let • Skupina B
Partner:
     
    59:12
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Odraz puku však nastartoval brejk Švýcarska, do kterého ujela osamocená JADE SURDEZOVÁ, která parádní prudkou střelou k tyčce zřejmě rozhoduje dnešní utkání. Asistence: Annic Buchiová.
     
    58:17
    Pozor, beru zpět! Rozhodčí přerušily kvůli faulu Alessie Baechlerové (SUI), takže Slovenky hrají v závěru třetiny přesilovku.
     
    55:51
    Hra se rychle přelila na druhou stranu, jelikož se k povedené střele dostala Blichová, ale Favrová skvěle zasahuje lapačkou!
     
    52:19
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel pro Slovenky se Švýcarky rychle vrátily do útoku, načež vypálila od pravého mantinelu ELENA GABERELLOVÁ a její střela končí za zády zklamané Medviďové. Asistence: Annic Buchiová, Alizee Aymonová.
     
    51:19
    Tatiana Blichová (SVK) si hokejové svobody příliš dlouho neužila. Pár vteřin po svém návratu sekla soupeřku a dostává další trest.
     
    49:06
    Slovenky ale okamžitě chybují, načež musela Tatiana Blichová (SVK) zatáhnout za ruční brzdu a nedovoleným bráněním zastavuje rozjetou Švýcarku – slovenská přesilovka bleskově končí.
     
    49:01
    Slibně rozjetou kombinaci Švýcarek zastavuje nepřesná přihrávka, po které vyjela do brejku Hudáková. Po krásné kličce na modré čáře se však do zakončení nedostala, protože ji Elena Gaberellová (SUI) zahákovala.
     
    41:22
    Nina Hudáková na sebe vzala velkou zodpovědnost, rozjela se slušně, ale klička jí ve finální fázi nevyšla – Favrová jí úspěšně vypichuje puk.
     
    41:22
    Kapicáková se dostala k puku ve středním pásmu, na modré čáře krásnou kličkou obešla soupeřku, která ji zastavila jen za cenu faulu – trestné střílení!
     
    39:40
    Tatiana Blichová (SVK) si v těžké defenzivní práci před brankou pomohla nedovoleným bráněním – dvě minuty pro Slovensko.
     
    37:12
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Ajajaj, to je škoda! Alina Martiová se dostala k další střele, kterou Medviďová skvěle pokryla, jenže kotouč se odrazil pro Slovenky nešťastně k NINĚ HARJUOVÉ, která ho pohotově dorazila do sítě. Asistence: Alina Martiová.
     
    36:53
    V pravém kruhu dostala kotouč Alina Martiová, jejíž střelu tahem zastavuje pohotová lapačka Medviďové!
     
    35:53
    Nepříjemná komplikace pro Slovenky. Hana Krákorová (SVK) si pomohla háčkem, za který dostává menší trest.
     
    35:00
    Nepříjemný tlak kolem branky Slovenska! Z nebezpečné pozice střílela k zadní tyči Peterová, ale její pokus Medviďová vyráží.
     
    33:04
    Mateičková vypálila od modré čáry nepříjemný pokus, který Favrová vytěsnila levým betonem jen ke Kapicákové, jejíž těžká dorážka s hokejkou mezi nohama nevyšlo!
     
    32:00
    Baechlerová si krásně najela podél mantinelu, načež se natlačila až před branku, ale svou povedenou akci nedotáhla!
     
    28:35
    Moc pěkná akce Donovalové, která zachytila nepřesnou kombinaci Švýcarek a se dvěma na zádech se dostala až do zakončení. Favrovou nepřekonala, ale vybojovala faul Niny Harjuové (SUI).
     
    25:56
    Tlak Švýcarska byl úspěšně otupen, navíc se hráčky v červeném nechaly rozhodit natolik, že jejich kombinaci přerušuje špatné střídání – trest pro lavici odpyká Lenni Kozuhová.
     
    23:17
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Gólový song "Nech, Bože, dá" zní poprvé na mistrovství arénou v Middletonu, když se ujal útok po pravé straně, který před brankou dorazila pohotová ZUZANA DOBIAŠOVÁ. Asistence: Emma Plankenauerová.
     
    17:05
    Neskutečné! Dvě Slovenky ujely v podstatě do akce dvě na nikoho, načež Kapicáková předložila puk Blichové, která obešla brankářku, ale nedokázala zasunout kotouč do prázdné branky. To je obrovská škoda!
     
    14:59
    Slovenky ujely do přečíslení tři na dvě, načež Kapicáková vzala zodpovědnost za sebe a svou střelu usměrnila jen do náruče Favrové!
     
    13:55
    Obrovská šance Švýcarek! Z levé strany přiletěl puk před branku, kde se ho pokusila usměrnit do sítě nedůrazně hlídaná Balzarolová, leč její pokus končí na výstroji pohotové Medviďové.
     
    05:15
    Zajímavá šance Slovenska! Fancovičová využila zaváhání soupeřek a po levé straně ujela obránkyním, jenže její zakončení bekhendem dokázala Favrová pokrýt, přestože byla bezprostředně po zásahu dezorientovaná.

    Daniel Ryl

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 38. Harjuová (Martiová), 53. Gaberellová (Buchiová, Aymonová), 60. Surdezová (Buchiová) – 24. Dobiašová (Plankenauerová)


    Švýcarsko: Favrová (Haenerová) – Maechlerová, Buchiová, Peterová, Harjuová (A), Bargo Cunsová, Aymonová, L. Martiová – Gaberellová (C), Balzarolo, Surdezová – Eggliová, A. Martiová, Baechlerová (A) – Rosselová, Manetschová, Lendiová – Kozuhová, Christmannová, Biglerová.
    Trenér: M. Hafligerová

    Slovensko: Medviďová (Debnárová) – Janeková (A), Krákorová, Halušková, Mateičková, Stern, Nilabovičová, Nemčeková, Macková – Hudáková, Dobiašová, Plankenauerová – Fancovičová (C), Blichová (A), Kapicáková – Tomaštíková, Tóthová, Donovalová – Jancsóová, Taricsová, Štrbáková.
    Trenér: G. Sabolová

    Rozhodčí: Hurleyová (USA), Malá (CZE) – Gutauskasová (CAN), Paulheimová (HUN)
    bahis siteleri