Kanada – Slovensko 7:0 (kon.) | Švédsko – Česko 2:1 (kon.)
konec
Švédsko
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Česko
Sobota 11.06.2022, 03:00 • LaBahn Ice Arena • Mistrovství světa žen do 18 let • Čtvrtfinále
Partner:
    24:47 RAUNIOVÁ - 2:1
     
    24:47
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hesová si teď musela připadat jako na střelnici. Přestože v dvojnásobném oslabení Češky několikrát podržela na tvrdý projektil z hole JENNY RAUNIOVÉ neměla nárok. Střela byla tak přesná, že se ještě otřela o tyč. Asistence: Nicole Hallová, Mira Markströmová.
    19:05 HALLOVÁ - 1:1
     
    19:05
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Trvalo to 19 minut, než Češky udělaly první větší chybu v zápase. A ta Švédkám stačila. NICOLE HALLOVÁ využila výpadku české obrany na modré čáře a svůj samostatný únik zakončila nechytatelně pro Hesovou. Asistence: Mira Markströmová.
    04:30 PLOSOVÁ - 0:1
     
    04:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvělá zpráva z Madisonu, Češky vedou ve čtvrtfinále 1:0. Křižný pas Pištěková našel u levé tyčky Šapovalivovou, která nadvakrát i s velkou dávkou štěstí procedila kotouč do švédského brankoviště. Tam už její práci dokončila důraznou dorážkou TEREZA PLOSOVÁ. Asistence: Adéla Šapovalivová, Tereza Pištěková.

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 20. Hallová (Markströmová), 25. Rauniová (Hallová, Markströmová) – 5. Plosová (Šapovalivová, Pištěková)


    Švédsko: Jonssonová (Svenssonová) – Jungakerová, Karlssonová, Rauniová, Ljungová, Kandellová, Lindebergová, Sohrnerová, Wallinová – Markströmová, Hallová, Perjusová – Adelberssonová, Hedquvstová, Pfefferová – Kenttalaová, Leijonhielmová, Lindellová – Anderssonová, Jamsenová, Gustafssonová
    Trenér: M. Ostlingová

    Česko: Hesová (Dalecká) – Pavlasová, Hotová, Trnková, Mašková, Vaníčková, Hračová, Narovcová, Slavíčková – Bartáková, Gruntová, Juříčková – Šapovalivová, Pištěková, Plosová – Mazancová, Brichová, Malicka – Matějová, Dubová, Veverková.
    Trenér: D. Andrašovský

    Rozhodčí: Strohmengerová (GER), Strongová (USA) – Oksanenová (FIN), Smetková (CZE)
    bahis siteleri