IHC Přerov – Uh. Brod 11:1 (kon.) | HC Boskovice inline – Brno 2:4 (kon.) | IHC Prague Rats – ILHK Hr. Králové 3:4 (po pr.)
Černošice – HC Hořovice 7:5 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 7:5 (kon.) | Roller Storm – ILHK Hr. Králové 6:11 (kon.)
Roller Storm – IHC Prague Rats 4:11 (kon.)
konec
IHC Night Birds Přerov
11:1 (5:1, 6:0)
IHC KANCI Uherský Brod
Sobota 11.06.2022, 11:00 • MEO Aréna, Přerov • STILMAT extraliga inline hokeje • 6. kolo
Partner:
     
    Zápas mezi Přerovem a Uherským Brodem je u konce. Night Birds doma rozstříleli Kance vysoko 11:1, druhý poločas vyhráli poměrem 6:0. Po přestávce zkompletovali hattrick hned dva domácí hráči, Pavel Hanák a Aleš Jergl. Kapitán Přerovanů ve druhém dějství nasázel všechny tři góly, Jergl se prosadil dvakrát. Pro výčet všech branek Soviček ještě zbývá doplnit povedený únik Petra Školouda. Tři ze svých jedenácti branek vsítil Přerov při vlastním oslabení. (12:08:32)
     
    Konec zápasu.
     
    38:47
    Šance na obou stranách hřiště likvidují brankáři. Například Postava betonem vytěsnil pokus osamoceného Davida Pavlůska, který se před branku Přerova natlačil z pravé strany.
     
    36:32
    Oharek zblízka tečoval kotouč směr přerovská brána, Postava si vkleče připsal dobrý zákrok pravým betonem.
     
    34:00
    Night Birds mohli znovu udeřit v početní nevýhodě, povedenou střelu Navrátila zastavila horní tyč brodské branky!
     
    32:55
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov potřetí skóruje při oslabení. Sám na Nowaka jel ALEŠ JERGL, jenž našel volné místo mezi pravou rukou a tělem brankáře Kanců a na světě je druhý hattrick v utkání. Bez asistence.
     
    32:40
    Vyloučení v týmu IHC Night Birds Přerov:
    2 min – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Školoud.
     
    31:15
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Čepice dolů, je tu hattrick! Školoud vymyslel šanci pro kapitána Night Birds PAVLA HANÁKA, který s pomocí horní tyčky dostal puk za brankovou čáru. Asistence: Petr Školoud.
     
    30:45
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Další trefa domácích v oslabení. Po přihrávce Zbořila jel sám na Nowaka PETR ŠKOLOUD, který si brankáře Kanců položil a poté poslal puk do volné části branky. Asistence: Mikuláš Zbořil a Aleš Jergl.
     
    30:10
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Domácí skórují také v početní nevýhodě. ALEŠ JERGL nejprve sice neproměnil samostatný únik, pak ale uháněl osamocený dokonce ve dvou, s Andrýskem. Před Jerglem už zívala odkrytá hostující klec. Domácí útočník si ještě srovnal puk na hokejce a poté zamířil nad lapačku Nowaka, který se přesunoval marně. Asistence: Jan Andrýsek.
     
    28:48
    Vyloučení v týmu IHC Night Birds Přerov:
    Gremlica – 2 min, podrážení.
     
    27:48
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Dvakrát nyní zahrozila dvojice Indrák – Hanák. Druhý jmenovaný nejprve obdržel kotouč do prostoru u pravé tyče, jeho pokus ale poté dvakrát zazvonil o brankovou konstrukci a odrazil se zpět do hřiště. Vzápětí Indrák přenechal PAVLU HANÁKOVI puk a domácí kapitán zacílil přesně ke vzdálenější tyčce. Asistence: Daniel Indrák.
     
    27:19
    Tentokrát Jergl poslal zadovku na Hrbatého, který ale zblízka mířil pouze do Nowaka.
     
    26:24
    Jergl chtěl z úrovně brankové čáry prostrčit puk na Navrátila, jenž útočí na hattrick. Přihrávka domácího útočníka s číslem 10 ale nebyla přesná a Navrátil tak nemohl zakončit.
     
    25:10
    Z levé strany si do střelecké pozice před branku najel Holík a posléze vyprodukoval polovysokou tvrdou střelu. Nowak zaklekl a kotouč podržel ve výstroji.
     
    24:49
    Indrák posílal puk Zbořilovi před bránu na teč. Domácí obránce kotouč skutečně zasáhl, ale jeden z Kanců ho vzápětí hokejkou ztlumil natolik, že k Nowakovi nakonec vůbec nedoputoval.
     
    23:32
    Navrátil projel podél zadního mantinelu za brodskou bránou. Kanci ho obrat o kotouč nedokázali, a tak přerovský útočník nahrál až na obrannou polovinu kapitánovi Night Birds Hanákovi. Sovičky mají v těchto chvílích hru pevně pod kontrolou.
     
    22:36
    Andrýsek vyslal z levé strany na Nowaka ne příliš razantní přízemní střelu. Brankář hostů ale otálel s rozehrávkou tak dlouho, až rozhodčí přerušil hru. Domácí tak poměrně lacino získali buly na útočné polovině hřiště.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 3. Jergl (Navrátil), 4. Navrátil, 4. Holík (Zbořil), 12. Školoud (Zbořil), 16. Navrátil (Jergl), 21. Hanák (Školoud, Gremlica), 28. Hanák (Indrák), 31. Jergl (Andrýsek), 31. Školoud (Zbořil, Jergl), 32. Hanák (Školoud), 33. Jergl – 14. Mikulec (Heča, Budil)


    IHC Night Birds Přerov: Postava (Machač) – Zbořil (A), Andrýsek, Gremlica – Hanák (C), Jergl, Navrátil, Indrák, Školoud, Holík, Hrbatý
    Trenér: Jakub Ferenc

    IHC KANCI Uherský Brod: Nowak – Heča (A), Vaněk – Oharek, Šiller, Budil (C), Mikulec, D. Pavlůsek, Mika
    Trenér: Jan Heča

    Rozhodčí: Blaha, Šico

    Diváci: 108
    bahis siteleri