IHC Přerov – Uh. Brod 11:1 (kon.) | HC Boskovice inline – Brno 2:4 (kon.) | IHC Prague Rats – ILHK Hr. Králové 3:4 (po pr.)
Černošice – HC Hořovice 7:5 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 7:5 (kon.) | Roller Storm – ILHK Hr. Králové 6:11 (kon.)
Roller Storm – IHC Prague Rats 4:11 (kon.)
konec
IHC Night Birds Přerov
11:1 (5:1, 6:0)
IHC KANCI Uherský Brod
Sobota 11.06.2022, 11:00 • MEO Aréna, Přerov • STILMAT extraliga inline hokeje • 6. kolo
Partner:
     
    36:32
    Oharek zblízka tečoval kotouč směr přerovská brána, Postava si vkleče připsal dobrý zákrok pravým betonem.
     
    34:00
    Night Birds mohli znovu udeřit v početní nevýhodě, povedenou střelu Navrátila zastavila horní tyč brodské branky!
     
    32:55
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov potřetí skóruje při oslabení. Sám na Nowaka jel ALEŠ JERGL, jenž našel volné místo mezi pravou rukou a tělem brankáře Kanců a na světě je druhý hattrick v utkání. Bez asistence.
     
    32:40
    Vyloučení v týmu IHC Night Birds Přerov:
    2 min – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Školoud.
     
    31:15
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Čepice dolů, je tu hattrick! Školoud vymyslel šanci pro kapitána Night Birds PAVLA HANÁKA, který s pomocí horní tyčky dostal puk za brankovou čáru. Asistence: Petr Školoud.
     
    30:45
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Další trefa domácích v oslabení. Po přihrávce Zbořila jel sám na Nowaka PETR ŠKOLOUD, který si brankáře Kanců položil a poté poslal puk do volné části branky. Asistence: Mikuláš Zbořil a Aleš Jergl.
     
    30:10
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Domácí skórují také v početní nevýhodě. ALEŠ JERGL nejprve sice neproměnil samostatný únik, pak ale uháněl osamocený dokonce ve dvou, s Andrýskem. Před Jerglem už zívala odkrytá hostující klec. Domácí útočník si ještě srovnal puk na hokejce a poté zamířil nad lapačku Nowaka, který se přesunoval marně. Asistence: Jan Andrýsek.
     
    28:48
    Vyloučení v týmu IHC Night Birds Přerov:
    Gremlica – 2 min, podrážení.
     
    27:48
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Dvakrát nyní zahrozila dvojice Indrák – Hanák. Druhý jmenovaný nejprve obdržel kotouč do prostoru u pravé tyče, jeho pokus ale poté dvakrát zazvonil o brankovou konstrukci a odrazil se zpět do hřiště. Vzápětí Indrák přenechal PAVLU HANÁKOVI puk a domácí kapitán zacílil přesně ke vzdálenější tyčce. Asistence: Daniel Indrák.
     
    27:19
    Tentokrát Jergl poslal zadovku na Hrbatého, který ale zblízka mířil pouze do Nowaka.
     
    20:32
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Tentokrát už se PAVEL HANÁK sám před gólmanem Uherského Brodu nemýlil. Nowaka si nejprve chytře položil a posléze nasměroval kotouč do volného prostoru nad jeho levým betonem. Asistence: Petr Školoud a Martin Gremlica.
     
    20:11
    Z levé strany si nabruslil před Nowaka Hanák, hostující brankář ale v poslední chvíli sklapl betony k sobě a kotouč do brány nepropustil.
     
    16:44
    Vyloučení v týmu IHC Night Birds Přerov:
    Indrák – 2 min, podrážení.
     
    15:40
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Jergl zpoza brodské branky oslovil JAKUBA NAVRÁTILA, který si těsně před Nowakem věděl se zakončením rady. Prosazuje se tak podruhé v utkání. Asistence: Aleš Jergl.
     
    13:12
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Kombinace Kanců končí snížením na rozdíl tří gólů. Heča poslal z levé strany kotouč před bránu, kam si najel JAN MIKULEC a překonal přesouvajícího se Postavu. Asistence: Jan Heča a Radim Budil.
     
    11:58
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Prosazuje se opět domácí celek. Zbořil přesně našel PETRA ŠKOLOUDA, Nowak šel dolů k zemi a přerovský útočník zamířil v tutové šanci pod horní tyčku. Asistence: Mikuláš Zbořil.
     
    11:39
    Mika prošel domácí obranou a roztáhl si Postavu, z prostoru u pravé tyče ale puk nad jeho tělo zvednout nedokázal.
     
    09:10
    Andrýsek si řekl o kotouč a dostal ho přímo před bránu. Nowaka chtěl překonat pokusem k levé tyči, do těchto míst ale brankář hostů stihl položit svůj levý beton.
     
    07:57
    Slibná kombinace dua Andrýsek – Jergl pukem v síti Kanců neskončila. Vzápětí Jergl objel hostující branku, Navrátil ale po jeho nabídce zamířil mimo.
     
    06:42
    Dvě velké možnosti, ve kterých se objevil brodský Heča. Nejprve jel sám na brankáře Night Birds, ale vůbec nezakončil, protože mu kotouč utekl. Zanedlouho střílel z předbrankového prostoru, tentokrát Postava musel zasahovat pravým betonem.
     
    05:23
    Postava špatně rozehrál, Kanci ale jeho zaváhání potrestat nedokázali. Na druhé straně měl slibnou šanci Zbořil, Nowak ovšem počtvrté v utkání neinkasoval.
     
    04:14
    Vyloučení v týmu IHC Night Birds Přerov:
    Navrátil – 2 min, podrážení.
     
    03:58
    Vyloučení v týmu IHC KANCI Uherský Brod:
    D. Pavlůsek – 2 min, hákování.
     
    03:30
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Ze hry uplynulo pouze dvacet sekund a domácí skórují znovu. Teď se Nowak musí červenat, z pravé strany si totiž před branku najel ADAM HOLÍK a překonal brankáře Uherského Brodu střelou na bližší tyč. Asistence: Mikuláš Zbořil.
     
    03:10
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    V MEO Aréně zafungovalo pravidlo nedáš, dostaneš. Chyby obrany Kanců využil JAKUB NAVRÁTIL, který udělal kličku Nowakovi a přidává druhý gól domácího týmu. Bez asistence.
     
    02:45
    Mohlo být srovnáno. Před Postavu si na trojnožce najel Mika, branku Night Birds ovšem přestřelil.
     
    02:12
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov nevyužitá možnost mrzet nemusí. Na Nowaka se totiž tentokrát řítil ALEŠ JERGL a na jeho zakončení do pravé části branky hostující brankář hokejkou nedosáhl. Asistence: Jakub Navrátil.
     
    01:25
    Hanák dostal kotouč přesně na hůl a ocitl se za brodskou obranou. Přerovský kapitán jel sám na Nowaka, střelou na vyrážečku jej ale nepřekonal. Dobrý zákrok brankáře Kanců.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 3. Jergl (Navrátil), 4. Navrátil, 4. Holík (Zbořil), 12. Školoud (Zbořil), 16. Navrátil (Jergl), 21. Hanák (Školoud, Gremlica), 28. Hanák (Indrák), 31. Jergl (Andrýsek), 31. Školoud (Zbořil, Jergl), 32. Hanák (Školoud), 33. Jergl – 14. Mikulec (Heča, Budil)


    IHC Night Birds Přerov: Postava (Machač) – Zbořil (A), Andrýsek, Gremlica – Hanák (C), Jergl, Navrátil, Indrák, Školoud, Holík, Hrbatý
    Trenér: Jakub Ferenc

    IHC KANCI Uherský Brod: Nowak – Heča (A), Vaněk – Oharek, Šiller, Budil (C), Mikulec, D. Pavlůsek, Mika
    Trenér: Jan Heča

    Rozhodčí: Blaha, Šico

    Diváci: 108
    bahis siteleri