IHC Přerov – Uh. Brod 11:1 (kon.) | HC Boskovice inline – Brno 2:4 (kon.) | IHC Prague Rats – ILHK Hr. Králové 3:4 (po pr.)
Černošice – HC Hořovice 7:5 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 7:5 (kon.) | Roller Storm – ILHK Hr. Králové 6:11 (kon.)
Roller Storm – IHC Prague Rats 4:11 (kon.)
konec
IHC Night Birds Přerov
7:5 (3:1, 4:4)
IHC Devils Zlín
Sobota 11.06.2022, 13:30 • MEO Aréna, Přerov • STILMAT extraliga inline hokeje • 6. kolo
Partner:
     
    39:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Nyní si Suhrada a DANIEL GAZDA role prohodili a zlínský bek s číslem 3 na drese ještě těsně před sirénou snižuje na dvougólový rozdíl. Asistence: Jiří Suhrada.
     
    39:31
    Devils právě vstřelili branku!
    Školoud na jedné straně blafákem do bekhendu nevyzrál na Hufa, jenž zakročil vyrážečkou. Na druhé straně našel Gazda JIŘÍHO SUHRADU, který z první zamířil pod horní tyčku. Postava se přemisťoval marně, na tuto bombu nemohl stačit. Asistence: Daniel Gazda.
     
    37:13
    Vyloučení v týmu IHC Devils Zlín:
    Bachánek – 2 min, držení.
     
    35:48
    Devils právě vstřelili branku!
    Před Postavu si z pravé strany hřiště nabruslil TOMÁŠ PAVLŮSEK. Na první pokus ještě přerovský gólman dokázal reagovat a kotouč vyrazit před sebe. Na dorážku z bezprostřední blízkosti už ovšem nestačil. Asistence: Jiří Suhrada.
     
    33:27
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Domácí rychle odpovídají. DANIEL INDRÁK po přesném pasu Hrbatého zvolil tváří v tvář Hufovi takzvaný ruský blafák, který brankář Devils zastavit nedokázal. Pro Indráka jde o druhý gól v duelu. Asistence: Filip Hrbatý.
     
    33:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín přesně sedm minut před koncem druhé půle skóre podruhé v zápase a využívá přesilovku. Vyoral zachytil kotouč na modré čáře a najel si blíže k brance. Místo zakončení ale přihrál JANU BARTKOVI, který příklepem rozvlnil síť za Postavou. Asistence: Jan Vyoral.
     
    32:18
    Vyloučení v týmu IHC Night Birds Přerov:
    Navrátil – 2 min, podrážení.
     
    32:06
    Z mezikruží to nyní zkusil Gazda a trefil tyčku přerovské branky!
     
    30:36
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Pohledná akce Přerovanů. Zbořil přihrál přesně do volného prostoru Gremlicovi, který už mohl střílet. Místo toho si ale všiml úplně osamoceného JAKUBA NAVRÁTILA, který z první pokořil přesouvajícího se Hufa. Navrátil skóruje podruhé v zápase. Asistence: Martin Gremlica a Mikuláš Zbořil.
     
    25:44
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Po špatné přihrávce jednoho z hostů šel sám na bránu JAKUB NAVRÁTIL. Proti Hufovi zvolil zakončení do horní části branky a s pomocí horní tyčky poslal puk do sítě. Bez asistence.
     
    25:27
    Andrýsek posunul puk na Navrátila, jehož pokus z dobré šance vyrazil Huf mimo branku.
     
    24:00
    Domácí mohli skórovat znovu, Hanákův pokus z prostoru u pravé tyče ale roztáhnutý Huf zvládl zpacifikovat. Hostující brankář si chvíli nebyl jistý, kde má kotouč, ve finále ho ale ještě stačil rozehrát.
     
    23:38
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    DANIEL INDRÁK převzal kotouč od Zbořila za hostujícími obránci a lehce zleva si to namířil před branku. Hufa si pak položil blafákem do bekhendu, načež už jen zakončil do odkryté části branky Zlína. Asistence: Mikuláš Zbořil a Petr Školoud.
     
    23:05
    Gazda z pravé strany pronikl mezi kruhy, kde mu přerovská obrana kotouč vypíchla. Puk se však odrazil pouze k Davidu Hrazdirovi, jehož jedovatou střelu likviduje lapačkou Postava.
     
    21:45
    Školoud křížnou přihrávkou našel na zadní tyči kapitána Přerova Hanáka, který ale nezvedl kotouč nad beton Hufa. Zlínský brankář tak zapisuje dobrý zákrok.
     
    18:07
    Školoud šel osamocený na Hufa, nakonec ale ještě kotouč zasekl a oslovil z druhé vlny přijíždějícího Andrýska. Přerované chtěli celou akci v oslabení ještě vyšperkovat, dělali to ale tak dlouho, až ji zahodili. Huf nápor ustál, to je pro Night Birds velká škoda.
     
    17:10
    Školoud a Andrýsek se oba ocitli v oslabení sami před Hufem. Oba ale už byli moc blízko brankáři Devils, a tak nedokázali zakončit za jeho záda. Na druhé straně vystřelil nebezpečně David Hrazdira a Přerovu pomohla horní tyč.
     
    16:51
    Vyloučení v týmu IHC Night Birds Přerov:
    Holík – 2 min, podrážení.
     
    15:42
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    ALEŠ JERGL skóruje podruhé v zápase. Domácího útočníka s číslem 10 oslovil nahrávkou Navrátil a Jergl si volný najel z pravé strany před Hufa. Ten zkusil zákrok á la Hašek, při kterém by puk vypíchl vytrčenou holí. Hostující brankář ale neuspěl a Jergl bekhendem zasunul kotouč do odkryté části branky. Asistence: Jakub Navrátil.
     
    13:21
    Huf teď pomalu tancoval ve svém brankovišti. Tanec to byl ale úspěšný, zlínský brankář se Jerglovými pohyby nenechal rozhodit a jeho výslednou střelu mezi betony dokázal pokrýt.
     
    09:58
    Krásná kombinace Devils a ještě hezčí zákrok Postavy! Gazda našel z prvního doteku u pravé tyče volného Tomáše Pavlůska, který ale nedokázal přehodit beton perfektně roztáhnutého Postavy. Ten teď Přerov podržel.
     
    07:27
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    ALEŠ JERGL proměňuje samostatný únik a otáčí skóre ve prospěch Night Birds. Domácí útočník si najel až těsně před Hufa a pod jeho tělem poslal kotouč za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    06:55
    Bartko si po levé straně najel až k brance Přerova a poté trefil tyčku. K dorážce se ještě propracoval Tomáš Pavlůsek, pohotový Postava jej ale dokázal vychytat.
     
    05:32
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají. PAVEL HANÁK si nejprve chtěl Hufa položit, ale kotouč nezvedl nad jeho pravý beton. Vzápětí ale kapitánovi Night Birds vrátil puk Hrbatý a tentokrát už zkušený útočník dokázal na zlínského gólmana vyzrát. Kotouč se přes Hufovy betony dostal do sítě. Asistence: Filip Hrbatý.
     
    03:03
    Nebezpečný pokus vyslal z pravé strany Jergl. Huf nevěděl, kde má kotouč, nakonec ho našel pod betony.
     
    01:36
    Devils právě vstřelili branku!
    Nedáš, dostaneš. Prosazují se hosté, Pavlůskovu nabídku z pravé strany usměrnil do sítě před brankou se pohybující JIŘÍ SUHRADA. Asistence: Tomáš Pavlůsek a David Hrazdira.
     
    01:26
    Hanák našel úplně volného najetého Školouda, ovšem jeho bekhendový blafák zastavuje lapačkou Huf. Skvělý zákrok brankáře Zlína.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 6. Hanák (Hrbatý), 8. Jergl, 16. Jergl (Navrátil), 24. Indrák (Zbořil, Školoud), 26. Navrátil, 31. Navrátil (Gremlica, Zbořil), 34. Indrák (Hrbatý) – 2. Suhrada (T. Pavlůsek, D. Hrazdira), 33. Bartko (Vyoral), 36. T. Pavlůsek (Suhrada), 40. Suhrada (Gazda), 40. Gazda (Suhrada)


    IHC Night Birds Přerov: Postava (Machač) – Zbořil (A), Andrýsek, Gremlica – Hanák (C), Jergl, Navrátil, Indrák, Školoud, Holík, Hrbatý
    Trenér: Jakub Ferenc

    IHC Devils Zlín: Huf – Gazda (C), Suhrada, Vyoral – Bachánek, Bartko, D. Hrazdira (A), R. Hrazdira, Luža, T. Pavlůsek
    Trenér: Jiří Suhrada

    Rozhodčí: Blaha, Šico

    Diváci: 108
    bahis siteleri