Arménie – Finsko 1:11 (kon.) | Itálie – Česko cz 3:4 (po pr.)
po prodl.
Itálie
3:4 (0:2, 3:0, 0:1 - 0:1)
Česko
Úterý 21.06.2022, 20:40 • Place Bell 1, Laval, Kanada • Mistrovství světa mužů
Předzápasové kurzy
     
    46:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ozývá se hlasitá radost několika českých fanoušků. Národní tým nepotřeboval mnoho, aby v prodloužení rozhodl o svém vítězství. Stačila jediná šance, náhradní brankář Flores se nezvládl sladit s rychlým blafákem LUKÁŠE LHOTY a míček skončil za jeho zády. Češi vítězí po komplikovaném průběhu 4:3. Asistence: Tomáš Kudela.
     
    38:58
    Bude se znovu vylučovat na italské straně. Giustini se výroku hodně diví, ale v rohu skutečně předvedl nedovolené bránění.
     
    35:25
    Teď se dokonce za Floresem ozvalo po ráně Tomáše Kudely břevno. Češi cítí šanci.
     
    34:16
    Bohužel Cipparrone nebyl schopen odejít po svých a je odnášen na nosítkách. Italové teď musí spoléhat na služby náhradníka Anthonyho Florese, který se ale v dlouhé pauze stihl rozehřát.
     
    34:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Velký tlak do brankoviště dokázali Češi přetavit ve vedoucí gól, brankář Cipparrone se betonem ke své vzdálenější tyči natahoval marně a na zakončení ADAMA KUBÍKA špičkou nohy nedosáhnul. Navíc se zdá, že se při zákroku nepříjemně zranil, dlouhé vteřiny se totiž vůbec nezvedá. Flores už se rozcvičuje a vypadá to na změnu v italském brankovišti. Takový osud si Cipparrone při svém dnešním výkonu určitě nezasloužil. Asistence: Jan Bílý.
     
    33:37
    Vyloučení v týmu Itálie:
    Giustini – 2 min., sekání.
     
    30:58
    Za držení hole na trestnou lavici poputuje jeden z českých hráčů, vypadá to na Zdeňka Krále. Další nepříjemná komplikace.
     
    30:10
    Obrovský kiks české obrany málem otevřel prostor unikajícímu Michaelu Vernacemu, ale ten zatím naštěstí druhý zásah nepřidá, když mu míček utekl do rohu.
     
    30:00
    Vyloučení v týmu Itálie:
    Musto – 2 min., sekání.
     
    27:43
    Itálie právě vstřelila branku!
    A horor druhé části pro Česko ještě nekončí. Itálie dokázala vytvořit nápor na brankáře Leoše Gerlicha, který nezvládl míček udržet ve výstroji a několikátou dorážku z hokejky MICHAELA LASTORIY už propustil za svá záda. Itálie je rázem ve vedení, přestože značnou část zápasu herně na Čechy ztrácí. Důležitá zkouška pro Jiřího Mašíka a jeho tým hned na úvod turnaje. Dva góly v brance Gerlicha dělilo 17 sekund. Asistence: Giuseppe D'Amico a William Bartolini.
     
    27:26
    Itálie právě vstřelila branku!
    Pohroma je na světě. Češi si neefektivním zakončením bohužel o podobný scénář koledovali. Dostatek prostoru na pravé straně měl DANIEL VERNACE, dokázal přesně zakončit k tyči a Italové srovnávají krok. Nyní je řada na českých hokejbalistech. Asistence. Massimo D'Ettore a Giuseppe D'Amico.
     
    19:47
    Itálie právě vstřelila branku!
    A přichází zákonitý trest. Na pravé straně získal trochu volného prostoru JONATHAN MANDRACCHIA, dostal perfektní pas z hole Giuseppeho D'Amica a zakončením do horních pater branky dokázal překvapit Leoše Gerlicha. Český gólman už balonek nevytěsnil mimo dosah tří tyčí, takže Italové snižují na rozdíl jediného gólu. Česko bude muset znovu zabrat. Asistence: Giuseppe D'Amico.
     
    14:00
    V závěru úvodní periody ještě přesilová hra pro hostující výběr. Daniel Vernace si neodpustil podrážení.
     
    09:32
    Vyloučení v týmu Česko:
    Chyba – 2 min., krosček.
     
    08:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rázem už reprezentační výběr vede o dvě branky. To je důležité uklidnění pro svěřence Jiřího Mašíka. Přihrávka přes osu hřiště si našla připraveného PETRA FILIPA, který dokázal zasáhnout míček příklepem z první a rozvlnil síť. Asistence: Nicolas Langr
     
    07:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš. Klasické rčení se znovu ukázalo v akci, naštěstí pro Česko. První vážnější útok Itálie smrděl brankou, ale výborně se přemístil gólman Gerlich. Češi pak mohli zamířit do protiútoku, osamocený ADAM KUBÍK dostal od Dalimila Zvonka přesnou přihrávku a poradil si se zakončením proti brankáři Cipparronemu, kterému vůbec nepomohli spoluhráči. Asistence: Dalimil Zvonek.
     
    02:19
    Vyloučení v týmu Itálie:
    D'Ettore – 2 min., podražení.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 20. Mandracchia (D'Amico), 28. D. Vernace (D'Ettore, D'Amico), 28. Lastoria (D'Amico, Bartolini) – 8. Kubík (Zvonek), 9. Filip (Langr), 35. Kubík (Bílý), 47. Lhota (Kudela)


    Itálie: Cipparrone (35. Flores) – Alonzi, Lagozzo, Pittiglio, Granitto, Musto, Cerone, D'Amico, Falzoi – Setacci, Ponce, Giustini, Bartolini, Gagnon, Lastoria, Novielli, Mirolla, Pulicicchio, D. Vernace, M. Vernace, Fazzari, D'Ettore
    Trenér: Michael Iustini

    Česko: Gerlich (Mikl) – Šlehofer, Kudela, Filip, Fanderlík, Chyba, Pospíšil – Wrobel, Fejfar, Lhota, Král, Vaněk, Zvonek, Pražák, Kubík, Müller, Zajíček, Kruček, Bílý, Čejka, Langr
    Trenér: Jiří Mašík

    Rozhodčí: Robertson, Hozák
    bahis siteleri