La Fiorita – Escaldes 1:2 (kon.) | Levadia Tallinn – Víkingur Reykjavík 1:6 (kon.)
konec
FC Levadia Tallinn
1:6 (1:3)
Víkingur Reykjavík
Úterý 21.06.2022, 21:30 • Víkingsvöllur, Reykjavík • Liga mistrů (předkola) • Předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u nového ročníku Ligy mistrů. Ten minulý skončil teprve nedávno a mistrovské oslavy ještě někde v Madridu nebo u fanoušků Realu stále mohou probíhat, nicméně nadcházející sezona startuje právě nyní. A to miniturnajem v rámci prvního předkola, který se bude konat v Reykjavíku. Pokud to půjde, opět Vám přineseme přímý přenos přímo z místa – ze stadionu Víkingsvöllur pro 1500 diváků.
     
    Miniturnaje v rámci nultého předkola se zúčastní čtyři celky ze zemí, které měly po sezoně 2020/2021 nejnižší koeficient – Island, Estonsko, Andorra a San Marino. Pojďme se podívat na mistrovské týmy jednotlivých zemí a systém miniturnaje:

    Island – Víkingur Reykjavík
    Estonsko – FC Levadia Tallinn
    Andorra – Inter Escaldes
    San Marino – SP La Fiorita.

    V semifinále se proti sobě utkají dva papírově nejsilnější celky, Levadia Tallinn proti Reykjavíku. Výkop bude ve 21:30 hodin českého času, tedy v 19:30 islandského. Předtím, od 15 hodin, změří síly Fiorita proti Escaldes. Vítězové postupují do finále, které se hraje 24.6. také v Reykjavíku.

    Poražení semifinalisté a poražený finalista nepřijde zkrátka, čeká ho druhé předkolo Konferenční ligy.

    A vítěz finále? Jeden ze čtyř celků změří síly v prvním předkole Ligy mistrů proti švédskému mistrovskému týmu Malmö FF!
     
    FC Levadia Tallinn:
    Estonský mistr si cestu předkoly Ligy mistrů zkusí po sedmi letech, jelikož naposled vyhrál titul v roce 2014 a poté okusil milionářskou soutěž. Po základní části měl o tři body více než Flora Tallinn a v nadstavbě se tak dal čekat litý boj. Ten však nenastal. Ačkoliv Levadia skončila na prvním místě o jeden bod, došlo k tomu tak, že Flora dvakrát vyhrála a Levadia si s velkým náskokem předtím mohla dovolit dvakrát prohrát. Čtyři kola před koncem soutěže totiž měla na svého hlavního soka náskok třinácti bodů!

    V letošním ročníku se dá čekat mezi těmito týmy opět litý boj, jelikož mají doposud oba dva stejně bodů – 44. Rozdíl je pouze v tom, že Flora Tallinn má odehrálo o zápas méně (16) než Levadia (17). Největší hvězdou týmu je ukrajinský útočník Oleksij Choblenko, který v týmu estonského mistra hostuje do konce června.
     
    Víkingur Reykjavík
    Byla to obrovská sláva, když se celek z "výpadovky" Reykjavíku stal mistrem své země. Před devíti lety totiž ještě hrál druhou ligu a poté se znovu vrátil do Deild ligy, tedy nejvyšší soutěže. Hned rok poté skončil čtvrtý a kvalifikoval se po téměř třiceti lety do evropských předkol. Úspěchy byly dovršeny minulý rok, kdy Knattspyrnufélagið Víkingur získal po třiceti letech mistrovský titul. Zvítězil o bod před Breiðablíkem zejména díky skvělému finiši, když vyhrál posledních šest zápasů a naopak Blikar tratili v předposledním kole porážkou v Hafnarfjorðuru.

    V probíhajícím ročníku se ale Víkes nebo Víkings zpočátku tolik nedařilo a Breiðablík byl suverénní (osm zápasů, osm výher). Nyní ale Víkingur vyhrál třikrát v řadě a na svého hlavního soka ztrácí z druhého místa pět bodů. Hlavní zbraní týmu by mohl být dánský forvard Nikolaj Hansen, jenž loni se šestnácti góly opanoval korunu střelců PepsiDeild a Salvadořan Pablo Punyed. Hlavní předsezonní posilou byl ale švédský zadák Olivier Ekroth.
    Vstupenky na zápas stojí 3000 ISK (cca 450 CZK) a zbývá posledních 300 ks
     
    Změna v kádru:
    Velkou zajímavost přinášíme z tábora Víkinguru. Brankářská dvojka týmu Ingvar Jónsson je po utkání v reprezentaci zraněna a nyní utrpěl zranění i jeden z juniorských brankářů Uggi Jóhann Audunsson, jenž má zlomenou nohu. Víkings tak narychlo podepsali Hannes Þór Halldórsona. Pokud Vám toto jméno nic neříká, tak vězte, že ještě loni chytal za Valur Reykjavík, přední islandský tým. Ale hlavně. Hannes Þór byl jedničkou při skvělém tažení Islandu na Euru 2016, kdy ostrovní reprezentace v osmifinále vyřadila Anglii a prošla až do čtvrtfinále. O dva roky později pak v základních skupinách na MS chytil penaltu Lionelu Messimu. A další zajímavost – Halldorson bydlí ani ne pět minut chůze od stadionu Víkingsvöllur a jeho děti hrají za Víkingur.

    V předkole proti Levadii ale plnit roli dvojky nebude, jelikož se zřejmě nestihly vyplnit všechny administrativní věci. Dle generálního ředitele Víkinguru bude klubu k dispozici pouze v případě potřeby, kdyby se opět něco s brankáři přihodilo.
    Hannes Þór Halldórson podepsal smlouvu s Víkingurem
     
    První finálový zápas dopadl lépe pro Escaldes. Tým z Andorry měl ale se svým soupeřem ze San Marina velké problémy, po prvním poločasu prohrával 0:1 a nakonec až dvěma brankami Genise Soldevilly otočil na 2:1. Je tedy ve finále a může se těšit minimálně na druhé předkolo Konferenční ligy, pokud mu finále nevyjde.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Levadia Tallinn: Vallner – Uggé, Peetson, Mitrović – Agyiri, Putinčanin, Lepistu (C), Pikk – Beglarishvili, Roosnupp – Kirss
    Náhradníci: Kraizmer, Kotenko – Liliu, Jürgenson, Velijev, Podholjuzin, Vassiljev, Õigus, Antonov
    Trenér: Vladimir Vassiljev

    Víkingur Reykjavík: T. Ingason – Duoglas McLagan, Sigurdsson, Ekroth, Atlason – Andrason, Punyed, Magnusson (C), K. M. Ingason – Hansen, Agnarsson
    Náhradníci: I. Jónsson, Magnússon – Tómasson, Gudjonsson, Þórðarson, Sigurpálsson, B. S. Ingason, Harðarson, Gunnarsson
    Trenér: Arnar Bergmann Gunnlaugsson

    Rozhodčí: Tomasz Musiał – Marcin Boniek, Jakub Slusarski (všichni Polsko).
     
    Reykjavík dnes zkrápí déšť, tak uvidíme, v jakém stavu bude umělý trávník připraven.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Na stadionu Víkingsvöllur panuje jedenáctistupňová teplota, což je i na Island trošku málo, vše je ale doplněné nepříjemným počasím. Uvidíme, komu bude více vyhovovat.
     
    3
    Ani jeden z týmů nemá zatím nijak výrazně ze hry. Nicméně první problém pro Tallinn je na světě.
     
    3
    Srbský defenzívní záložník Marko Putinčanin dostává už ve třetí minutě žlutou kartu.
     
    5
    Po faulu faulu stopera Halldora Smari Sugurdssona bude estonský tým kopat penaltu. Velká šance na to, aby Tallinn šel do vedení. Bez karetního trestu.
     
    6
    Levadia právě vstřelila branku!
    Nálada na téměř vypronadém stadionu Víkingsvöllur je rázem ještě více mrazivá, zejména pro domácí fanoušky. ZAKARIA BEGLARIŠVILI totiž pokutový kop střelou doprostřed branky bezpečně proměnil a Tallinn jde do důležitého vedení.
    6. BEGLARIŠVILI - 1:0
     
    8
    Estonci budou mít výhodu rohového kopu, avšak Víkings se ubránili a jdou dopředu.
     
    9
    Oproti prvnímu zápasu semifinále se přece jen počasí trošku umoudřilo, takže umělý trávník není tolik kluzký.
     
    10
    Polský sudí viděl faul jednoho z hráčů Levadie zhruba pětatřicet metrů před brankou, domácí tak budou rozehrávat přímý volný kop.
     
    10
    Víkingur právě vstřelil branku! Domácí hráči sehráli přimák perfektně. Po centru Pabla Punieda přelstil soupeřovy stopery, a hlavně Uggého a Lepistua, KYLE DOUGLAS MCLAGAN a americký krajní obránce, který přišel do Víkinguru z Framu, bezpečně uklidil míč k tyči mimo dosah brankáře! Asistence: Pablo Punied
    10. Kyle Douglas MCLAGAN - 1:1
     
    13
    Domácí fanoušky samozřejmě vstřelený gól povzbudil. Nyní mne neberte za slovo, domácí fanoušky myšleno fanoušky Víkinguru. Ačkoliv je klub z Reykjavíku veden jako host, hraje se na jeho půdě.
     
    14
    Další nebezpečný centr do vápna. Opět to bylo ze středu hřiště a nechybělo moc, aby se k balonu dostal střelec loňské sezony Nikolaj Hansen z Dánska. Nakonec byl u balonu dříve gólman Vallner.
     
    15
    Víkingur táhne míč po levé straně hřiště, ale hráči v zeleném, tedy fotbalisté Levadie Tallinn, si dali pozor a odehráli míč do autu.
     
    16
    Jak už bylo řečeno, Víkings kvůli zranění dvou brankářů podepsali Hannes Þór Halldorssona, který ale kvůli administrativním průtahům nemůže nastoupit. Fanoušci se tak na islandského gólmanského Boha (i doslovně, Þór = Bůh) těší marně. Na lávce jsou připraveni Ingar Jónsson a Jochum Magnússon.
     
    18
    Jednička Víkinguru Thordur Ingason převzal malou domů a hledá spoluhráče na rozehrávku. Islandský mistr se ale daleko nedostal.
     
    18
    Je ale jasné, že tým z Rekjavíku bude dnes hrozit dlouhými centry. I nyní měl Karl Andre Vallner plné rukavice práce, aby míč zkrotil.
     
    20
    Po souboji s Pablem Punyedem, záložníkem Salvadoru, spadl jeden z hráčů Tallinnu ve vápně a brankář Levadie může být v klidu. Bude se kopat od jeho branky.
     
    22
    Ale Levadia si míče dlouho neužila, faul přišel také na druhé straně umělého pažitu.
     
    23
    Již zmiňovaný Thordur Ingason si opět pohraje s míčem, vysílá ho na své spoluhráče.
     
    24
    Dobrá akce domácích. V silném větru si po levé straně seběhl do vápna Erlingur Agnarsson. Udělal kličku a zamířil na bližší tyč, ale těsně minul branku. Víkings navíc nedovolí soupeři krátkou rozehrávku od branky, ihned hráče v zeleném napadají.
     
    25
    A napadání přineslo úspěch. Opět byl aktivní Agnarsson, jemuž znovu vyšla klička ve vápně, ale střílenou přihrávku si stopeři Tallinnu pohlídali a odpálili na roh.
     
    26
    Po Punyedově rohovém kopu se míč znovu dostal před vápno, nicméně jeden z domácích hráčů necentroval přesně a možná šance tak vychází do ztracena.
     
    27
    Víkingur právě vstřelil branku!
    Nádherná akce islandského šampiona. Po levé straně pláchl s míčem David Örn Atlason, který poslal ostrou přízemní přihrávku do vápna. Nabíhající Hansen by na pas nedosáhl, takže snadno přenechal míč pro KRISTALL MÁNÍ INGASONA, který ho perfektně uklidil mimo dosah brankáře. Víkingur otáčí stav a jde do vedení. Asistence: Davíd Örn Atlason
    27. K. M. Ingason - 1:2
     
    29
    Nyní se ale musí Víkingur bránit rohovému kopu. Žádné nebezpeční z něj ale pro Thordura Ingasona nepřišlo.
    Domácí brankář Thordur Ingason často rozehrává míč pro spoluhráče
     
    32
    Ingason, strážící branku Víkinguru, si opět vyměnil míč se spoluhráči. Islandský mistr hraje velmi dobře takticky, nepouští soupeře do velkých šancí.
     
    33
    Míč je opět na polovině Víkinguru, tentokrát se k němu brankář nedostal.
     
    33
    Ale rychlý přesun míče způsobil, že Víkingur opět obléhá branku Tallinnu, tentokrát kombinuje u pravé strany vápna.
     
    37
    Další rohový kop pro Víkingur, který půjde kopat samozřejmě Pablo Punyed, špílmachr islandského mistra.
     
    38
    Velmi aktivní Erlingur Agnarsson přišel do kontaktu s brankářem Vallnerem, jako by mu chtěl ukázat – já jsem taky tady. Trošku do sebe strčili, nic vážného a bude se odkopávat od branky Levadie.
     
    40
    Centrovaný míč estonského celku neměl naději na úspěch, před sezonou angažovaný švédský stoper Peter Oliver Ekroth balon sklepl pro brankáře Ingasona.
     
    42
    Odkop od branky bude zahrávat Víkingur a jeho brankář rozhodně nebude nikterak chvátat.
     
    42
    Mark Oliver Roosnupp vidí žlutou kartu za nešetrný zákrok na Andrasona. Tady musí být jasný karetní trest.
     
    43
    Na hranici velkého vápna Levadie byla pořádná trma-vrma. Domácí hráči se snažili vystřelit, ale naráželi na zformovanou obranu soupeře. Nakonec míč propadl k Pablo Punyedovi, který ukázal svou techniku, ovšem balon skončil v náručí Karl Andre Vallnera.
     
    45
    V poslední minutě první půlky budou hráči Víkinguru zahrávat rohový kop.
     
    45
    Víkingur právě vstřelil branku!
    I se štěstím vedou Víkings 3:1. Kristall Mání Ingason poslal vysoký míč do vápna na Hansena, jehož hlavičku vyrazil Vallner přímo k pravé tyči. Tam číhal HALLDOR SMARI SIGURDSON, od kterého se balon odrazil do sítě. Asistence: Nikolaj Hansen.
    45. Halldor Smari SIGURDSSON - 1:3
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    V prvním poločasu jsme viděli hned čtyři branky. V páté minutě polský sudí Musial nekompromisně foukl pokutový kop, který proměnil Zakaria Beglarišvili. Radost Tallinnu ale trvala jen chvíli. O čtyři minuty později totiž centrovaný míč Punyeda uklidil do sítě Kyle Douglas McLagan. Víkingur měl poté menší převahu, kterou zúročil pohlednou akcí ve 27. minutě. Přízemní centr Atlasona našel ve vápně Kristall Mání Ingason a zamířil mimo dosah brankáře. Ve 45. minutě navíc domácí (hraje se v Reykjavíku) udeřili potřetí. Hlavičku Hansena vyrazil Vallner před sebe, kde s velkým štěstím naběhl Halldor Smari Sigurdson a stanovil stav po prvním poločasu na 3:1.
     
    Statistiky po prvním poločasu:
    Góly: 1-3
    Střely na branku: 2-4
    Zákroky gólmanů: 1-1
    Střely mimo: 0-1
    Penalty: 1-0
    Rohy: 2-3
    Fauly: 5-2
    Žluté karty: 2-0
    Červené karty: 0-0.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:32.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Islanďané rozhodně nezačali ve druhém poločasu betonovat, to vůbec. Krátce po výkopu sebrali míč a hned se dostali před branku soupeře. Nic z toho sice nebylo, ale vstup do druhého poločasu slušný.
     
    49
    Víkingur právě vstřelil branku!
    Nejlepší střelec uplynulé sezony PepsiDeild dává čtvrtou branku svého týmu a řekl bych, že je jasno. Pablo Punyed si na pravé straně vápna pohrál s dvěma soupeři a odcentroval. I s troškou štěstí se přes estonského hráče dostal míč k NIKOLAJI HANSENOVI, jenž většinou z těchto pozic pálí přesně. Uklidil míč pod víko a Vallner byl bezmocný. Asistence: Pablo Punyed.
    49. Nikolaj HANSEN - 1:4
     
    51
    Nerad bych se mýlil, ale zdá se mi, že nyní už se zápas bude prakticky jen dohrávat. Na hřišti je nyní pouze jedno mužstvo, estonský mistr zcela vypadl z role.
     
    53
    Halldor Smari Sigurdsson inkasoval v souboji o míč pořádného koňara a v tomto chladném počasí je to dvakrát nepříjemné. Stoper, který dal dnes i jednu branku, ale bude pokračovat. To je jasné.
     
    55
    Kristall Máni Ingason nyní už hrál i trošku na krásu. Technicky se na penaltě zbavil soupeře, ale nestřílel. Ještě chtěl nahrát spoluhráči, což už ale bylo na škodu a dobrá akce vyšla do ztracena.
     
    55
    Levadia musí posílit útok. Z placu jde bek Artur Pikk, kterého nahrazuje brazilský forvard Liliu.
     
    58
    Pablo Punyed převzal míč a ujal se rohového kopu, ale bez výrazného úspěchu.
     
    59
    Za dlouhým centrovaným míčem, prakticky od půli hřiště, se hnal David Örn Atlason, ale nakonec se musí rychle vracet, aby po následné rozehrávce Levadie nechyběl na kraji obrany.
     
    61
    Víkingur bude pod hlavní tribunou házet aut, opět tak zůstane u míče.
     
    63
    Brent Lepistu tak dlouho něco řešil s polským sudím a gestikuloval, až si vysloužil od Tomasze Musiala žlutou kartu. A to samé se přihodilo i jeho parťákovi Liliuovi, jenž při další akci ve vápně doslova zkopl Kyle Douglase McLagana, autora vyrovnávací trefy na 1:1.
     
    66
    Nebezpečnou přízemní přihrávku srazili stopeři Víkinguru na rohový kop. Poté míč na hranici penalty propadl k Beglarišvilimu, jehož pokus ale přes val těl na branku neprošel.
    Víkingur má postup prakticky v kapse
     
    68
    Dvě střídání v celku Víkinguru. Odchází Erlingur Agnarsson a Nikolaj Hansen, přičemž oba dva podali výborné výkony. Na plac se za rozhodnutého stavu podívá Ari Sugurpálsson a Helgi Gudjonsson.
     
    69
    Andrason po dobré akci míjí tři tyče, stav tak zůstává nezměněn.
     
    71
    Víkingur právě vstřelil branku!
    Další nešťastný odraz pro Estonce. Magnusson ve vápně vysunul novice Gudjonssona, jenž výborně našel Ingasona. Jeho střelu sice perfektně zneškodnil Vellner, ale vyražený míč se po hlavičce stopera Uggého dostal přímo na nohy HELGIHO GUDJONSSONA, který po necelých třech minutách na placu dává "bůra".
    71. Helgi GUDJONSSON - 1:5
     
    72
    Švédský stoper Ekroth si mohl dovolit faul na Putinčanina, za tohoto stavu už nemusí příliš hledět na nějakou příliš čistou hru.
     
    74
    Čtvrt hodiny před koncem jsou tu dvě střídání Levadie. Marko Putinčanin přepouští místo na placu pro Ilju Antonova a Zakaria Belgarišvili, jenž v šesté minutě otevřel skóre, jde také z placu. Rozhodně si v šesté minutě, když poslal svůj tým do vedení, nemyslel, že za sedmdesát minut bude stav 1:5. Zahraje si tak Karl Rudolf Õigus.

    A také dvě střídání u Víkinguru. Odchází Davíd Örn Atlason a Pablo Punyed, jenž dneska rozdával centry jedna radost. Místo nich si zahrají Logi Tómasson a Karl Fridleifur Gunnarsson.
     
    76
    Hosté se snaží ještě o sympatické snížení, avšak Agyiri míří vedle a poté je pískán ofsajd.
     
    77
    Víkingur právě vstřelil branku!
    Levadia je úplně v rozkladu. Střelu Kristall Mání Ingasona vyrazil Vallner nepříliš jistým zákrokem do strany, kde byl volný špílmachr JULIUS MAGNUSSON, jenž zatížil konto soupeře šestou přesnou trefou. Asistence: Kristall Mání Ingason.
    77. Julius MAGNUSSON - 1:6
     
    78
    Dnes výborně hrající Kristall Mání Ingason přepouští místo na placu pro jmenovce Birnira Snær Ingasona.
     
    80
    Střela Antonova nedělala Thorduru Ingasonovi žádné problémy.
     
    80
    Vallner si také po dlouhé době sáhl na míč jinak, než aby ho lovil z branky. Spoluhráči na něj zahráli malou domů.
    Kdo čekal podobnou demolici estonského týmu od mistra Islandu?
     
    81
    Čtvrté střídání Levadie. Z placu jde Ernest Agyiri, nahradí ho Murad Velijev. Útočník za útočníka.
     
    81
    Poprvé se žlutí také na druhé straně. Nadějný zadák Logi Tómasson si bude muset na zbylých deset minut dát pozor.
     
    84
    Další pohledná akce islandského celku. Z velkého vápna zakončoval Birnir Snær Ingason, ovšem Vallner byl připraven. Což je pro Estonce dobře, 1-6 je až příliš krutý debakl.
     
    85
    Roosnupp se loudá k rohovému kopu, za tohoto stavu už se mu příliš nechce...
     
    86
    Odražený míč z vápna posílali Estonci zpět do ohně, ale forvard Kirss, který je dnes jako většina týmu prakticky neviditelný, byl lapen v ofsajdu.
     
    87
    Ilja Antonov při protiútoku soupeře sejmul Gunnarssona a vidí zaslouženou žlutou kartu.
     
    89
    V předposlední minutě předvedli domácí kombinační akci po pravé straně. Dostali se do vápna, ale tentokrát nestihli přesně přihrát a Helgi Gudjonsson číhal na pas směrem k penaltovému puntíku marně.
     
    90
    Také Levadia ukázala pohlednou akci. Na pravé straně ve vápně nejprve Murad Velijev zasekl míč a přihrál spoluhráči. Poté se mu balon vrátil, tak vystřelil a je z toho rohový kop.
     
    90
    Roosnuppův roh hlavičkoval Peetson těsně nad břevno, ani čestné snížení není Levadii dovoleno.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Zápas začal pro Levadii nadějně, v šesté minutě se po penaltě Zakariy Beglarišviliho dostala do vedení. Ale to bylo z její strany vše. Od desáté minuty bylo na placu jen jedno mužstvo. Kyle Douglas McLagan si naběhl do vápna na centr a vyrovnal. Ve 27. minutě pak po hezké kombinační akci uklidil přízemní pas Atlasona do sítě Kristall Mání Ingason. Těsně před odchodem do kabin sice Vallner vyrazil hlavičku Hansena po rohu, ale přesně do míst, kde stál Halldor Smari Sigurdson a bylo to již 3:1.

    Jestli Levadia měla nějaké taktické plány na kontaktní branku, tak je zničil hned po začátku druhé půlky Nikolaj Hansen. Míč po centru Punyeda srazil stoper Levadie k dánskému snajprovi a ten zamířil pod břevno. V 71. minutě sice Vallner skvěle zneškodnil tutovku Ingasona, ale vyražený míč šel od Uggého přímo na Helgiho Gudjonssona a ten po třech minutách na placu zvýšil na 5:1. Konečné slovo měl pak Julius Magnusson, který o šest minut později poslal do sítě vyraženou střelu Ingasona – 6:1.
     
    Statistiky zápasu:
    Góly: 1-6
    Střely na branku: 3-8
    Zásahy gólmanů: 2-2
    Střely mimo: 3-2
    Rohy: 5-4
    Fauly: 10-3
    Žluté karty: 5-1
    Červené karty: 0-0
     
    Víkingur Reykjavík se tak o postup do prvního předkola Ligy mistrů utká v pátek 24.6. na domácím stadionu proti andorrskému mistrovi Inter Escaldes, který v prvním utkání porazil sanmarinskou Fioritu 2:1.

    Pokud to jen trošku půjde, budeme přítomni přímo na stadionu Víkingsvöllur v Reykjavíku, kde se dneska bude slavit.
     
    S konstatováním, že Víkingur Reykjavík otočil proti Levadii Tallinn stav z 0:1 na 6:1 a zahraje si finále nultého předkola Ligy mistrů, se s Vámi loučí a hezký den z Islandu přeje Tomáš Lysý. (23:27:11)

    Tomáš Lysý

    Branky: 6. Beglarišvili – 10. McLagan (Punied), 27. K. M. Ingason (Atlason), 45. H. S. Sigurdsson (Hansen), 49. Hansen (Punyed), 71. Gudjonsson, 77. Magnusson (K. M. Ingason)

    Karty:   3. Putinčanin (LVD), 63. Lepistu (LVD), 63. Liliu (LVD), 87. Antonov (LVD) – 81. Tómasson (VKR)


    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:4. Fauly: 10:3.
    FC Levadia Tallinn: Vallner – Uggé, Peetson, Mitrović – Agyiri (81. Velijev), Putinčanin (74. Antonov), Lepistu (C), Pikk (55. Liliu) – Beglarišvili (74. Õigus), Roosnupp – Kirss
    Náhradníci: Kraizmer, Kotenko – Liliu, Jürgenson, Velijev, Podholjuzin, Vassiljev, Õigus, Antonov

    Trenér: Vladimir Vassiljev

    Víkingur Reykjavík: T. Ingason – Duoglas McLagan, Sigurdsson, Ekroth, Atlason (74. Gunnarsson) – Andrason, Punyed (74. Tómasson), Magnusson (C), K. M. Ingason (78. B. S. Ingason) – Hansen (68. Gudjonsson), Agnarsson (68. Sigurpálsson)
    Náhradníci: I. Jónsson, Magnússon – Tómasson, Gudjonsson, Þórðarson, Sigurpálsson, B. S. Ingason, Harðarson, Gunnarsson

    Trenér: Arnar Bergmann Gunnlaugsson

    Rozhodčí: Tomasz Musiał – Marcin Boniek, Jakub Slusarski (všichni Polsko)
    bahis siteleri