La Fiorita – Escaldes 1:2 (kon.) | Levadia Tallinn – Víkingur Reykjavík 1:6 (kon.)
konec
FC Levadia Tallinn
1:6 (1:3)
Víkingur Reykjavík
Úterý 21.06.2022, 21:30 • Víkingsvöllur, Reykjavík • Liga mistrů (předkola) • Předkolo
Předzápasové kurzy
    77. Julius MAGNUSSON - 1:6
     
    77
    Víkingur právě vstřelil branku!
    Levadia je úplně v rozkladu. Střelu Kristall Mání Ingasona vyrazil Vallner nepříliš jistým zákrokem do strany, kde byl volný špílmachr JULIUS MAGNUSSON, jenž zatížil konto soupeře šestou přesnou trefou. Asistence: Kristall Mání Ingason.
    71. Helgi GUDJONSSON - 1:5
     
    71
    Víkingur právě vstřelil branku!
    Další nešťastný odraz pro Estonce. Magnusson ve vápně vysunul novice Gudjonssona, jenž výborně našel Ingasona. Jeho střelu sice perfektně zneškodnil Vellner, ale vyražený míč se po hlavičce stopera Uggého dostal přímo na nohy HELGIHO GUDJONSSONA, který po necelých třech minutách na placu dává "bůra".
    49. Nikolaj HANSEN - 1:4
     
    49
    Víkingur právě vstřelil branku!
    Nejlepší střelec uplynulé sezony PepsiDeild dává čtvrtou branku svého týmu a řekl bych, že je jasno. Pablo Punyed si na pravé straně vápna pohrál s dvěma soupeři a odcentroval. I s troškou štěstí se přes estonského hráče dostal míč k NIKOLAJI HANSENOVI, jenž většinou z těchto pozic pálí přesně. Uklidil míč pod víko a Vallner byl bezmocný. Asistence: Pablo Punyed.
    45. Halldor Smari SIGURDSSON - 1:3
     
    45
    Víkingur právě vstřelil branku!
    I se štěstím vedou Víkings 3:1. Kristall Mání Ingason poslal vysoký míč do vápna na Hansena, jehož hlavičku vyrazil Vallner přímo k pravé tyči. Tam číhal HALLDOR SMARI SIGURDSON, od kterého se balon odrazil do sítě. Asistence: Nikolaj Hansen.
    27. K. M. Ingason - 1:2
     
    27
    Víkingur právě vstřelil branku!
    Nádherná akce islandského šampiona. Po levé straně pláchl s míčem David Örn Atlason, který poslal ostrou přízemní přihrávku do vápna. Nabíhající Hansen by na pas nedosáhl, takže snadno přenechal míč pro KRISTALL MÁNÍ INGASONA, který ho perfektně uklidil mimo dosah brankáře. Víkingur otáčí stav a jde do vedení. Asistence: Davíd Örn Atlason
    10. Kyle Douglas MCLAGAN - 1:1
     
    10
    Víkingur právě vstřelil branku! Domácí hráči sehráli přimák perfektně. Po centru Pabla Punieda přelstil soupeřovy stopery, a hlavně Uggého a Lepistua, KYLE DOUGLAS MCLAGAN a americký krajní obránce, který přišel do Víkinguru z Framu, bezpečně uklidil míč k tyči mimo dosah brankáře! Asistence: Pablo Punied
    6. BEGLARIŠVILI - 1:0
     
    6
    Levadia právě vstřelila branku!
    Nálada na téměř vypronadém stadionu Víkingsvöllur je rázem ještě více mrazivá, zejména pro domácí fanoušky. ZAKARIA BEGLARIŠVILI totiž pokutový kop střelou doprostřed branky bezpečně proměnil a Tallinn jde do důležitého vedení.

    Tomáš Lysý

    Branky: 6. Beglarišvili – 10. McLagan (Punied), 27. K. M. Ingason (Atlason), 45. H. S. Sigurdsson (Hansen), 49. Hansen (Punyed), 71. Gudjonsson, 77. Magnusson (K. M. Ingason)

    Karty:   3. Putinčanin (LVD), 63. Lepistu (LVD), 63. Liliu (LVD), 87. Antonov (LVD) – 81. Tómasson (VKR)


    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:4. Fauly: 10:3.
    FC Levadia Tallinn: Vallner – Uggé, Peetson, Mitrović – Agyiri (81. Velijev), Putinčanin (74. Antonov), Lepistu (C), Pikk (55. Liliu) – Beglarišvili (74. Õigus), Roosnupp – Kirss
    Náhradníci: Kraizmer, Kotenko – Liliu, Jürgenson, Velijev, Podholjuzin, Vassiljev, Õigus, Antonov

    Trenér: Vladimir Vassiljev

    Víkingur Reykjavík: T. Ingason – Duoglas McLagan, Sigurdsson, Ekroth, Atlason (74. Gunnarsson) – Andrason, Punyed (74. Tómasson), Magnusson (C), K. M. Ingason (78. B. S. Ingason) – Hansen (68. Gudjonsson), Agnarsson (68. Sigurpálsson)
    Náhradníci: I. Jónsson, Magnússon – Tómasson, Gudjonsson, Þórðarson, Sigurpálsson, B. S. Ingason, Harðarson, Gunnarsson

    Trenér: Arnar Bergmann Gunnlaugsson

    Rozhodčí: Tomasz Musiał – Marcin Boniek, Jakub Slusarski (všichni Polsko)
    bahis siteleri