Hr. Králové – Dukla Praha 2:3 (kon.) | Sparta – Paksi 1:1 (kon.) | Ostrava – Celtic 2:4 (kon.)
Č. Budějovice – Augsburg 1:0 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
2:3 (1:0)
FK Dukla Praha
Středa 13.07.2022, 17:00 • Opatovice nad Labem • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    88
    Dvořák se po přistrčení z pravé strany dostal do střelby, obětavý skluz Pirocha ale značí jenom roh pro domácí barvy!
     
    84
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pražané však vedou jenom o minutu později a Hradec se úplně sesypal! Rohový kop šel přímo do hloučku hráčů, kde si nejvýše naskočil JIŘÍ PIROCH a poslal jej na zadní tyč, kam se Vízek jenom smutně ohlédnul – 2:3!
     
    83
    Barac mohl tenhle duel zlomit na stranu Dukly! Z levé strany vykouzlil střílený centr, který téměř Vízkovi zapadl pod břevno a domácí gólman se musel hodně ohánět, aby vyrazil alespoň na roh!
     
    76
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hradci se během dvou minut dvoubrankové vedení absolutně rozpadlo! Po pravé straně postupoval Hrubeš a před dotírajícím obráncem stihl ještě odcentrovat. Navíc přímo na hlavu JAKUBA HODKA, kterého si nepokryla obrana a hostující útočník si již poradil – 2:2!
     
    74
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se dostává na startu poslední čtvrthodiny zpět do zápasu a děkovat za to může Radovi. A to doslova. Jakub Rada měl ve vápně míč na noze a mohl vybrat řešení situace, vybral přitom to nejhorší. Vracel za sebe na Vízka, ale přiliš slabě a dal možnost MARKU ČERVENKOVI zakončit. Ten opředl své zakončení o zadní tyč a máme tu ještě drama – 2:1!
     
    72
    Vízek předvedl další parádní zákrok! Buchvaldek se po rychlém ťukesu dostal k odraženému míči a pouštěl jej na branku z bezprostřední blízkosti, domácí brankář šel včas na zem a vytáhl reflexivní zákrok rukou!
     
    71
    Střídání v týmu FK Dukla Praha:
    ze hřiště odchází Šebrle, přichází Konan.
    ze hřiště odchází Kim, přichází Hodek.
    ze hřiště odchází Uhlíř, přichází Hrubeš.
     
    66
    Buchvaldek zkusil přejít přes Klímu, což nevyšlo, zajímavější akci však měl na starosti Souček. Odražený míč si navedl na střelu a pálil k bližší tyči, Vízek musel vytáhnout na roh!
     
    63
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    K penaltě se postavil JAKUB RADA a povzbuzován z opatovické tribuny bez potíží proměnil. Čtvrtečka skákal na opačnou stranu, Radovi pak stačilo placírkou umístit míč k protější tyči – 2:0!
     
    62
    Piroch byl pozdě v souboji s Firbacherem, fauloval jej a navíc ve vápně. Rozhodčí Starý nařizuje okamžitě penaltu!
     
    61
    Střídání v týmu FK Dukla Praha:
    ze hřiště odchází Kozel, přichází Buchvaldek.
    ze hřiště odchází Souček, přichází Ullman.
    ze hřiště odchází Matějka, přichází Červenka.
     
    59
    Jurčenko předvedl skvělou práci na pravém křídle a otevřel se mu prostor pro střílenou přihrávku před branku, kde zůstal viset Rybička. Prudký míč ale domácí plejer neusměrnil do prázdné kasy, místo toho zakončil těsně nad břevno!
     
    50
    Dukla je v prvních minutách druhé půle pod tlakem a Hradec mohl jít na dvě branky náskoku! Po rychlém ťukesu ve vápně zakončoval zblízka Rada, míč ale pustil jenom do rukavic brankáře Čtvrtečky!
     
    42
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tři minuty před koncem poločasu jde Hradec do vedení! Hájek si na levé straně počkal na vhodný moment pro centrovaný balon. Ten přišel a vzduchem letěl centr křížem na zadní tyč pro DANIELA VAŠULÍNA. Toho ve vzduchu obránce už neuhlídal a zakončení hlavičkou o zem bylo pro Čtvrtečku neřešitelné – 1:0!
     
    8
    Rychlá rozehrávka rohového kopu eskalovala v šanci pro Čecha, který dostal příležitost zakončit hlavou u bližší tyče. Osamocen ale míjí tyč Čtvrtečkovy branky!

    Tomáš Kalas

    Branky: 42. Vašulín, 63. Rada (pen.) – 74. Červenka, 76. Hodek, 84. Piroch


    FC Hradec Králové: Reichl (46. Vízek) – Smrž (46. Kučera), Vlkanova (46. Rybička), Hájek (46. Novotný), Prekop (46. Dvořák), Klíma, Vašulín (46. Firbacher), Ševčík (46. Rada), Harazim (46. Kutík), Kodeš (46. Jurčenko), Čech (46. Doležal)
    Trenér: Miroslav Koubek

    FK Dukla Praha: Čtvrtečka – Uhlíř (71. Hrubeš), Piroch, Peterka, Moulis, Šebrle (71. Konan), Kim (71. Hodek), Souček (61. Ullman), Matějka (61. Červenka), Kozel (61. Buchvaldek), Barac
    Náhradníci: Šťovíček – Matoušek

    Trenér: Petr Rada

    Rozhodčí: Starý – Arnošt, Slavíček

    Diváci: 365
    bahis siteleri