Giannina – Ostrava 1:1 (kon.) | Mezőkövesdi – Liberec 2:1 (kon.) | Galatasaray – Pardubice 0:0 (kon.)
Turín – Mladá Boleslav 2:0 (kon.)
konec
Mezőkövesdi SE
2:1 (2:0)
FC Slovan Liberec
Úterý 19.07.2022, 18:00 • Ottensheim • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Liberecký Slovan v přípravě poznal druhého přemožitele, a sice maďarský tým Mezőkövesdi SE, s nímž prohrál 1:2.

    Svěřenci kouče Supky si v prvním poločase vybudovali dvoubrankové vedení zásluhou tref Marina Juriny a Gábora Molnára. Severočeši ve druhém poločase zabrali, ale na víc než snížení se nezmohli, skvěle umístěnou střelou do šibenice z přímého kopu zmírnil libereckou porážku Kamso Mara. (20:21:39)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Červená karta pro tým FC Slovan Liberec (Michael Rabušic).
    65. Kamso MARA - 2:1
     
    65
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši jsou na dostřel! K exekuci volného přímého kopu se postavil KAMSO MARA, guinejský středopolař poslal balón nechytatelně do šibenice.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    42
    Mezőkövesdi právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Supky odskakují do dvoubrankového náskoku! Do centru z pravé strany sáhl GÁBOR MOLNÁR a od jeho kopačky míč podruhé doputoval do liberecké sítě.
     
    2
    Mezőkövesdi právě vstřelilo branku!
    Fotbalisté maďarského celku se prosadili akcí po levé straně. Z tohoto prostoru přišel centr a hlavička MARINA JURINY, po níž se balón odrazil od břevna za brankovou čáru. Autora gólu doplníme později.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Mezőkövesdi SE měl v loňské sezóně co dělat, aby se udržel mezi maďarskou elitou. Nakonec tento úkol splnil a obsadil poslední nesestupové 10. místo o dva body před týmem MTK Budapešť. V přípravě Supkovi svěřenci odehráli již šest přípravných zápasů s bilancí dvou vítězství, tří remíz a jedné porážky, naposledy remizovali 3:3 s kyperským Apollonem.

    Liberecký Slovan bude bezesporu chtít vylepšit výsledek z loňské sezóny, v níž vypadl ve skupině o 7.-10. místo, v rámci semifinále miniturnaje nezvládl dvojzápas s olomouckou Sigmou (0:1, 0:2). Kozlova družina absolvovala už sedm přípravných zápasů. Čtyřikrát vyhrála, dvakrát remizovala a jednou prohrála, v doposud posledním střetnutí sehrála bezbrankovou remízu s maďarským Újpestem.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné úterní odpoledne. Vítám vás při sledování přípravného utkání mezi týmy Mezőkövesdi SE a FC Slovan Liberec.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Milan Huppert

    Branky: 2. Jurina, 42. Molnár – 65. Mara

    Karty:   90. Rabušic (LIB)


    Mezőkövesdi SE: Piscitelli – K. Kallai, Karnitski, Bobal, Vajda, Nagy, Cseri, Madarasz, Molnar, Jurina, Schmiedl.
    Náhradníci: Rjabenko, Horvath, Cseke, Kis, Dradic, Lakvekheliani, Kotula, Selmani, Z. Kallai, Kevin.

    Trenér: Attila Supka

    FC Slovan Liberec: 1. poločas: Stejskal – Prebsl, Plechatý, Purzitidis, Preisler, Talovjerov, Doumbia, Višinský, Mészáros, Kozák, Rondić.

    2. poločas: Stejskal – Mészáros, Plechatý (81. Mikula), Purzitidis (81. Michal), Preisler (60. Matoušek), Polyák, Mara, Varfolomejev, Doumbia (60. Frýdek), van Buren, Kozák (60. Rabušic).

    Trenér: Luboš Kozel
    bahis siteleri