Finsko – Česko 4:3 (kon.)
konec
Finsko
4:3 (2:1, 1:1, 1:1)
Česko
Čtvrtek 28.07.2022, 15:30 • Vierumäki • Reprezentace žen
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:28 Natálie MLÝNKOVÁ - 4:3
     
    59:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přeci jen ještě zápletka! Po střele Sáry Čajanové si před brankovištěm našla volný puk NATÁLIE MLÝNKOVÁ, která ho doklepla do odkryté klece. 32 sekund do konce. Asistence: Sára Čajanová a Alena Mills.
    49:55 Nelli LAITINENOVÁ - 4:2
     
    49:55
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hráčky Finska získaly kotouč ve středním pásmu a předvedly bleskový přechod do útoku. Přesilovou situaci před brankou vyřešila Noora Tulusová nahrávkou na NELLI LAITINENOVOU, která zblízka přehodila marně se natahující Švejdovou – 4:2. Asistence: Noora Tulusová.
    25:02 Viivi VAINIKKAOVÁ - 3:2
     
    25:02
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky však jeden ze svých prvních pobytů v útočném pásmu ve druhé třetině zakončují gólem! Velkou zásluhu na tom měla Elisa Holopainenová, která vybojovala kotouč v pravém rohu za českou branku. Následně s ním vybruslila až mezi kruhy a její nabídku tečovala u levé tyčky za českou brankářku VIIVI VAINIKKAOVÁ. Ta se dnes trefuje již podruhé. Asistence: Elisa Holopainenová a Krista Parkkonenová.
    21:39 Natálie MLÝNKOVÁ - 2:2
     
    21:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborný nástup Češek do druhé třetiny! Kateřina Mrázová nejprve netrefila odkrytou branku. Tlak ale pokračoval. O chvíli později vložila NATÁLIE MLÝNKOVÁ mezi kruhy hůl do nabídky Daniely Pejšové a usměrnila puk za záda brankářky Silvonenové – 2:2. Asistence: Daniela Pejšová a Kateřina Mrázová.
    09:41 Susanna TAPANIOVÁ - 2:1
     
    09:41
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky přesilovku využívají! Střelu kapitánky Jenni Hiirikoskiové nejprve tečovala SUSANNA TAPANIOVÁ a následně puk dorazila do odkryté branky – 2:1. Asistence: Jenni Hiirikoskiová a Petra Nieminenová.
    05:33 Aneta TEJRALOVÁ - 1:1
     
    05:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky potřebovaly na vyrovnání minutu! Vendula Přibylová nahrála na modrou čáru ANETĚ TEJRALOVÉ. Ta před sebou měla dálnici a tak mohla dojet až mezi kruhy, odkud překonala finskou brankářku pohotovou bekhendovou střelou. Asistence: Vendula Přibylová a Kristýna Pátková.
    04:27 Viivi VAINIKKAOVÁ - 1:0
     
    04:27
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky dávají úvodní gól! Prosadila se VIIVI VAINIKKAOVÁ, která usměrnila za záda Škodové nahození Tulusové z rohu hřiště. Asistence: Noora Tulusová a Sanni Rantalaová.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. Vainikkaová (Tulusová, Rantalaová), 10. Tapaniová (Hiirikoskiová, Nieminenová), 26. Vainikkaová (Holopainenová, Parkkonenová), 50. Laitinenová (Tulusová) – 6. Tejralová (Přibylová, Pátková), 22. Mlýnková (Pejšová, Mrázová), 60. Mlýnková (Čajanová, Mills)


    Finsko: Silvonenová (Aholaová) – Savolainenová, Hiirikoskiová (C), Rantalaová, Laitinenová, Karjalainenová, Parkkonenová, Koukkulaová, Karppinenová – Nieminenová (A), Tapaniová, Liikalaová – Holopainenová, Tulusová, Vainikkaová – Vesaová, Vanhanenová, Yrjänenová – Antti-Roiková, Rakkolainenová, Havanaová – Sundelinová.
    Trenér: Juuso Toivola

    Česko: Škodová (32. Švejdová) – Horálková, Tejralová (A), Trnková, Pejšová, Radová, Čajanová, Seroiszková – Hymlárová, Pejzlová, Křížová (A) – Neubauerová, Mrázová, Mlýnková – Pátková, Mills (C), Přibylová – Lerchová, Sarnovská, Lásková.
    Trenér: Carla MacLeodová
    bahis siteleri