Mountfield HK – Sparta 10:0 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 6:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
10:0 (5:0, 1:0, 4:0)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 28.07.2022, 13:00 • Malá hala ČPP Arény • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    56:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    MAREK DANÍČEK vyslal nádherným golfákem puk k protější tyči – krása pohledět. Na světelné tabuli tak u skóre domácích svítí dvojciferná číslovka – 10:0. Asistence: Jaroslav Bolehovský, Filip Samek.
     
    52:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Střela FILIPA SAMKA po zemi z mezikruží si našla cestu mezi betony Tvrzníka až do branky hostů – 9:0. Bez asistence.
     
    51:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nedůraznosti v Tvrzníkově brankovišti využil ADAM NOVOTNÝ, puk nadvakrát dorazil za záda hostujícího brankáře. Asistence: Jakub Jón.
     
    42:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    7:0! Ukázkovou střelou pod břevno se teď blýskl TOBIÁŠ VÍTEK a otevírá skóre poslední třetiny. Asistence: Matěj Voděracký.
     
    34:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield se trefuje podruhé v zápase z přesilovky, když křižnou nahrávku Jóna poslal ADAM NOVOTNÝ golfákem k bližší tyči – 6:0. Asistence: Jakub Jón.
     
    14:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Před gólmanem se po nahrávce Filipa Ondruše ocitl MARTIN JEDLIČKA a procedil už pátý kotouč do sítě. Naprostá dominance Mountfieldu HK! Asistence: Filip Ondruš, Tobiáš Vítek.
     
    07:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    JAROSLAV BOLEHOVSKÝ ambiciózně zkusil propálit Koglera z úhlu a podařilo se, kotouč se doplazil za brankovou čáru – 4:0! Asistence: Marek Daníček.
     
    04:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup Mountfieldu do zápasu, je to už 3:0! MAREK DANÍČEK z dorážky protlačil puk mezi nohama brankáře a Hradec jde už po necelých pěti minutách do trháku. Asistence: Jaroslav Bolehovský.
     
    01:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi odskakují velice rychle do dvougólového vedení, pomohla jim k tomu početní výhoda, když se prosadil přesnou střelou MARTIN JEDLIČKA. Asistence: Marek Mráz.
     
    00:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou brzy do vedení, z důrazné práce před bránou těžil JAKUB JÓN a posílá puk za záda hostujícího gólmana. Asistence: Tadeáš Burda, Dominik Pavlík.

    Dominik Jarka

    Branky a nahrávky: 1. Jón (Burda, Pavlík), 2. Jedlička (Mráz), 5. Daníček (Bolehovský), 8. Bolehovský (Daníček), 15. Jedlička (Ondruš, Vítek), 35. Novotný (Jón), 43. Vítek (Voděracký), 52. Novotný (Jón), 53. Samek, 57. Daníček (Bolehovský, Samek)


    Mountfield HK: Meišner (Petřík) – Černý, Samek, Burda, Ondruš, Mráz, Janeček, Pánek – Novotný, Pavlík, Jón, Hendrych, Daníček, Bolehovský, Jedlička, Voděracký, Vítek, Frolík, Páleník, Bednář
    Trenér: Václav Pánek

    HC Sparta Praha: Kogler (Tvrzník) – Ševčík, Filip, Novák, Cichoň, Martoň, Hašek, Janský – Veselý, Žemlička, Motlíček, Topol, Dvořák, Jakab, Adamec, Marek, Novotný, Iliushchenko
    Trenér: František Ptáček

    Rozhodčí: Všetečka – Šesták, Maštalíř
    bahis siteleri