Švýcarsko – Česko 2:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:3 (0:0, 2:2, 0:1)
Česko
Pátek 29.07.2022, 16:00 • Vaillant Arena, Davos • Reprezentace do 17 let
Partner:
    47:11 Samuel JUNG - 2:3
     
    47:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je nakonec využitá a český tým opětovně vede. Curranova střela po průniku do pásma byla sice zablokována, ale puk se k němu vrátil, on přiťukl na brankoviště, kde už měl SAMUEL JUNG snadnou práci s doklepnutím – 2:3. Asistence: Maxmilian Curran.
    37:21 David BOSSON - 2:2
     
    37:21
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je bleskově využitá a Švýcaři srovnávají! Na levé straně si o přihrávku klepl DAVID BOSSON, dostal ji a prudkým golfákem překonal Uherka – 2:2! Asistence: Len Muggli, Joel Kurt.
    31:56 Lenny GIGER - 1:2
     
    31:56
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak se vůbec poprvé v těchto utkáních prosadili i domácí Švýcaři. Ti se dokázali udržet v útočném pásmu, nahození od modré čáry Uherek vyrazil pouze na hůl číhajícího LENNYHO GIGERA, pro kterého už nebyl problém dorazit do odkryté části branky – 1:2. Asistence: Leon Muggli.
    26:49 Lukáš KRÁL - 0:2
     
    26:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale české reprezentaci vyšlo. Gólman domácích sice ještě zvládl vyrazit střelu Teplého, ale následovalo objetí branky, další pokus z bezprostřední blízkosti a poté už zdařilá dorážka od LUKÁŠE KRÁLE – 0:2. Asistence: Matěj Sedláček, Josef Teplý.
    21:34 Josef TEPLÝ - 0:1
     
    21:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je tu první gól utkání! Češi se udrželi v útočném pásmu, po rychlé kombinaci se puk dostal na modrou čáru, odkud nahodil Šmerda a JOSEF TEPLÝ povedenou tečí překonal Neuenschwandera – 0:1! Asistence: Samuel Šmerda.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 32. Giger (Muggli), 38. Bosson (Muggli, Kurt) – 22. Teplý (Šmerda), 27. Král (Sedláček, Teplý), 48. Jung (Curran)


    Švýcarsko: Neuenschwander (Kirsch) – Kurt, Muggli (C), Meier, Ustinkov, Johnson, Moser, Richard, Toller – Bosson, Antenen, Wehrli – Cattin, Reber, Ponzetto – Forget, Giger, Saladin – Domenichelli, Keller, Thul.
    Trenér: Patrick Schöb

    Česko: Uherek (Milota) – Jiříček, Sedláček, Šmerda, Galvas, Zielinski, Chaloupka, Švec – Veselský, Titlbach, Klíma – Teplý, Benák, Kubiesa (C) – Jung, Drančák, Král – Galnor, Curran, Vojáček – Floryk.
    Trenér: Václav Eismann

    Rozhodčí: Weber, Arpagaus – Gurtner, Martančík
    bahis siteleri