Česko – Švédsko 4:2 (kon.) | Kanada – Finsko 6:0 (kon.)
konec
Kanada
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
Finsko
Sobota 30.07.2022, 03:00 • Peavey Mart Centrium • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    43:59
    Kanada právě vstřelila branku! A je to už 6:0. TANNER HOWE se projel přes šířku útočného pásma a vyzkoušel pozornost Vinniho ranou z bekhendu, Fin kapituloval a Kanaďané se mohli znovu radovat. Asistence: Matthew Wood.
     
    42:17
    Kanada právě vstřelila branku! Domácí hráči přidávají další branku, do střelecké listiny se tentokrát zapisuje ZACK BENSON, který si nabruslil na přihrávku zprava a zblízka uklidil kotouč do sítě. Asistece: Mathieu Cataford.
     
    35:24
    Kanada právě vstřelila branku! Domácí zvyšují vedení na 4:0. Po Weinsteinově střele z vrcholu pravého kruhu se puk odrazil od zadního mantinelu k MATHIEU CATAFORDOVI, který ranou z levého kruhu nezaváhal. Asistence: Saige Weinstein a Ethan Gauthier.
     
    28:55
    Kanada právě vstřelila branku! Molendyk vypálil od modré, jeho projektil ještě přd brankou tečoval KALAN LIND a Kanada už vede 3:0. Asistence: Tanner Molendyk.
     
    17:04
    Kanada právě vstřelila branku! Javorové listy jdou po krásné akce do dvoubrankového vedení. Tanner Howe skvěle projel až na pravý kruh, odkud nahrál přímo před finskou svatyni DENVERU BARKEYMU, jenž zblízka parádní ranou z první doklepl kotouč do sítě. Asistence: Tanner Howe a Dylan MacKinnon.
     
    12:11
    Kanada právě vstřelila branku! Přestože Kanaďané tahali od začátku zápasu za kratší konec, jsou to právě oni, kdo střílí úvodní branku, Tourigny nahrál z pravého kruhu BRAYDENOVI YAGEROVI, který z oblasti mezi kruhy poslal kotouč se štěstím do zcela odkryté branky. Asistence: Jordan Tourigny a Riley Heidt.

    Martina Kramerová

    Branky a nahrávky: 13. Yager (Tourigny, Heidt), 18. Barkey (Howe, MacKinnon), 29. Lind (Molendyk), 36. Cataford (Weinstein, Gauthier), 43. Benson (Cataford), 44. Howe (Wood)


    Kanada: Bjarnason (Ratzlaf) – Molendyk, Bonk, Price, Tourigny, Weinstein, Allen, MacKinnon – Benson, Ritchie, Cataford – Cristall, Yager, Heidt – Lind, Gauthier, Wood – Rehkopf, Barkey, Barlow – Howe.
    Trenér: Stéphane Julien

    Finsko: Vinni (Rimpinen) – Kiviharju, Väisänen, Pieniniemi, Muhonen, Kangas, Junkkari, Kiukas, Prihti – Uronen, Kumpulainen, Halttunen – Nurmi, Hynninen, Kiiskinen – Järventie, Alasiurua, Saarelainen – Pohjalainen, Leppä, Eliseev – Lind, Ylitalo.
    Trenér: Lauri Meriviki
    bahis siteleri