Lotyšsko – Finsko 1:6 (kon.) | USA – Německo 5:1 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 3:2 (kon.)
konec
Švédsko
3:2 (0:0, 1:0, 2:2)
Švýcarsko
Středa 10.08.2022, 20:10 • Rogers Place, Edmonton • Mistrovství světa do 20 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:47 Dario ALLENSPACH - 3:2
     
    49:47
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A drama je na světě. Švýcaři vypíchli puk po špatné rozehrávce soupeře, šli dopředu a poté zakončil DARIO ALLENSPACH. Švýcarsko tak dává kontaktní branku a je definitivně zpět ve hře – 3:2. Asistence: Joshua Fahrni.
    48:47 Attilio BIASCA - 3:1
     
    48:47
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    No a je z toho možná branka, která vrátí Švýcary zpět do hry. Na pravém kruhu švihl do puku ATTILIO BIASCA a přesnou střelou tak bere čisté konto Walstedtovi – 3:1. Asistence: Joel Henry a Arno Nussbaumer.
    40:34 Isak ROSÉN - 3:0
     
    40:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to se dějí věci. Po deseti vteřinách je to už 3:0! Hned po buly se do útočného pásma dostali znovu hráči Tre Kronor, Daniel Ljungman vyzval přihrávkou na levé straně je ISAKA ROSÉNA a ten dostal puk za brankovou čáru zvednutou střelou. Asistence: Isak Rosén a Fabian Lysell.
    40:24 Daniel TORGERSSON - 2:0
     
    40:24
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Hned na začátku třetí třetiny udeřili Švédi podruhé. Zadovkou našel Niederbach DANIELA TORGERSSONA, který si sjel blíže brance a z pravé strany prostřelil Patenhauda – 2:0. Asistence: Theodor Niederbach.
    36:55 Daniel TORGERSSON - 1:0
     
    36:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Na konci sedmatřicáté minuty se poprvé mění skóre. Švédi zvládli oslabení a po chvilce pak udeřili. Nahození od modré čáry sklepl bekhendem zády k brance v mezikruží DANIEL TORGERSSON a zaskočil tak švýcarského brankáře, kterému touš zapadl za záda – 1:0. Asistence: Simon Edvinsson a Helge Grans.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 37. Torgersson (Edvinsson, Grans), 41. Torgersson (Niederbach), 41. Rosén (Ljungman, Lysell) – 49. Biasca (Henry, Nussbaumer), 50. Allenspach (Fahrni)


    Švédsko: Wallstedt (Clang) – Grans, Edvinsson (A), Forsfjäll, Jansson, Andrae (C), Wallinder – Ljungman, Lysell, Rosén – Olausson, Lekkerimäki, Niederbach – Stakkestad (A), Öhgren, Torgersson – Sjödin, Stjernborg, Magnusson – Sjöberg.
    Trenér: Tomas Monten

    Švýcarsko: Patenaude (Pasche) – Zanetti, Sidler (A), Dionicio, Chanton, Despont, Streule, Meile, Nussbaumer – Knak (C), Allenspach, Fahrni – Henry, Biasca (A), Graf – Nicolet, Baechler, Ritzmann – Alge, Muggli, Taibel.
    Trenér: Marco Bayer

    Rozhodčí: Fernandez (USA), Hennessey (USA) – Huseby (CAN), Ray (USA)

    Diváci: 453
    bahis siteleri